اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در نمایشگر تغذیه آزمایشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در نمایشگر تغذیه آزمایشگاهی

سلام و درود خدمت دوستان

این نمایشگر ولتاژ و امپراژ تغذیه متغییر آزمایشگاهی 0 تا 30 هستش یک بار خراب شده بود دادم برای تعمیر درست شد ولی مشکلی که داره اینکه ولتاژ و در حد 40 میلی آمپر کمتر نشون میده مثال تغذیه با ملتی متر 12 ولت تنظیم میشه ولی روی خود نمایشگر 11و 60 میل بازش کردم خواستم توست پتانسیومتر تنظیمش کنم دیدم جا نداره پتانسیومتر 102 هستش یا همون یک کیلو

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
    سلام و درود خدمت دوستان

این نمایشگر ولتاژ و امپراژ تغذیه متغییر آزمایشگاهی 0 تا 30 هستش یک بار خراب شده بود دادم برای تعمیر درست شد ولی مشکلی که داره اینکه ولتاژ و در حد 40 میلی آمپر کمتر نشون میده مثال تغذیه با ملتی متر 12 ولت تنظیم میشه ولی روی خود نمایشگر 11و 60 میل بازش کردم خواستم توست پتانسیومتر تنظیمش کنم دیدم جا نداره پتانسیومتر 102 هستش یا همون یک کیلو
    بنظر میرسه که یک مقاومت 10 اهمی بعدا با مقاومت 470 کیلواهمی موازی شده.
    مقاومت رو جدا کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بنظر میرسه که یک مقاومت 10 اهمی بعدا با مقاومت 470 کیلواهمی موازی شده.
      مقاومت رو جدا کنید.
      درسته خراب شده بود دادم تعمیر مثل اینکه اون طرف همچین حرکتی زده البته 470 کیلونیست 510 اهمی هستش
      که تو قسمت نمایش آمپر هستش
      یه خازن 16 ولت 220 میکرو تو قسمت خروجی رگولاتور هست که esr ش طبق جدول باید 3 دهم باشه شده 8 دهم ایا تاثیری داره؟؟؟
      جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۱:۰۰ ۱۴۰۲/۰۸/۱۳.

دیدگاه

درسته خراب شده بود دادم تعمیر مثل اینکه اون طرف همچین حرکتی زده البته 470 کیلونیست 510 اهمی هستش
        که تو قسمت نمایش آمپر هستش
        یه خازن 16 ولت 220 میکرو تو قسمت خروجی رگولاتور هست که esr ش طبق جدول باید 3 دهم باشه شده 8 دهم ایا تاثیری داره؟؟؟
        بله مقاومت ها رو جا به جا دیدم.
        مقدار ESR خازن بعد رگولاتور ، تاثیری در دقت نداره.
        پن
        پتانسیومتر ها رو تست کنید که تغییر مقاومت نداشته باشن.
        ضمنا کنار مقاومت R46 یک مقاومت وجود داره ، مقدار و کد مقاومت رو اعلام کنید.
        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۵:۱۴ ۱۴۰۲/۰۸/۱۴.

دیدگاه

بله مقاومت ها رو جا به جا دیدم.
          مقدار ESR خازن بعد رگولاتور ، تاثیری در دقت نداره.
          پن
          پتانسیومتر ها رو تست کنید که تغییر مقاومت نداشته باشن.
          ضمنا کنار مقاومت R46 یک مقاومت وجود داره ، مقدار و کد مقاومت رو اعلام کنید.
          سلام درود خود R46 یک مگا اهم و کناریش میشه R47 ده کیلو اهم
          ببخشید یه سوکت تو خط رگولاتور هست اون ولتاژ 8.5 ac رو توسط پل دیود به پایه ورودی رگولاتور میده ایا افت ولتاژ این مسیر هم تاثیری تو عملکرد رگولاتور داره
          یه چیز دیگه الان پتانسیومتر و دوباره تست گرفتم پایه هایی که باز هستش یعنی کمترین اهمی که باید داشته باشه حدود 32 اهم هستش یکی دیگه پتانسیومتر و تست کردم دوتا پایه ش4 اهم داره
          جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۸:۰۳ ۱۴۰۲/۰۸/۱۴.

دیدگاه

سلام درود خود R46 یک مگا اهم و کناریش میشه R47 ده کیلو اهم
            ببخشید یه سوکت تو خط رگولاتور هست اون ولتاژ 8.5 ac رو توسط پل دیود به پایه ورودی رگولاتور میده ایا افت ولتاژ این مسیر هم تاثیری تو عملکرد رگولاتور داره
            یه چیز دیگه الان پتانسیومتر و دوباره تست گرفتم پایه هایی که باز هستش یعنی کمترین اهمی که باید داشته باشه حدود 32 اهم هستش یکی دیگه پتانسیومتر و تست کردم دوتا پایه ش4 اهم داره
            خب پس با R47 یک مقاومت 330 اهمی سری کنید.
            احتمال ۹۵ درصد مشکلتون بر طرف میشه.
            پتانسیومتر ها هم با توجه به نتایج اعلامی شما خراب نیستن اما کمی فرسوده شدن.

دیدگاه

خب پس با R47 یک مقاومت 330 اهمی سری کنید.
              احتمال ۹۵ درصد مشکلتون بر طرف میشه.
              پتانسیومتر ها هم با توجه به نتایج اعلامی شما خراب نیستن اما کمی فرسوده شدن.
              سلام و درود وقتتون بخیر ممنونم از لطف شما
              مشکل از همون پتانسیومتر بود که باتعویض دوباره درست شد
              یه سوال دیگه داشتم خدمتتون اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم تو بازار الان خازن الکترولیتی چه مارک و برندی کیفیت قابل قبولی داره و اگه سایتی میشناسید معرفی بفرمایید ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوست عزیز، خازن های الکترولیتی Rubycon و Elna برند ژاپنی از برترین تولید کنندگان خازن هستن کیفیت خوبی دارن، تو فروشگاه ECA هم با ظرفیت های مختلف موجود هست لینکشو براتون میزارم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاپور نمایش پست ها
                  سلام دوست عزیز، خازن های الکترولیتی Rubycon و Elna برند ژاپنی از برترین تولید کنندگان خازن هستن کیفیت خوبی دارن، تو فروشگاه ECA هم با ظرفیت های مختلف موجود هست لینکشو براتون میزارم .
                  https://eshop.eca.ir/search?controll...8C%D8%AA%DB%8C
                  ممنونم تشکر

دیدگاه

خیر esr هرچه به صفر نزدیک تر باشه خازن ایده ال تره

دیدگاه

سلام و درود وقتتون بخیر ممنونم از لطف شما
                      مشکل از همون پتانسیومتر بود که باتعویض دوباره درست شد
                      یه سوال دیگه داشتم خدمتتون اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم تو بازار الان خازن الکترولیتی چه مارک و برندی کیفیت قابل قبولی داره و اگه سایتی میشناسید معرفی بفرمایید ممنون میشم
                      طبیعتاً خازن های ELNA و Rubycon جزو خازن های مشهور و معتبر ژاپنی هستن.
                      اواخر فروشگاه ECA خازن های تایوانی TAICON آورده که چند نمونه از اونها خریدم ، و با آزمایشات متوجه شدم که بر خلاف انتظار واقعا کیفیت عالی نسبت به قیمت دارن به شکلی که پا به پای خازن های ژاپنی میرسن( البته مشکل حجم بزرگتر دارن )
                      ​​​​​​از بین خازن های چینی ،فقط برند JWCO قابل قبول هست.

دیدگاه

اواخر فروشگاه ECA خازن های تایوانی TAICON آورده که چند نمونه از اونها خریدم ، و با آزمایشات متوجه شدم که بر خلاف انتظار واقعا کیفیت عالی نسبت به قیمت دارن به شکلی که پا به پای خازن های ژاپنی میرسن( البته مشکل حجم بزرگتر دارن )
                        سلام ممنونم از راهنمایی شما

دیدگاه

ببخشید یه سوال دارم در مورد تست خازن من یه LCR متر یونیتی 612 تازه تهیه کردم البته یه t7 هم از قبل داشتم
                          چندتا خازن نو 3300 میکرو 16 ولتی رو با هردو دستگاه تست کردم lcr متر ظرفیتو مابین 2800 تا 2900 میکرو میزد
                          t7 هم ظر فیت و مابین 3000 تا 3300
                          خازن ها هم jwco هستند که تو شهر خودمون تهیه کردم
                          خواستم بدونم که ملاک من کدوم باید باشه البته بررسی هایی که کردم نظرات این بود که lcr متر دقیق تره
                          پس یعنی خازنهای نو مشکل دارند
                          یا نه
                          واقعا گیج شدم
                          نمیدونم مشکل از خازنه یا lcr متر

دیدگاه

ببخشید یه سوال دارم در مورد تست خازن من یه LCR متر یونیتی 612 تازه تهیه کردم البته یه t7 هم از قبل داشتم
                            چندتا خازن نو 3300 میکرو 16 ولتی رو با هردو دستگاه تست کردم lcr متر ظرفیتو مابین 2800 تا 2900 میکرو میزد
                            t7 هم ظر فیت و مابین 3000 تا 3300
                            خازن ها هم jwco هستند که تو شهر خودمون تهیه کردم
                            خواستم بدونم که ملاک من کدوم باید باشه البته بررسی هایی که کردم نظرات این بود که lcr متر دقیق تره
                            پس یعنی خازنهای نو مشکل دارند
                            یا نه
                            واقعا گیج شدم
                            نمیدونم مشکل از خازنه یا lcr متر
                            ظرفیت اکثر خازن های الکترولیت کمتر از مقدار نوشته شده هست .
                            بهتره تستر T7 خودتون رو کالیبره کنید ، چون بنظر میرسه که قبلا با قطعات غیر دقیق کالیبره شده.

دیدگاه

ظرفیت اکثر خازن های الکترولیت کمتر از مقدار نوشته شده هست .
                              بهتره تستر T7 خودتون رو کالیبره کنید ، چون بنظر میرسه که قبلا با قطعات غیر دقیق کالیبره شده.
                              سلام و درود
                              پس منظورتون اینکه LCR متر یونیتی مشکلی نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X