اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ولوم تغییر ولتاژ منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ولوم تغییر ولتاژ منبع تغذیه

سلام به همه دوستان
    بنده یک منبع تغذیه متغیر ساختم ولی مشکلی که دارم، سَره تغییر ولتاژشه. وقتی ولوم را میچرخونم، با چرخش کم ولوم(5k اهم)، مقدار زیادی از ولتاژ تغییر میکنه. مثلا از 1V یهو میشه 1.9V که اصلا خوب نیست. از ولوم با رنج بالاتر هم استفاده کردم مثل 20k ولی نشد. غیر از استفاده از مولتی ترن شما چه پیشنهادی دارید ؟????
    ​​​​​
    جدیدترین ویرایش توسط mdeleco; ۱۲:۲۴ ۱۴۰۳/۰۳/۱۴.

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    بنده یک منبع تغذیه متغیر ساختم ولی مشکلی که دارم، سَره تغییر ولتاژشه. وقتی ولوم را میچرخونم، با چرخش کم ولوم(5k اهم)، مقدار زیادی از ولتاژ تغییر میکنه. مثلا از 1V یهو میشه 1.9V که اصلا خوب نیست. از ولوم با رنج بالاتر هم استفاده کردم مثل 20k ولی نشد. غیر از استفاده از مولتی ترن شما چه پیشنهادی دارید ؟????
    ​​​​​
    میتونید از دو تا ولوم استفاده کنید و هر دو ولوم را به همدیگه متصل کنید
    بهش ولوم فاین میگن
    کمی در موردش سرچ و تحقیق کنید متوجه میشید چیه و اگر پیدا نکردید اطلاع بدید تصویر یا مدارش را منتقل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها
      میتونید از دو تا ولوم استفاده کنید و هر دو ولوم را به همدیگه متصل کنید
      بهش ولوم فاین میگن
      کمی در موردش سرچ و تحقیق کنید متوجه میشید چیه و اگر پیدا نکردید اطلاع بدید تصویر یا مدارش را منتقل کنم
      ی نکته هم هست????
      اینکه برای تغییر ولتاژ من از دو پایه ولوم استفاده میکنم؛
      بی زحمت عکس این مدار هم بفرستید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها

ی نکته هم هست????
        اینکه برای تغییر ولتاژ من از دو پایه ولوم استفاده میکنم؛
        بی زحمت عکس این مدار هم بفرستید
        با این شرایط احتمال قوی ولوم را دارید اشتباه متصل میکنید من نمیدونم منبع شما چی بوده؟ ولی اگر منبع شما مانند پاور کامپیوتر و یا منبع تابلوی روان ار آی سی 494 استفاده میکنه در این صورت کافیه
        ابتدا و انتهای ولوم خودت یعنی پایه اول و آخر را به خروجی منبع تغذیه متصل کنی و سر وسط ولوم را هم به پایه یک آی سی 494 متصل کنی
        در واقع باید از سه پایه ولوم استفاده کنی و خیلی نرم و روان ولتاژ را تغییر بدی

نکته
        باید طبق دستورالعمل و نقشه خودتون عمل کنید یعنی اگر ولوم شما نیاز به اضافه کردن مقاومت هم داره باید حتما اعمال کنید من فقط جاگذاری پایه ها را توضیح دادم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X