اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه ۸۰ تا ۱۰۰ ولت آمپر بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه ۸۰ تا ۱۰۰ ولت آمپر بالا

با سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    بنده به یک منبع تغذیه حدودا ۸۰ تا ۱۰۰ ولتی و حداقل جریان ۵۰ آمپری نیازمندم. به این فکر افتادم که با سری کردن چندین منبع تغذیه تابلوهای روان LED که ۵ ولتی و ۱۲ ولتی با جریان ۵۰ آمپر هستند و خرید یا ساخت کنترلر جریان و ولتاژ دستگاه مورد نظر را بسازم. با توجه به اینکه ساخت این دستگاه خیلی پر هزینه بوده از شما اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم که چطور میشه با هزینه کمتر منبع تغذیه رو ساخت ؟ آیا نقشه مداری وجود داره که بشه اونو ساخت. بی نهایت سپاسگزارم

نوشته اصلی توسط Saeedzeh1983 نمایش پست ها
    با سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    بنده به یک منبع تغذیه حدودا ۸۰ تا ۱۰۰ ولتی و حداقل جریان ۵۰ آمپری نیازمندم. به این فکر افتادم که با سری کردن چندین منبع تغذیه تابلوهای روان LED که ۵ ولتی و ۱۲ ولتی با جریان ۵۰ آمپر هستند و خرید یا ساخت کنترلر جریان و ولتاژ دستگاه مورد نظر را بسازم. با توجه به اینکه ساخت این دستگاه خیلی پر هزینه بوده از شما اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم که چطور میشه با هزینه کمتر منبع تغذیه رو ساخت ؟ آیا نقشه مداری وجود داره که بشه اونو ساخت. بی نهایت سپاسگزارم
    درود،
    احتمالا برای کوره القایی یا آبکاری لازم دارید.
    توان مورد نیاز شما به عبارتی 5 کیلووات هست که توان بالایی هست.
    بله مدار آماده به تعداد محدود در اینترنت وجود داره ، اما پیشنهاد میکنم که از دستگاه جوش اینورتر استفاده کنید که توانایی تامین تا ۲۰۰ آمپر در ۷۰ ولت داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X