اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب خازن ورودی Cin در LM2596

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب خازن ورودی Cin در LM2596

سلام در مدار زیر هدف این است که ولتاژ ورودی بین 20 تا 40 ولت باشه و هدف گرفتن ولتاژ خروجی 14 ولت با حداکثر جریان 2.5 آمپر ، در دیتاشیت گفته که خازن ورودی 100 میکروفاراد باشه حالا به نظر دوستانی که عملی کار کردن باید همین مقدار بدهیم یا بیشتر و اگر بیشتر مثلا 2200 میکروفاراد قرار دهیم چه تاثیری دارد ؟
    Click image for larger version

Name:	do.php?imgf=org-e806e1a794191.jpg
Views:	92
Size:	44.7 کیلو بایت
ID:	1152569
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

مقدار خازن بر اساس فرکانس آی سی و میزان جریان کشی خروجی و امپدانس منبع تغذیه ورودی بایستی محاسبه شود
    هرچقدر مقدارش دقیقتر حساب شود ( که معمولا بزرگتر است ) میزان ریپل ورودی کاسته می شود و باعث بهبود خروجی و عملکرد مدار میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      مقدار خازن بر اساس فرکانس آی سی و میزان جریان کشی خروجی و امپدانس منبع تغذیه ورودی بایستی محاسبه شود
      هرچقدر مقدارش دقیقتر حساب شود ( که معمولا بزرگتر است ) میزان ریپل ورودی کاسته می شود و باعث بهبود خروجی و عملکرد مدار میشود.
      ممنون دوست عزیز الان فرکانس سوئیچینگ آی سی 150 کیلوهرتز استو همانطور که در اول تاپیک هم گفتم حداکثر جریان خروجی که قرار است اخذ شود 3 آمپر است حالا چطوری باید آن را محاسبه کنم ؟
      خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها

ممنون دوست عزیز الان فرکانس سوئیچینگ آی سی 150 کیلوهرتز استو همانطور که در اول تاپیک هم گفتم حداکثر جریان خروجی که قرار است اخذ شود 3 آمپر است حالا چطوری باید آن را محاسبه کنم ؟
        انتظارتون از ولتاژ ریپل چقدر است تا محاسبه کنم؟

دیدگاه

انتظارتون از ولتاژ ریپل چقدر است تا محاسبه کنم؟
          مهندس من پیشنهادم این است که ولتاژ ریپل را 1 درصد ولتاژ خروجی در نظر بگیریم

دیدگاه

حداقل 330 میکرو

دیدگاه

حداقل 330 میکرو
              مهندس جان میشه رابطه اش را بگید چطوری محاسبه کردید ؟
              جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۹:۳۰ ۱۴۰۳/۰۵/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها

مهندس جام میشه رابطه اش را بگید چطوری محاسبه کردید ؟
                ولتاژ ریپل پیک تو پیک = ولتاژ تقسیم بر دو ضرب در فرکانس ضرب در مقاومت معادل ضرب در خازن

دیدگاه

ولتاژ ریپل پیک تو پیک = ولتاژ تقسیم بر دو ضرب در فرکانس ضرب در مقاومت معادل ضرب در خازن
                  ولتاژ تقسیم بر 2 یعنی ولتاژ ورودی تقسیم بر 2 ؟
                  مقاومت معادل چی هست ؟

دیدگاه

آره ولتاژ ورودی تقسیم بر (دو ضرب در فرکانس ضرب در مقاومت معادل ضرب در خازن)
                    فرمولش توی کتاب الکترونیک صنعتی هست

دیدگاه

مقاومت معادل ورودی را چقدر باید بگیریم ؟
                      و میشه بگید کدوم کتاب الکترونیک صنعتی و صفحه چند ؟
                      جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۴:۱۳ ۱۴۰۳/۰۵/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X