من با استفاده از سیم زرد پاور که +۱۲ ولت هست و سیم گراند (مشکی) باطری خودرو را شارژ کردم ولی نمیتونه خوب شارژ کنه . تا اینکه سیم آبی -۱۲ را به منفی باطری و سیم نارنجی +۳/۳ ولت را به مثبت باطری وصل کردم و طی یک ساعت باطری عالی شارژ شد و در این آزمایش ولتاژ خروجی واقعی ۱۴/۶ ولت بود که در ابتدای شارژ کردن ۳/۶ آمپر باطری مصرف میکرد . اما پاور به مشکلی بر نخورد در حالی که توان -۱۲ پاور نیم آمپر هست و +۳/۳ هشت آمپر . میشه دوستان بفرمایند که این دو سیم (آبی و نارنجی) که ۱۴/۶ ولت خروجی میده چند آمپر قدرت داره ؟ بطوری که برای پاور مشکلی پیش نیاد .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شارژ کردن باطری خودرو با پاور کامپیوتر
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Negaritrade نمایش پست هامن با استفاده از سیم زرد پاور که +۱۲ ولت هست و سیم گراند (مشکی) باطری خودرو را شارژ کردم ولی نمیتونه خوب شارژ کنه . تا اینکه سیم آبی -۱۲ را به منفی باطری و سیم نارنجی +۳/۳ ولت را به مثبت باطری وصل کردم و طی یک ساعت باطری عالی شارژ شد و در این آزمایش ولتاژ خروجی واقعی ۱۴/۶ ولت بود که در ابتدای شارژ کردن ۳/۶ آمپر باطری مصرف میکرد . اما پاور به مشکلی بر نخورد در حالی که توان -۱۲ پاور نیم آمپر هست و +۳/۳ هشت آمپر . میشه دوستان بفرمایند که این دو سیم (آبی و نارنجی) که ۱۴/۶ ولت خروجی میده چند آمپر قدرت داره ؟ بطوری که برای پاور مشکلی پیش نیاد .
همانطور که خودتون هم گفتید، سیم آبی -12 ولت توان بیشتر از 0.5 آمپر ( در برخی از مدل ها تا 0.8 آمپر ) رو نداره!
و فرقی نمیکنه که، جریان دهی سیم 3.3 ولت 1 آمپر باشه یا 40 آمپر ، به هر حال شما نمیتوانید در این حالت بیشتر از حداکثر مقدار جریان دهی سیم -12 جریان بکشید.
دیدگاه