دوستان میخوام توسط باطری 18650 که ولتاژ اون توسط یک مدار افزاینده از 3.7 به 12 ولت تبدیل شده و این ولتاژ هم به وسیله 7805 به 5 رسیده موبایل رو شارژ کنم ایا کار دیگری نیاز است؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شارژ موبایل با باطری لیتیومی 18650
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
1-هر افزیش و کاهشی توسط ماژول های مربوطه مقدار تلفات دارند که از توان باتری کم میکنند.
2-معمولا پاور بانکها دارای مدیریت شارژ و دشارژ هستند که به باتری صدمه نزنند اتصال مستقیم باتری به موبایل بدون مدیریت شارژ باعث صدمه دیدن باتری شارژر و باتری موبایل میگردد.
جدیدترین ویرایش توسط mehdihai; ۲۱:۳۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۳.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست هاممنونم، یادم رفت بگم باطری ها به ماژول شارژ TC4056/TP4056 متصل هستند. متصل کردم اما برعکس عمل کرد یعنی موبایل داشت باطری های لیتیوم رو شارژ میکرد چرا؟
این ماژولی که استفاده کردین برای شارژ باطری هست نه خروجی دادن برا همین خود باطری شارژ شده اگه تعداد باطری ها ۳ تا باشه یه پیشنهاد عالی دارم برات
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها
چنتا باطری استفاده کردین؟
این ماژولی که استفاده کردین برای شارژ باطری هست نه خروجی دادن برا همین خود باطری شارژ شده اگه تعداد باطری ها ۳ تا باشه یه پیشنهاد عالی دارم برات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست ها
ممنون ، خوب سه تاش میکنم مشکلی نیست.
ماژول سه سل محافظ شارژ
بعدش گفتی مدار افزاینده داری برا نتیجه بهتر ولتاز رو کمی بالا ببر ولی الزامی نیست بستگی به ماژول افزایندت داره من بین 15 تا 25 گاهی افزایش میدم ولی خیلی موقع عا عم همون 12 ولت میزارم باشه
ماژول فست شارژ
هم خروجی تایپ سی تا 60 وات بهت میده شاید باورت نشه من این ماژول فست شارژ که اشنا شدم دیگه پول به شارژر نمیدم با اداپتور و باطری واس خودم پاور بانک شارژر میخرم
کار سختی نیست فقط شاید تو سری کردن باطری ها سخت باشه برات تو اینترنت یه سرچ بزن سری کردن باطری با ماژول سه سل کلی ویدیو میاره برات
__________________________________________________ ___
مزایا انتها نداره این پاور بانک با این قدرت شارژ تو بازار زیر 2 ملیون نیست
منتها معایت :
حتما باید برای شارژ باطری هات سوکت بزنی و از اداپتور 12 ولت استفاده کنی
ترجیحا 2 امپر کمتر نباشه
و پیشنهاد میکنه قسمت شارژ ماژول فست شارژ رو هم سوکت بزن بهش دیگه با اداپتور باطری 12 ولتی که خودت ساختی با ماشین و با باطری ماشین همه جا میتونی شارژر داشته باشیجدیدترین ویرایش توسط pariseiran; ۰۹:۲۴ ۱۴۰۲/۱۱/۲۰.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
خوب سه تا باطری رو سری میکنی موازی نه ها سری میکنی که میشه 12 ولت خوب بعد یه دونه از این ماژولا میزاری
ماژول سه سل محافظ شارژ
بعدش گفتی مدار افزاینده داری برا نتیجه بهتر ولتاز رو کمی بالا ببر ولی الزامی نیست بستگی به ماژول افزایندت داره من بین 15 تا 25 گاهی افزایش میدم ولی خیلی موقع عا عم همون 12 ولت میزارم باشه
ماژول فست شارژ
هم خروجی تایپ سی تا 60 وات بهت میده شاید باورت نشه من این ماژول فست شارژ که اشنا شدم دیگه پول به شارژر نمیدم با اداپتور و باطری واس خودم پاور بانک شارژر میخرم
کار سختی نیست فقط شاید تو سری کردن باطری ها سخت باشه برات تو اینترنت یه سرچ بزن سری کردن باطری با ماژول سه سل کلی ویدیو میاره برات
__________________________________________________ ___
مزایا انتها نداره این پاور بانک با این قدرت شارژ تو بازار زیر 2 ملیون نیست
منتها معایت :
حتما باید برای شارژ باطری هات سوکت بزنی و از اداپتور 12 ولت استفاده کنی
ترجیحا 2 امپر کمتر نباشه
و پیشنهاد میکنه قسمت شارژ ماژول فست شارژ رو هم سوکت بزن بهش دیگه با اداپتور باطری 12 ولتی که خودت ساختی با ماشین و با باطری ماشین همه جا میتونی شارژر داشته باشیجدیدترین ویرایش توسط mehdihai; ۱۵:۲۱ ۱۴۰۲/۱۱/۲۰.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست هاممنونم از توضیحات کامل و وقتی که گذاشتید. دم شما گرم. یعنی خروجی ماژول فست شارژ متصل میشه به ورودی ماژول محافظ شارژ؟
یکم ساخت باطری سری سخته فعلا دست نزن بزار عکس بگیرم وسایل دارم بهت قشنگ با عکس توضیح میدم تا شب عکس و نقشه میکشمجدیدترین ویرایش توسط pariseiran; ۱۱:۲۰ ۱۴۰۲/۱۱/۲۲.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست ها
بسیار ممنون از وقتی که گذاشتید، کامل و عالی توضیح دادید عکس هم عالی است دم شما گرم. سوالی داشتم باز هم مزاحم میشم.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست هادوستان من سه عدد باطری 3.7 ولت 18650 به این ماژول یعنی محافظ شارژ ۳ سل ۱۰A مدل HX-3S-01 متصل کردم ولتاژ تغذیه 13 ولت است باطری ها در شارژ کامل 12.1 است ایا درسته یا باید بیشتر باشه؟ و اینکه اگر اداپتور همیشه به ماژول متصل باشه تا ماژول خودش اتومات شارژ کنه مشکلی به وجود میاد؟
ولی این ماژول ها معمولا مدار قطع خودکار ندارن.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
باتری 3 سل لیتیوم یون سری شده ، در حالت پر باید 12.6 ولت باشه ولی برای افزایش طول عمر همین 12.1 ولت خوب هست.
ولی این ماژول ها معمولا مدار قطع خودکار ندارن.
دیدگاه
دیدگاه