اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از باطری لیتیوم یون به عنوان پشتیبان (UPS)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از باطری لیتیوم یون به عنوان پشتیبان (UPS)

سلام دوستان
    یک مصرف کننده 12 ولتی 2 آمپر دارم که باید دائم روشن باشه. منبع تغذیه دستگاه، یک آداپتور 12 ولتی 5 آمپر هست. قصد دارم در مواقعی که برق بره، یک باطری 12 ولتی لیتیوم-یون به صورت اتوماتیک وارد مدار بشه و بعد از وصل برق، از مدار خارج بشه و در ضمن، به صورت اتوماتیک، شارژ بشه.
    لطفا راهنمایی کنید از چه ماژول یا مداری استفاده کنم. ممنون

درود
    معمولا برای باتری بک آپ در دستگاهها از باتری لیتیوم یون استفاده نمیکنند چون گران تمام میشود برای کار شما یک باتری موتورسیکلت هم جوابگو هست البته نمیدانم از نظر قیمت آیا ارزان تر تمام میشود یا خیر لیکن شارژرهای اتوماتیک برای باتری های لید اسید ارزان تر از شارژرهای باتری های لیتیوم یون هستند برای شارژ باتری ها معمولا باید جریان شارژ حداکثر 15 درصد ماکزیمم جریانی ارائه شده توسط باتری باشد مثلا برای یک باتری 12 ولت 4 آمپر-ساعت حداکثرجریان شارژ باید 600 میلی آمپرباشد و اگر شارژر همین مقدار را بتواند ارائه دهید کفایت میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      معمولا برای باتری بک آپ در دستگاهها از باتری لیتیوم یون استفاده نمیکنند چون گران تمام میشود برای کار شما یک باتری موتورسیکلت هم جوابگو هست البته نمیدانم از نظر قیمت آیا ارزان تر تمام میشود یا خیر لیکن شارژرهای اتوماتیک برای باتری های لید اسید ارزان تر از شارژرهای باتری های لیتیوم یون هستند برای شارژ باتری ها معمولا باید جریان شارژ حداکثر 15 درصد ماکزیمم جریانی ارائه شده توسط باتری باشد مثلا برای یک باتری 12 ولت 4 آمپر-ساعت حداکثرجریان شارژ باید 600 میلی آمپرباشد و اگر شارژر همین مقدار را بتواند ارائه دهید کفایت میکند.
      سلام
      ممنون
      به دلیل اینکه باطری های معمولی، وزن زیاد دارند، قصد دارم از لیتیون-یون استفاده کنم.
      در الکترونیک، آماتور هستم.
      ممکنه درخصوص سوالی که پرسیدم، راهنمایی کنید؟

دیدگاه

درود
        لینک زیررا ببینید :
        خرید اینترنتی ماژول کنترل شارژ باتری 12 ولت مدل XH-M601، به صورت خرده و عمده و قیمت انواع شارژر و تستر باتری در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

شاید بتوانید از همان آداپتور 12ولتی موجود خودتان بعنوان تغذیه باتری شارژر استفاده کنید.
        برای ورود اتوماتیک باتری به مدار بعد از قطع برق هم لینک زیر را ببینید:
        با سلام خدمت ذوستان.دنبال یه مداری میگردم که وقتی برق قطع شد سریع رو باطری سوییچ بشه تا بقیه مدار از کار نیفته.کلی گشتم چیزی ذستگیرم نشد بیشتر مدارات ups هستند که در خروجی برق شهر میدن درحالی که من دنبال مداری میگردم که اگه برق قطع شد ولتاژ باطریو به خروجی بده و وقتی برق وصل شد ولتاژ dc ورودیو بده به خروجی بده.اگه بتونه وقتی که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsarfaraz نمایش پست ها
          سلام دوستان
          یک مصرف کننده 12 ولتی 2 آمپر دارم که باید دائم روشن باشه. منبع تغذیه دستگاه، یک آداپتور 12 ولتی 5 آمپر هست. قصد دارم در مواقعی که برق بره، یک باطری 12 ولتی لیتیوم-یون به صورت اتوماتیک وارد مدار بشه و بعد از وصل برق، از مدار خارج بشه و در ضمن، به صورت اتوماتیک، شارژ بشه.
          لطفا راهنمایی کنید از چه ماژول یا مداری استفاده کنم. ممنون
          سلام از باطری های 18650 Orion 2200mAh استفاده کن سه عدد رو سری کن و به ماژول محافظ شارژ ۳ سل ۱۰A مدل HX-3S-01 طبق نقشه متصل کن این باطری ها بسیار با کیفیت و قوی با بازدهی بسیار خوب هستند قیمت مناسبی هم دارند به تاریخ تولید هم دقت کن، منبع تغذیت رو به ماژول متصل کن همینطور یک رله 12 ولت هم به منبع تغذیه متصل باشه به صورت همیشگی خروجی ماژول شارژ قطب مثبتش رو به پایه 4 رله متصل کن قطب مثبت از منبع تغذیه رو هم به پایه 5 رله متصل کن خروجی مصرف کننده رو هم به پایه 3وقتی برق متصل باشه پایه های 3 و 5متصل هستند و خروجی به منبع تغذیه متصل است وقتی هم برق بره رله غیر فعال میشه و پایه های 3 و 4 متصل میشن و خروجی به باطری ها متصل میشه قطب منفی هم بین باطری و منبع تغذیه مشترک است، این ماژول شارژ زمانی که باطری به زیر 11 ولت بره عملیات شارژ رو شروع و وقتی فول شد متوقف میکنه به نظرم مشکلی نباشه همیشه به برق متصل باشه

جدیدترین ویرایش توسط mehdihai; ۱۶:۴۲ ۱۴۰۲/۱۲/۱۴.

دیدگاه

من برا دوربین های مدار بسته که روشون نوشته 12ولت 2 امپر نیاز دارن گذاشتم از همین محافظ شارژر باطری ها که دوستمون تو پست ۴ ماژولشو لینک داده استفاده کردم زیاد ماژول قابل اعتمادی نیست ولی 24 ساعته الان وصل به اداپتور همزمان و و هم مصرف کننده از یه دوستی پرسیدم گفت ماژول سه سل میزاریم که سه تا باطری سری بشه 12 ولت بشه همون کفایت میکنه و مشکلی باشه همون عوض میشه با 50 تومن نهایت هزینه بنده یکسالی هست که استفاده میکنم و راضیم این نکته رو دقت کن برق بره نیاز داری خیلی سریع سویچ کنه باطری با اندکی دیلی مشکلی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست ها

سلام از باطری های 18650 Orion 2200mAh استفاده کن سه عدد رو سری کن و به ماژول محافظ شارژ ۳ سل ۱۰A مدل HX-3S-01 طبق نقشه متصل کن این باطری ها بسیار با کیفیت و قوی با بازدهی بسیار خوب هستند قیمت مناسبی هم دارند به تاریخ تولید هم دقت کن، منبع تغذیت رو به ماژول متصل کن همینطور یک رله 12 ولت هم به منبع تغذیه متصل باشه به صورت همیشگی خروجی ماژول شارژ قطب مثبتش رو به پایه 4 رله متصل کن قطب مثبت از منبع تغذیه رو هم به پایه 5 رله متصل کن خروجی مصرف کننده رو هم به پایه 3وقتی برق متصل باشه پایه های 3 و 5متصل هستند و خروجی به منبع تغذیه متصل است وقتی هم برق بره رله غیر فعال میشه و پایه های 3 و 4 متصل میشن و خروجی به باطری ها متصل میشه قطب منفی هم بین باطری و منبع تغذیه مشترک است، این ماژول شارژ زمانی که باطری به زیر 11 ولت بره عملیات شارژ رو شروع و وقتی فول شد متوقف میکنه به نظرم مشکلی نباشه همیشه به برق متصل باشه

سلام
              خیلی ممنونم.
              سوالی که هست اینه که وقتی برق قطع میشه و باطری وارد مدار میشه، به دلیل استفاده از رله، تاخیر در وصل برق پیش نمیاد؟ چون دستگاه مصرف کننده، نباید تاخیر در برق ورودی داشته باشه.
              مجددا سپاس

دیدگاه

سلام
                خیلی ممنونم.
                سوالی که هست اینه که وقتی برق قطع میشه و باطری وارد مدار میشه، به دلیل استفاده از رله، تاخیر در وصل برق پیش نمیاد؟ چون دستگاه مصرف کننده، نباید تاخیر در برق ورودی داشته باشه.
                مجددا سپاس
                درود
                مداری که من توی لینک دوم پست 4 گذاشتم تاخیری ندارد و آنی است.

دیدگاه

درود
                  سپاس
                  نظر دوستان، راجع به ماژول زیر چیه؟
                  نیازهای منو برآورده میکنه؟
                  ممنون
                  https://eshop.eca.ir/کانورتر-اینورتر-و-ups/21453-ماژول-شارژ-باتری-لیتیومی-2-سل-با-خروجی-12-ولت-3-آمپر-مناسب-ups-مدل-lx-2bups.html

دیدگاه

سپاس
                    نظر دوستان، راجع به ماژول زیر چیه؟
                    نیازهای منو برآورده میکنه؟
                    ممنون
                    https://eshop.eca.ir/کانورتر-اینورتر-و-ups/21453-ماژول-شارژ-باتری-لیتیومی-2-سل-با-خروجی-12-ولت-3-آمپر-مناسب-ups-مدل-lx-2bups.html
                    درود
                    همانطور که قبلا اعلام کردید آداپتور فعلی شما خروجی 12 ولت دارد اگر از این ماژول استفاده کنید نیاز به یک ورودی 5 ولت دارد لذا میبایست آداپتور دیگر با خروجی 5 ولت تهیه کرده به آن متصل نمایید از نظر سایر موارد نیاز شما را برآورده میکند.

دیدگاه

درود
                      سلام متاسفانه بنده از این مدار که با دیود است سر در نیاوردم اگر براتون امکان داره یه شماتیک از مدار لطف کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X