اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل کنترل جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
    مشخص هست که باید برای مسیر بیس و کلکتور ترانزیستور مقاومتی در حدود 100 اهم قرار بدید تا جریان غیر مجاز از ترانزیستور عبور نکنه.
    ضمنا تصاویر پست اول پاک شده.
    درود بر شما
    منظورتون این هست که سوختن ترانزیستور به دلیل نبود این مقاومت میتونه باشه؟
    چشم حتما تصاویر رو دوباره آپلود میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود بر شما
      منظورتون این هست که سوختن ترانزیستور به دلیل نبود این مقاومت میتونه باشه؟
      چشم حتما تصاویر رو دوباره آپلود میکنم
      بله نبود مقاومت باعث عبور جریان لحظه ای بالا از ترانزیستور میشه.

دیدگاه

بله نبود مقاومت باعث عبور جریان لحظه ای بالا از ترانزیستور میشه.
        درود جناب
        عکس پست اول آپلود شد
        کنترل جریان در مدار اول فکر میکنم اصولی تر باشه
        نظرتون رو نسبت به کنترل با دیود و ترانزیستور یا آپ امپ بفرمایید

دیدگاه

درود جناب
          عکس پست اول آپلود شد
          کنترل جریان در مدار اول فکر میکنم اصولی تر باشه
          نظرتون رو نسبت به کنترل با دیود و ترانزیستور یا آپ امپ بفرمایید

خب الان مدار پست اول رو دیدم، مدار به شکل جالب و خلاصه طراحی شده ، ولی چند ایراد جزیی داره.
          اول اینکه مقاومت های متصل به پایه 6 و 7 آیسی 3843 که در نقشه 100 اهم هستن ، باعث ناپایداری آیسی و داغ شدن ماسفت ها میشن ،مقاومت سر راه پایه 7 باید حذف و اتصال کوتاه بشه و مقاومت سر راه پایه 6 هم باید به حدود 22 تا 47 اهم کاهش پیدا کنه.
          اما در مورد بخش محدود کننده جریان ، آپ امپ هایی مثل LM358 نمیتونن جریان های کم رو تشخیص بدن و پیشنهادم این هست که از آپ امپ هایی مثل TL072 که بر مبنای JFET هستن و حساسیت بالاتری دارن ، استفاده کنید.
          و برای خطی کردن تنظیم جریان ، مسیر بین پایه ولوم و پایه 8 آیسی رو قطع کنید و یک مقاومت با مقدار در حدود 200 کیلو اهم قرار بدید ( برای حداکثر جریان 5 آمپر )

دیدگاه

خب الان مدار پست اول رو دیدم، مدار به شکل جالب و خلاصه طراحی شده ، ولی چند ایراد جزیی داره.
            اول اینکه مقاومت های متصل به پایه 6 و 7 آیسی 3843 که در نقشه 100 اهم هستن ، باعث ناپایداری آیسی و داغ شدن ماسفت ها میشن ،مقاومت سر راه پایه 7 باید حذف و اتصال کوتاه بشه و مقاومت سر راه پایه 6 هم باید به حدود 22 تا 47 اهم کاهش پیدا کنه.
            اما در مورد بخش محدود کننده جریان ، آپ امپ هایی مثل LM358 نمیتونن جریان های کم رو تشخیص بدن و پیشنهادم این هست که از آپ امپ هایی مثل TL072 که بر مبنای JFET هستن و حساسیت بالاتری دارن ، استفاده کنید.
            و برای خطی کردن تنظیم جریان ، مسیر بین پایه ولوم و پایه 8 آیسی رو قطع کنید و یک مقاومت با مقدار در حدود 200 کیلو اهم قرار بدید ( برای حداکثر جریان 5 آمپر )
            سلام و درود
            مواردی که فرمودید تماماً انجام شد از جمله جایگزینی TL072
            اگر درست متوجه شده باشم منظورتون رو بین پایه ولوم و پایه ۸ آی سی،به جای اتصال مستقیم یک مقاومت ۲۲۰ کیلو قرار دادم
            اما با تغییر مقدار ولوم هیچ تغییری در خروجی مدار انجام نمی‌شه
            کمی هم مقادیر رو تغییر دادم از جمله ولوم و مقاومتی که فرمودید
            ولی همچنان هیچ تغییری در خروجی نیست و همان ولتاژ و جریان خودش رو داره
            نظرتون رو بفرمایید

دیدگاه

سلام و درود
              مواردی که فرمودید تماماً انجام شد از جمله جایگزینی TL072
              اگر درست متوجه شده باشم منظورتون رو بین پایه ولوم و پایه ۸ آی سی،به جای اتصال مستقیم یک مقاومت ۲۲۰ کیلو قرار دادم
              اما با تغییر مقدار ولوم هیچ تغییری در خروجی مدار انجام نمی‌شه
              کمی هم مقادیر رو تغییر دادم از جمله ولوم و مقاومتی که فرمودید
              ولی همچنان هیچ تغییری در خروجی نیست و همان ولتاژ و جریان خودش رو داره
              نظرتون رو بفرمایید
              شکی بر عملکرد مدار با تغییرات گفته شده ، نیست.
              برای مقاومت 0.05 اهم از چه چیزی استفاده کردید؟
              و اینکه تصویری از مداری که ساختید قرار بدید.

دیدگاه

شکی بر عملکرد مدار با تغییرات گفته شده ، نیست.
                برای مقاومت 0.05 اهم از چه چیزی استفاده کردید؟
                و اینکه تصویری از مداری که ساختید قرار بدید.
                سلام و درود
                عذرخواهی می‌کنم این چند روز رو خونه نبودم که عکس بگیرم ولی چیز خاصی هم نیست دقیقاً همون تغییراتی که شما فرمودید در مدار اعمال شده
                مدار اصلی روی برد لحیم شده البته بخش ماسفت‌ها و خازن‌ها و هسته با لحیم ضخیم
                و بخش کنترل جریان و آپ امپ روی برد بورد
                از دو مقاومت هم استفاده کردم برای شنت یک شنت مخصوص فلزی که ۲۵ صدم بود و همچنین یک مقاومت smd که ۵ صدم بود،البته هر کدام به صورت جدا
                به محض رسیدن به خونه از مدار هم عکس می‌گذارم
                و یه خواهش دیگه هم داشتم لطفاً لینک زیر رو مشاهده بفرمایید و در صورت امکان راهنمایی کنید
                سلام و درود من از مدار زیر برای اندازه گیری ولتاژ از طریق آردوینو استفاده میکنم که در صورت صلاحدید دوستان کدش رو قرار میدم اما مشکل اینجاست که حتی اگر برای کالیبره کرده ولتاژ،یک پتانسیومتر قبل از مقاومت 100 کیلو قرار بدیم و ولتاژ رو برای یک مثلا باتری 6 ولتی کالیبره کنیم وقتی بیایم و یک باتری 12 ولتی رو بخوایم اندازه گیری کنیم

دیدگاه

سلام و درود
                  عذرخواهی می‌کنم این چند روز رو خونه نبودم که عکس بگیرم ولی چیز خاصی هم نیست دقیقاً همون تغییراتی که شما فرمودید در مدار اعمال شده
                  مدار اصلی روی برد لحیم شده البته بخش ماسفت‌ها و خازن‌ها و هسته با لحیم ضخیم
                  و بخش کنترل جریان و آپ امپ روی برد بورد
                  از دو مقاومت هم استفاده کردم برای شنت یک شنت مخصوص فلزی که ۲۵ صدم بود و همچنین یک مقاومت smd که ۵ صدم بود،البته هر کدام به صورت جدا
                  به محض رسیدن به خونه از مدار هم عکس می‌گذارم
                  و یه خواهش دیگه هم داشتم لطفاً لینک زیر رو مشاهده بفرمایید و در صورت امکان راهنمایی کنید
                  https://www.eca.ir/forums/forum/%D8%...AA%D8%A7%DA%98
                  این مدار هم باید از نظر تئوری جواب بده و هم از نظر عملی آزمایش شده و مشکلی نداشته.

دیدگاه

این مدار هم باید از نظر تئوری جواب بده و هم از نظر عملی آزمایش شده و مشکلی نداشته.
                    بفرمایید این عکس چیزی که فرمودید

دیدگاه

بفرمایید این عکس چیزی که فرمودید
                      این مدار نسبت به ولتاژ چند میلی ولتی هم حساس هست، و به همین خاطر با افت ولتاژ هایی که روی برد بورد پیش میاد، طبیعی هست مدار درست کار نکنه.
                      این چنین مدارات رو بهتر هست روی فیبر سوراخدار آزمایش کرد.
                      ضمنا دیود 1N4007 هم برعکس وصل شده.
                      جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۹:۱۸ ۱۴۰۲/۱۰/۰۵.

دیدگاه

این مدار نسبت به ولتاژ چند میلی ولتی هم حساس هست، و به همین خاطر با افت ولتاژ هایی که روی برد بورد پیش میاد، طبیعی هست مدار درست کار نکنه.
                        این چنین مدارات رو بهتر هست روی فیبر سوراخدار آزمایش کرد.
                        ضمنا دیود 1N4007 هم برعکس وصل شده.
                        دیود مورد استفاده uf4007 هست و در شماتیک هم به همین صورت بسته شده
                        اگر شماتیک اشتباه هست بفرمایید تا اصلاح کنم
                        در ضمن کوچکترین تاثیری در مدار نمیزاره آخه، این عجیبه
                        جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۲۰:۰۵ ۱۴۰۲/۱۰/۰۵.

دیدگاه

دیود مورد استفاده uf4007 هست و در شماتیک هم به همین صورت بسته شده
                          اگر شماتیک اشتباه هست بفرمایید تا اصلاح کنم
                          در ضمن کوچکترین تاثیری در مدار نمیزاره آخه، این عجیبه
                          در شماتیک تصویر اول هم پایه آند به آپ آمپ و پایه کاتد به آیسی UC3843 وصل شده و نحوه وصل کردن شما اشتباه هست.
                          باید بر عکس کنید.

دیدگاه

در شماتیک تصویر اول هم پایه آند به آپ آمپ و پایه کاتد به آیسی UC3843 وصل شده و نحوه وصل کردن شما اشتباه هست.
                            باید بر عکس کنید.
                            بله عذرخواهی می‌کنم دیود برعکس بسته شده بود من حواسم نبود
                            ولی بازم با اصلاحش و کم و زیاد کردن مقادیر همچنان مشکل وجود داشت
                            فکر می‌کنم اگر از همون دیود استفاده کنم هم راحت‌تر و هم ساده‌تر خواهد بود
                            فقط یه لطف دیگه به من بکنید
                            اگر در همون مدار پست اول بخوام ولوم فاین قرار بدم چطوری باید این کارو انجام بدم
                            منظورم ولومی هست که غیر از ولوم‌های تنظیم ولتاژ و جریان،خیلی از منابع تغذیه شرکتی دارن و با اون مقادیر دقیق رو تنظیم می‌کنن

دیدگاه

بله عذرخواهی می‌کنم دیود برعکس بسته شده بود من حواسم نبود
                              ولی بازم با اصلاحش و کم و زیاد کردن مقادیر همچنان مشکل وجود داشت
                              فکر می‌کنم اگر از همون دیود استفاده کنم هم راحت‌تر و هم ساده‌تر خواهد بود
                              فقط یه لطف دیگه به من بکنید
                              اگر در همون مدار پست اول بخوام ولوم فاین قرار بدم چطوری باید این کارو انجام بدم
                              منظورم ولومی هست که غیر از ولوم‌های تنظیم ولتاژ و جریان،خیلی از منابع تغذیه شرکتی دارن و با اون مقادیر دقیق رو تنظیم می‌کنن
                              منظور شما رو فهمیدم.
                              برای داشتن ولوم تنظیم دقیق ، باید از هر دو ولوم به عنوان مقاومت متغییر استفاده کنید( یعنی فقط دو سیم به ولوم وصل کنید ) و ولوم دیگر که مثلا ۵۰۰ اهمی هست رو باید با ولوم فعلی سری کنید.
                              یک سیم از ولوم ها به GND و سیم دیگر به ورودی آپ آمپ وصل میشه ( مشترک با مقاومت کیلو اهمی )

اگر متوجه نشدید ، میتونم تصویر بفرستم.

دیدگاه

منظور شما رو فهمیدم.
                                برای داشتن ولوم تنظیم دقیق ، باید از هر دو ولوم به عنوان مقاومت متغییر استفاده کنید( یعنی فقط دو سیم به ولوم وصل کنید ) و ولوم دیگر که مثلا ۵۰۰ اهمی هست رو باید با ولوم فعلی سری کنید.
                                یک سیم از ولوم ها به GND و سیم دیگر به ورودی آپ آمپ وصل میشه ( مشترک با مقاومت کیلو اهمی )

اگر متوجه نشدید ، میتونم تصویر بفرستم.
                                درود
                                این توضیح مربوط به ولوم کنترل جریان هست،لطفا ولوم ولتاژ رو هم بفرمایید
                                چند مشکل هست که در تست نهایی و سنگین الان مشخص شده
                                اول اینکه مدار زیر رو لطفا توضیح دهید و بفرمایید ولوم دوم چیست؟

دوم اینکه در مدار صفحه اول به شدت افت ولتاژ وجود داشت و بنده هم مقادیر رو تغییر دادم از جمله فرکانس و .... و از سیم بندی زخیم استفاده کردم
                                تا حدودی مشکل رفع شد اما ماسفت ها خیلی داغ میشدند
                                از مدار زیر استفاده کردم که اینجا مشکل داغ شدن سیم پیچ فریت هست و موقع اتصال بار سوت میکشه
                                سیم های هسته زخیم هستند
                                و دیگر اینکه صدای تق تق از مدار میاد در حالت بدون بار و ولتاژ هم در حد نیم ولت مدام نوسان داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X