اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اعداد تست متفاوت دیود شاتکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اعداد تست متفاوت دیود شاتکی

درود بر همه

یه پاور کامپیوتر گرین 530ab دارم که ولتاژها ش نوسان افزایشی داره به ترتیب 13.2 6.7 و 3.4 که فکر کنم فثط ولتاژ 3 ولتش مشکلی نداره .. ولتاژ استندبای هم فیکس 5 ولت هستش .. خب پاور به راحتی روشن میشه و مشکل دیگه ای نیست .. پس از اول اپتوکوپلر ها که سه تا هستن چک کردم .. خازن ها ی بخش خروجی هم همه سالم .. سلف ها همه اوکی .. خب .. دیودهای شاتکی موند .. دیشب هیت سینک دوم رو از برد جدا کردم و چهارتا دیود بود .. یک جفت دیود شاتکی MBR6045PT و یک جفت دیود شاتکی MBR20100CT که اینهم روی تست دیود گذاشتم و همه شون یکطرف فقط راه میدادندو سالم بودن ولی دقت کردم دیود 6045 روی تست دیود .. یکی عدد 156 و یکی دیگه از دیود ها هم عدپش 176 بود .. توی اینترنت جستجو زدم نوشته بودن اهم بگیرید ! مولتی متر گذاشتم روی 2000k که باز هم عددها متفاوت بود .. یکی عدد 16 و یه دیود دیکه عدد 30 نشون میداد !! البته دیود های شاتکی 20100 اعداد تست هر دو دیود 198 و عدد اهم 60 نشون میدادند

حالا سوالی که دارم .. این تفاوت عددی توی دوتا دیود شاتکی مثل هم عادیه یا خراب شدن ؟
    توی اینترنت دیتاشیت هر دو مدل دیود رو سرچ کردم تا ببینم عددی برای اهم یا فرکانسی چیزی دارن یا نه ولی فقط ولتاژ و آمپر و دمای کارکرد رو زده بودن ????
    خب مهندسین بزرگوار بفرمایید این اعداد اوکی هست ؟ یا باید دیود ها تعویض بشه ؟

اگر هم باید تعویض بشه لطفن نمونه های جایگزینشون رو بفرمایید چون توی سایت eca این مدل دیود شاتکی پیدا نکردم .. فقط ولت و آمپر مشابه باشه کافیه ؟ یا باید حتمن مدل مشابه باشه ؟​

نوشته اصلی توسط mbhgbn نمایش پست ها
    درود بر همه

یه پاور کامپیوتر گرین 530ab دارم که ولتاژها ش نوسان افزایشی داره به ترتیب 13.2 6.7 و 3.4 که فکر کنم فثط ولتاژ 3 ولتش مشکلی نداره .. ولتاژ استندبای هم فیکس 5 ولت هستش .. خب پاور به راحتی روشن میشه و مشکل دیگه ای نیست .. پس از اول اپتوکوپلر ها که سه تا هستن چک کردم .. خازن ها ی بخش خروجی هم همه سالم .. سلف ها همه اوکی .. خب .. دیودهای شاتکی موند .. دیشب هیت سینک دوم رو از برد جدا کردم و چهارتا دیود بود .. یک جفت دیود شاتکی MBR6045PT و یک جفت دیود شاتکی MBR20100CT که اینهم روی تست دیود گذاشتم و همه شون یکطرف فقط راه میدادندو سالم بودن ولی دقت کردم دیود 6045 روی تست دیود .. یکی عدد 156 و یکی دیگه از دیود ها هم عدپش 176 بود .. توی اینترنت جستجو زدم نوشته بودن اهم بگیرید ! مولتی متر گذاشتم روی 2000k که باز هم عددها متفاوت بود .. یکی عدد 16 و یه دیود دیکه عدد 30 نشون میداد !! البته دیود های شاتکی 20100 اعداد تست هر دو دیود 198 و عدد اهم 60 نشون میدادند

حالا سوالی که دارم .. این تفاوت عددی توی دوتا دیود شاتکی مثل هم عادیه یا خراب شدن ؟
    توی اینترنت دیتاشیت هر دو مدل دیود رو سرچ کردم تا ببینم عددی برای اهم یا فرکانسی چیزی دارن یا نه ولی فقط ولتاژ و آمپر و دمای کارکرد رو زده بودن ????
    خب مهندسین بزرگوار بفرمایید این اعداد اوکی هست ؟ یا باید دیود ها تعویض بشه ؟

اگر هم باید تعویض بشه لطفن نمونه های جایگزینشون رو بفرمایید چون توی سایت eca این مدل دیود شاتکی پیدا نکردم .. فقط ولت و آمپر مشابه باشه کافیه ؟ یا باید حتمن مدل مشابه باشه ؟​
    درود،
    اخلاف در حد 5 میلی ولت طبیعی هست اما در این حد که شما گفتید عادی نیست.
    احتمالا 20100 برای خروجی ۱۲ ولت و 6045 برای خروجی 5 ولت بوده.
    در مورد جایگزینی ، مهم ترین موارد ، ولتاژ شکست و ولتاژ فوروارد و جریان قابل تحمل هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
      اخلاف در حد 5 میلی ولت طبیعی هست اما در این حد که شما گفتید عادی نیست.
      احتمالا 20100 برای خروجی ۱۲ ولت و 6045 برای خروجی 5 ولت بوده.
      در مورد جایگزینی ، مهم ترین موارد ، ولتاژ شکست و ولتاژ فوروارد و جریان قابل تحمل هست.
      سپاس از شما
      درمورد نمونه های جایگزین .. دیود ۲۰۱۰۰ توی سایت ایی سی ای موجود هست ولی ۶۰۴۵ ندارن .. چندتا سایت هم چک کردم .. نداشتن .. اگر سایتی رو میشناسید که نمونه مشابه ۶۰۴۵ رو داره معرفی کنید سپاسگزار میشم

موفق باشید

دیدگاه

سپاس از شما
        درمورد نمونه های جایگزین .. دیود ۲۰۱۰۰ توی سایت ایی سی ای موجود هست ولی ۶۰۴۵ ندارن .. چندتا سایت هم چک کردم .. نداشتن .. اگر سایتی رو میشناسید که نمونه مشابه ۶۰۴۵ رو داره معرفی کنید سپاسگزار میشم

موفق باشید
        دیود 6045 دیود 60 آمپر 45 ولت هست.
        دیود با این مشخصات ، یا قویتر ، کمیاب هست.
        کد گذاری اکثر دیود های شاتکی ( سری MBR ) به این شکل هست که 2 رقم اول نشانگر حداکثر جریان و 2 یا 3رقم بعدی ، نشانگر حداکثر ولتاژ هست.
        برای مثال دیود شاتکی 80CPQ150 دیود جایگزین خوبی هست.
        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۶:۳۲ ۱۴۰۲/۰۸/۲۱. دلیل: اضافه کردن قسمت پرانتز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

دیود 6045 دیود 60 آمپر 45 ولت هست.
          دیود با این مشخصات ، یا قویتر ، کمیاب هست.
          کد گذاری اکثر دیود های شاتکی به این شکل هست که 2 رقم اول نشانگر حداکثر جریان و 2 یا 3رقم بعدی ، نشانگر حداکثر ولتاژ هست.
          برای مثال دیود شاتکی 80CPQ150 دیود جایگزین خوبی هست.

آیا دیود PBYR6045 هم مناسبه ؟؟

دیدگاه

آیا دیود PBYR6045 هم مناسبه ؟؟

بله امکان جایگزینی وجود داره .

دیدگاه

درود بر همه
              خب گفته بودم یه منبع تغذیه گرین 530ab دارم که ولتاژهاش 3.4 6.7 و 13.2 هست

خب هر چهار دیود شاتکی که تو پیام اول نام بردم رو تعویض کزدم

دیود های mbr20100ct رو از خود سایت ایی سی ای خریدم .. هرچند دونمونه پکیج فرستادن ولی خب تعویضشون کردم .. و بجای دیودهای شاتکی mbt6045pt مجبور شدم نمونه مشابه pbyr6045 بذارم

اپتوکوپلر ها هم چک کردم و سالم بودن ..

به هر حال بعد از روشن کردن پاور ولتاژها به ترتیب 3.3 5.2 و 12.8??????? شدن .. ولتاژ ۳.۳ که اوکی شد .. ولتاژ ۵ هم دیکه ۲دهم خطا داره و فکر کنم طبیعیه .. ولی این ولتاژ ۱۲ خیلی بالا هست

دیگه تاپیک جدید ایجاد نکردم .. گفتم همینجا بپرسم .. به نظرتون چه چیز دیگه ای رو چک کنم

خازن ها هم همه سالم هستن .. یکسره نشدن و هیچ ترکیدگی ای ندارن ..

ایکاش پتانسیومتر داشت ولتاژ ۱۲ رو میشد درست کنم ????????

​​​​​​

دیدگاه

درود
                ولتاژ 12.8 ولت هم طبیعیه و مشکلی ندارد این همه مته به خشاش نگذارید.

دیدگاه

ولتاژ 12 من هم سالهاست 11.5 هست! 12.8 آرزوست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                    درود
                    ولتاژ 12.8 ولت هم طبیعیه و مشکلی ندارد این همه مته به خشاش نگذارید.
                    چون میخام به منبع تغذیه تبدیلش کنم خیلی حساسم .. ولی خب .. اگر هم مشکلش رفع شده باشه عالیع .. با این وضعیت الان این پاور اوکی شده ؟؟ یعنی تعمیر شده دیگه ؟؟

من تعمیر کار نیستم .. اصن الکترونیک چیزی بلد نیستم .. مگر از .یدیوهای یوتیوب که پروژه های ساده رو با خرید ماژول و قطعات مختلف میسازم .. بعد از یکماه ویدیو دیدن توی آپارات و یوتیوب و چک کردن سایتها مخصوصن فروم اینجا .. فکر کنم تونستم یدونه پاور تعمیر کنم

دمتون گرم که اینهمه راهنمایی کردید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X