اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه esp01 با رگولاتور smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه esp01 با رگولاتور smd

سلام من برای راه اندازی ماژول وایفای ESP01 از رگولاتور ۳.۳ ولت سه پایه lf33cv استفاده کردم (تغذیه ورودی آداپتور 5 ولت 1 آمپر است .
    ​) زمانیکه خازن با ظرفیت ۱۰۰ میکروفاراد در خروجی رگولاتور استفاده کردم. esp را در مد سرور برنامه ریزی کردم. هنگام وصل شدن موبایل به شبکه وایفای esp ماژول به مشکل میخورد و جریان مصرفی تا حداکثر ۲۰۰ میلی آمپر میرفت و ماژول ریست میشد. با افزایش ظرفیت خازن الکترولیتی خروجی به ۱۰۰۰ میکرو فاراد مشکل حل شد.عیب کار این است که هم رگولاتور و هم خازن بزرگ و گران هستند
    حال میخواهم برای ارزان شدن و کوچکتر شدن مدار از رگولاتور smd استفاده کنم چندین رگولاتور با خروجی حداکثر 1 آمپر که بر اساس دیتا شیت مناسب هستند وجود دارد

رگولاتور معمولی 3.3 ولت SMD AMS1117 LDO با قیمت 1280 تومان
    خرید رگولاتور 3.3 ولت AMS1117 رگلاتور ولتاژ DC افزاینده کاهنده تثبیت تنظیم ولتاژ مثبت و منفی در پکیج SMD و DIP آی سی رگولاتور خروجی ثابت و متغیر با قیمت مناسب در ECA

رگولاتور 3.3 ولت SMD AMS1117 LDO با قیمت 6200 تومان
    خرید اینترنتی رگولاتور 3.3 ولت SMD AMS1117 LDO به صورت خرده و عمده و قیمت انواع رگولاتور LDO در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

رگولاتور 3.3 ولت LF33 SMD با قیمت 25000 تومان
    خرید اینترنتی رگولاتور 3.3 ولت LF33 SMD به صورت خرده و عمده و قیمت انواع رگولاتور خطی در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

هر سه مورد مشخصات مشابهی دارند که برای esp با حداکثر جریان مصرفی 200 میلی آمپر مناسب است.
    1-آیا مورد اول که از همه ارزانتر است جواب میدهد؟در غیر اینصورت کدام رگولاتور smd را با چه خازنهایی انتخاب کنم که توان راه اندازی esp01 را در مد سرور داشته باشد؟
    2- وجود خازن سرامیکی ۱۰۰ نانو فاراد برای حذف نویز فرکانس بالا در ورودی و خروجی رگولاتور لازم است؟​
    در نهایت تصویر یک برد آداپتور را نیز میفرستم که از ams1117 استفاده کرده اما خازنهای smd و کارایی محصول نا معلوم است. لطفا کسی اگر تجربه ساخت مبدل تغذیه با ایسی های smd را دارد راهنمایی کند.

بسیار سپاسگزارم.
    جدیدترین ویرایش توسط ghenaati_amir; ۱۹:۳۵ ۱۴۰۳/۰۳/۰۳.

با سلام
    من برد آردینو uno را بررسی کردم که از یک رگولاتور 5 ولت ams1117 بعد ورودی جک اداپتور استفاده می کند. خازن c2 اس ام دی سرامیکی 100nf به عنوان خازن دیکوپلینگ در خروجی رگولاتور قرار گرفته و خازنهای الکترولیتی pc1 و pc2 با ظرفیت 47uf در ورودی و خروجی برای افزایش جریان لحظه ای و کاهش ریپل ولتاژ استفاده شده است. برای تامین تغذیه 3.3 ولت نیز از رگولاتور LP2985 استفاده شده است و پایه خروجی رگولاتور به خازن سرامیکی c3 اس ام دی سرامیکی 1uf به عنوان خازن دیکوپلینگ وصل شده است.
    برای حذف نویز های فرکانس بالا از خازن های سرامیکی موازی با تغذیه آیسی ها استفاده شده است. خازن سرامیکی c6 اس ام دی سرامیکی 100nf به عنوان خازن دیکوپلینگ موازی با تغذیه آیسی atmega 328 ( میکروکنترلر اصلی آردینو uno ) استفاده شده است به طوریکه یک سر آن در نزدیکترین محل به پایه 20 آیسی و سر دیگر خازن به gnd موجود در پلیگلان برد وصل شده است. همچنین خازن سرامیکی c7 اس ام دی سرامیکی 100nf به عنوان خازن دیکوپلینگ موازی با تغذیه آیسی atmega16 ( مبدل usb به سریال ) استفاده شده است به طوریکه یک سر آن به پایه 4 آیسی و سر دیگر خازن به gnd موجود در پلیگلان برد وصل شده است.
    از همین ساختار برای مدار خودم استفاده کنم لطفا اگر دوستان تجربه ای دارند که به بهتر شدن طراحی و رفع مشکلات نویز کمک میکند آن را بیان کنند.
    با تشکر

https://www.allaboutcircuits.com/upl..._schematic.png

دیدگاه

برای کار من همان مورد اول رگولاتور 3.3 ولت ams1117 ارزان 1300 تومنی جواب داد برای اطمینان از عملکرد بدون مشکل خازنهای الکترولیتی 1000 میکروفاراد و خازن سرامیکی 100 نانو فاراد در ورودی و خروجی رگولاتور استقاده کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X