اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت سوییچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ساخت سوییچینگ

درود
    بنده ی هفتس این منبع تغذیه رو ساختم ولی کار نمیکنه
    هزاربار هم چکش کردم و همهچی درسته
    حتی ایسی و ماسفتا هم دراوردم چک کردم ک سالم بودن
    ی لامپ 100 هم قبل مدار سری کردم ک موقعغی ک برقو وصل میکردم ی جشمک میزذ و خاموش میشد ک نشاندهنده اینه مدار سالمه ولی من هیچ ولتاژی در خروجی ندارم

واقعا کلافم کرده
    جدیدترین ویرایش توسط آقاپور; ۰۹:۵۵ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵.

کسی نظری نداره؟

دیدگاه

درود
      باید به ورودی current sense چیزی مبنی بر اینکه جریان برقرار است متصل شود و گرنه ممکن است اضافه حریان حس کنه و خروجی را قطع کنه بعد باید با اسکپ خروجی sg3525 را چک کنی ببنی چیزی داری یا نه بعد خروجی IR2110 را هم همینطور ولتاژ گیت -سورس ماسفت ها را و ...همینطور تکه-تکه باید ورودی خروجی ها چک کنی تا مدار عیب یابی بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        باید به ورودی current sense چیزی مبنی بر اینکه جریان برقرار است متصل شود و گرنه ممکن است اضافه حریان حس کنه و خروجی را قطع کنه بعد باید با اسکپ خروجی sg3525 را چک کنی ببنی چیزی داری یا نه بعد خروجی IR2110 را هم همینطور ولتاژ گیت -سورس ماسفت ها را و ...همینطور تکه-تکه باید ورودی خروجی ها چک کنی تا مدار عیب یابی بشه.
        ممنون از پاسختون
        من اون مدار current sense رو هم ساختم و عین نقشه وصلش کردم
        از طرفی بدون اون هم تست کردم ک در اینحالت پایه شماره ۱۰ مستقیم وضل میشه به gnd و اون مقاومت ۱۰کیلو هم حذف میشه
        در هر دو حالت مدار کار نکرد و خروجی نداد
        همه قطعات نو و سالمن و حتی ی بار ایسی ها و ماسفتا رو دراوردم و تست کردم ک همشون سالم بودن(واسه ایسی ها مدار تست کوچیکی ساختم)
        جالب اینجاس وقتی برقو به مدار وصل میکنم لامپی ک سری کردم ی لحظه چشمک میزنه و بعدش خاموش میمونه ک این نشون دهنده سالم بودن مداره
        نقشه این مدار خیلی تو نت زیاده و خیلیا ساختنش و از لحاظ نقشه قطعا مشکلی نداره.ی نمونشم ک خیلی شبیه اینه تو سایت 320volt موجوده
        من فقط قسمت pwm و قسمت curent sens رو روی pcb زدم و بقیه جاها بدون pcb هست.البته فعلا اینجوریه و اگه جواب بده همشو میبرم روی یک pcb
        اسکوپ متاسفانه ندارم ولی فرکانسمتر احتمالا بتونم تهیش کنم
        وقتی تغذیه مدار pwm رو ک وصل میکنم بعد مدتی ۳۵۲۵ کمی گرم میشه ک نشون دهنده کار کردن ایسی هس ولی ۲۱۱۰ اصلا گرم نمیشه.
        البته اینم بگ من همینجوری به عنوان مصرف کننده ی لامپ ۱۰۰ وصل کردم انتهای مدار.ینی بدون استفاده از خازن های خروجی.
        همچنین ی بارم ترانسفرمر رو دراوردم و بجاش لامپ گذاشتم ک بازم خروجی نداشتم و لامپ روشن نشد
        نمیدونم اینکارا درست بوده یا نه ولی انگاری مدار pwm خواب تشریف دارن
        جدیدترین ویرایش توسط b e h r a d; ۰۰:۳۴ ۱۴۰۲/۱۲/۱۳.

دیدگاه

درود
          مطابق پست شماره 3 عیب یابی کنید.

دیدگاه

من باشم اول جریان منبع تغذیه میبندم
            بعد فیدبک های جریان ماسفت یا ولتاژ جدا جدا قطع کن ببین کی راه میافته . چون کار نکردن احتمالا مال فید بک هاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
              من باشم اول جریان منبع تغذیه میبندم
              بعد فیدبک های جریان ماسفت یا ولتاژ جدا جدا قطع کن ببین کی راه میافته . چون کار نکردن احتمالا مال فید بک هاست
              ی فیدبک ک تو نقشه هس منظورت همونه؟
              اگه منظورت اونه ک من اصلا اونو وصل نکردمش
              الان روی برد pwm ۳تا مدار باهم هستش.مدار pwm و سنسور جریان و فییدبک
              واسه تست هم فقط pwm رو وصل کرده بودم.بدون فیدبک و سنسور جریان

دیدگاه

درود
                این قسمتی ک گفتینو متوجه نشدم(باید به ورودی current sense چیزی مبنی بر اینکه جریان برقرار است متصل شود)
                ینی باس چیکارش کنم؟

دیدگاه

اگه من ترانس رو حذف کنم و بجاش مولتیمتر بزارم میتونه ولتاژو بهم بگه؟یا بدلیل فرکانس زیاد نمیتونه تشخیص بده ولتاژو؟

دیدگاه

دوستان در حالت زیر لامپ باید روشن شه؟
                    من تست کردم روشن نشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h r a d نمایش پست ها
                      این قسمتی ک گفتینو متوجه نشدم(باید به ورودی current sense چیزی مبنی بر اینکه جریان برقرار است متصل شود)
                      ینی باس چیکارش کنم؟
                      درود
                      حسگر جریان معمولا یک مقاومت بسیار کم در حدود دهم و صدم اهم با وات بالا متناسب با جریان خروجی است که بصورت سری با مصرف کننده در مدار قرار میگیرد و ولتاژ دو سر آن بعنوان شاخص به ورودی حسگر جریان در sg3525 داده میشود.

دیدگاه

درود
                        دوستان مشکلم حل شد ولی ی مشکل دیگه پیش اومد باز!
                        پایه شماره ۱۰ ای سی ۳۵۲۵ ک پایه shotdown هست رو مستقیم وصل کردک به gnd(ینی عملا مدار current sens رو حذفش کردم)
                        ترانس و متعلقات بعدش مث دیود فست ها رو حذف کردم و بجاش لامپ ۱۰۰ گزاشتم(طبق عکس بالا) و لامپ روشن شد اینبار
                        حالا مشکل اینه ترانس رو ک وصل میکنم اون لامپی ک اول مدار سری کردم(لامپ تست)روشن میشه ک ینی اتصالی تو مدار هست.اینم بگم من ترانسو خیلی دقیق و درست پیچیدمش
                        چرا اینجوری میشه؟

دیدگاه

درود
                          حسگر جریان معمولا یک مقاومت بسیار کم در حدود دهم و صدم اهم با وات بالا متناسب با جریان خروجی است که بصورت سری با مصرف کننده در مدار قرار میگیرد و ولتاژ دو سر آن بعنوان شاخص به ورودی حسگر جریان در sg3525 داده میشود.
                          وظیفه این مدار current sens چیه؟
                          حذفش کنیم مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

دوستان کجایین
                            ی کمکی برسونین????

دیدگاه

ینی نو این انجمن واقعا کسی نیس کمکمون کنه؟
                              امروز فرکانس متر خریدم(بیشتر بخاطر این مدار)
                              تو این مدار مقاومت پایه rt ۱۵ کیلو و خازن ct ۱nf هست ک با این شرایط فرکانس میشه ۵۰ کیلوهرتز
                              منم ک پایه های خروجی ۳۵۲۵ (۱۱و۱۴)رو تست کردم ۵۰کیلوهرتز داد ک درسته
                              ولی وقتی فرکانس دو سر لامپ خروجیو گرفتم ۲۲۰کیلو هرتز نشون داد!طبیعیه/؟
                              الان مشکل اینجاس وقتی ک جای ترانسفورمر لامپ میزارم مدار اوکیه و لامپه روشن میشه
                              همینکه لامپو در میارم و جاش ترانسو میزارم مدار کار نمیکنه و لامپ تست روشن میشه
                              خودمم موندم واقعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X