سلام در مدار زیر هدف این است که ولتاژ ورودی بین 20 تا 40 ولت باشه و هدف گرفتن ولتاژ خروجی 14 ولت با حداکثر جریان 2.5 آمپر ، در دیتاشیت گفته که خازن ورودی 100 میکروفاراد باشه حالا به نظر دوستانی که عملی کار کردن باید همین مقدار بدهیم یا بیشتر و اگر بیشتر مثلا 2200 میکروفاراد قرار دهیم چه تاثیری دارد ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انتخاب خازن ورودی Cin در LM2596
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست هامقدار خازن بر اساس فرکانس آی سی و میزان جریان کشی خروجی و امپدانس منبع تغذیه ورودی بایستی محاسبه شود
هرچقدر مقدارش دقیقتر حساب شود ( که معمولا بزرگتر است ) میزان ریپل ورودی کاسته می شود و باعث بهبود خروجی و عملکرد مدار میشود.خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
ممنون دوست عزیز الان فرکانس سوئیچینگ آی سی 150 کیلوهرتز استو همانطور که در اول تاپیک هم گفتم حداکثر جریان خروجی که قرار است اخذ شود 3 آمپر است حالا چطوری باید آن را محاسبه کنم ؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
انتظارتون از ولتاژ ریپل چقدر است تا محاسبه کنم؟خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست هاحداقل 330 میکروجدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۹:۳۰ ۱۴۰۳/۰۵/۲۵.خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
مهندس جام میشه رابطه اش را بگید چطوری محاسبه کردید ؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
ولتاژ ریپل پیک تو پیک = ولتاژ تقسیم بر دو ضرب در فرکانس ضرب در مقاومت معادل ضرب در خازن
مقاومت معادل چی هست ؟خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
دیدگاه
دیدگاه