اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه خازنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه خازنی

سلام
    برای یک چراغ اضطراری میخام یک منبع تغذیه (ترجیحا خازنی) قرار بدم که با ماژول شارژ ، دو عدد باتری لیتیوم رو شارژ کنه
    ولی مشکل اینجاست که وقتی شارژ کامل شد ، ماژول ،تغذیه رو قطع میکنه و باعث آسیب به دیود زنر منبع تغذیه میشه

لطفا راهنمایی بفرمایید راهی هست که وقتی تغذیه قطع میشه ، منبع تغذیه آسیب نبینه؟

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
    سلام
    برای یک چراغ اضطراری میخام یک منبع تغذیه (ترجیحا خازنی) قرار بدم که با ماژول شارژ ، دو عدد باتری لیتیوم رو شارژ کنه
    ولی مشکل اینجاست که وقتی شارژ کامل شد ، ماژول ،تغذیه رو قطع میکنه و باعث آسیب به دیود زنر منبع تغذیه میشه

باسلام
    منبع تغذیه خازنی وقتی باری بهش وصل نباشه تا ولتاژ نزدیک به ورودی هم بالا میره البته با جریان کمتر
    شما یا باید همیشه باتری رو بهش وصل نگه دارید یا اینکه مقاومتی وات بالا در خروجی منبعتون کار بذارید که البته مقدارش باید از روی ولتاژ و جریان محاسبه بشه.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام

درود...
      بنده جای شما باشم از منبع تغذیه خازنی استفاده نمیکنم!!! زیرا خروجی آن ایزوله نمیباشد و بعداز مدتی کیفیت آن کاهش پیدا میکند و برای کار شما چندان مناسب نمیباشد....
      در منبع تغذیه خازنی همیشه باید مصرف کننده داشته باشیم.... در مداراتی که در حد سوییچ کردن یک رله و روشن نگه داشتن یک led کاربرد دارد که جریان بسیار پایینی مصرف میکنند....
      برای کاربرد شما از سوییچینگ میتوانید استفاده بکنید که کیفیت بالاتری هم دارد و خیالتان راحت است!!
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

درود و سپاس
        دوستان من نسبت به منبع تغذیه خازنی و ویژگی هاش ، آشنایی داشتم
        فقط دنبال راهی بودم که وقتی BMS ،شارژ رو متوقف میکنه منبع تغذیه آسیب نبینه
        اگر‌ از دوستان کسی مدار قطع و وصل اتوماتیک شارژ رو هم موجود داره ممنون میشم قرار بدن

دیدگاه

درود و سپاس
          دوستان من نسبت به منبع تغذیه خازنی و ویژگی هاش ، آشنایی داشتم
          فقط دنبال راهی بودم که وقتی BMS ،شارژ رو متوقف میکنه منبع تغذیه آسیب نبینه
          اگر‌ از دوستان کسی مدار قطع و وصل اتوماتیک شارژ رو هم موجود داره ممنون میشم قرار بدن
          باسلام
          پیشنهاد میشه برای شارژ باتریهای لیتیومی از ماژول مخصوصش که لینکشم میفرستم استفاده کنید. هم ارزون هستن هم قابل اعتماد و هم نیازی به برق شهر ندارند و با شارژر و کامپیوتر هم شارژ میشن. موفق باشید

*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

درود
            منظور از BMS ، همین ماژول ها هستند و بنده نوع ۲ سل رو دارم استفاده میکنم

دیدگاه

چطور باید مقاومت وات بالای خروجی‌رو محاسبه کنم؟
              آیا این مقاومت باعث کاهش میزان جریان دهی خروجی رو کم نمیکنه؟

دیدگاه

سلام مقدار مقاومت ها را دستکاری کنید ، مقاومت متصل به دیود زنر و اینکه وات زنر را اصلاح کنید یعنی وات بالا بذارید ، این دو مدار را هم تست کنید من جواب گرفتم برای این مشکل شما :
                https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&sca_esv=bdcf257be7850ee3&sxsrf=ADLYWILUY3HflBKeK P93RbltoYwfeEczlg:1724473699187&q=Capacitive+power +supply&udm=2&fbs=AEQNm0Aa4sjWe7Rqy32pFwRj0UkWd8nb OJfsBGGB5IQQO6L3J_86uWOeqwdnV0yaSF-x2joQcoZ-0Q2Udkt2zEybT7Hdf5FBKg6QdtJ_mF8k5Wx_fK47VnnH0hqC26 evHUklzukhRGDp8I9R6sObxD5rXV9iKTeMw0OsLcinUtCw7tu0 6Z-vfaM&sa=X&
                ved=2ahUKEwicxY6S5YyIAxVUg_0HHQE_HaEQtKgLegQIFRAB& biw=1366&bih=622&dpr=1#vhid=6xVE0Vc3vTdExM&vssid=m osaic

خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

سپاسگزارم
                  اینکه فرمودید جواب گرفتید،ینی بدون بار آسیبی به مدار وارد نمیشه؟
                  یا کلیت مدار رو جواب گرفتید؟

دیدگاه

توی پل دیود بجا دوتا از دیود ها، زنر گذاشته
                    مزیتش چیه؟

دیدگاه

نظرتون چیه یه شنت جریان شارژ باتری بزاریم بعد برای حالتی که شارژ نمیشه بره تو مد دامی لود؟ قطعه زیاد نمیبره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
                        نظرتون چیه یه شنت جریان شارژ باتری بزاریم بعد برای حالتی که شارژ نمیشه بره تو مد دامی لود؟ قطعه زیاد نمیبره
                        سپاس
                        بیشتر توضیح بدید لطفا
                        شماتیکی چیزی اگر هست ممنون میشم بگذارید

دیدگاه

سپاس
                          بیشتر توضیح بدید لطفا
                          شماتیکی چیزی اگر هست ممنون میشم بگذارید

یه همچین چیزی مد نظر منه
                          البته میتونه همزمان کنترل ولتاژ رو هم داشته باشه، یعنی بجای زنر استفادش کنی
                          یجور زنر پروگرامبل

دیدگاه

افت ولتاژ شنت برای شارژر اگه فکر میکنید زیاده میشه شنت مقاومت پایین بزارید و با آپ امپ تقویتش کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X