اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تثبیت کننده ولتاژ باطری روی 12ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تثبیت کننده ولتاژ باطری روی 12ولت

سلام دوستان
    من سه عدد باطری لیتیومی رو سری کردم و تا ولتاژ 12ولت LED power 20w رو ک به12ولت نیاز داره روشن کنم
    ولی از اونجایی که در حالت فول شارژ باطری 12.6ولت و در حالت شارژ پایین10ولت رو در خروجی باطری ها دارم نور به شدت افت می‌کنه

میخواستم ببینم ماژول یا مداری وجود داره که این ولتاژ خروجی باطری رو در همون حدود 12نگهداره؟

12.6 موردی نداره. ولی 10ولت روشنایی شدیداً افت میکنه و برای همین افزایند باید باشه مدار که 10ولت رو به حدود 12 افزایش بده تا توان و نور زیاد افت نکنه

1.5آمپر در 12 ولت توان مصرف کننده هست
    با تشکر

نوشته اصلی توسط نیما جمشیدی نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من سه عدد باطری لیتیومی رو سری کردم و تا ولتاژ 12ولت LED power 20w رو ک به12ولت نیاز داره روشن کنم
    ولی از اونجایی که در حالت فول شارژ باطری 12.6ولت و در حالت شارژ پایین10ولت رو در خروجی باطری ها دارم نور به شدت افت می‌کنه

میخواستم ببینم ماژول یا مداری وجود داره که این ولتاژ خروجی باطری رو در همون حدود 12نگهداره؟

12.6 موردی نداره. ولی 10ولت روشنایی شدیداً افت میکنه و برای همین افزایند باید باشه مدار که 10ولت رو به حدود 12 افزایش بده تا توان و نور زیاد افت نکنه

1.5آمپر در 12 ولت توان مصرف کننده هست
    با تشکر
    باسلام
    بله میتونید از ماژول افزاینده XL6009 استفاده کنید. چون ورودی و خروجی شما بهم خیلی نزدیک هستند تلفات آنچنانی نخواهید داشت.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

باسلام
      بله میتونید از ماژول افزاینده XL6009 استفاده کنید. چون ورودی و خروجی شما بهم خیلی نزدیک هستند تلفات آنچنانی نخواهید داشت.
      موفق باشید
      سلام در این صورت باید هنگام کاهش نور ولوم رو تغییر بدن؟
      برای باتری که ولتاژش باید در اون محدوده شارژ بشه مشکلی بوجود نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen1582 نمایش پست ها

سلام در این صورت باید هنگام کاهش نور ولوم رو تغییر بدن؟
        برای باتری که ولتاژش باید در اون محدوده شارژ بشه مشکلی بوجود نمیاد؟
        من خریدم وتست کردم با تشکر از پیشنهاد دوستمون
        نه لازم به تغییر ولوم نیست من ولتاژ خروجی روی ۱۲.۵قرار دادم
        و ولتاژ روی ۱۲.۵ثابت هستش حتی اگر ولتاژ باطری ها ۱۰یا ۱۱ یا ۹ولت باشه خروجی شما همواره ۱۲.۵ فقط در حالت حالت شارژ چون قابلیت کاهندگی نداره این ماژول ولتاژ که به باطری ها می‌دین رو در خروجی خواهید داشت مثلا ۱۲.۶ ولت برای شارژ بهشون بدین خروجی شما هم۱۲.۶خواهد بود با اینکه روی ۱۲.۵ تنظیم کردین
        به نظرم بشه از یه کاهنده هم به صورت سری استفاده کرد اگر چند دهم هم براتون مهم باشه من کاهنده مدل ماژول مبدل (DC-DC کاهنده LM2596)دارم باهاش تست کردم و اینم از افزایش ولتاژ جلوگیری می‌کنه اینجوری مثلا ورود ۱۴ ولت(شارژ باطری اسیدی)هم به شارژ بدین خروجی شما همواره ۱۲.۵ ثابت خواهد موند
        ۹.۶ولت(حالت دشاررژ باطری لیتیومی) رو هم بدین باز ۱۲.۵ ولت ثابت خواهد بود. تا جایی ک من تست کردم اینگونه بود موفق باشید

دیدگاه

برای اینکار بهتر است از یک مبدل DC - DC استفاده شود با نسبت ترانس 1:1

دیدگاه

سلام منم همین مشکل دارم می‌خوام یه باطری ماشین که ولتاژ از ۱۰تا ۱۵ولت نوسان داره خروجی ماژول افزاینده کاهنده روی ولتاژ ۱۲ثابت بمونه چه نوع ماژولی بذاریم با خروجی ۴تا ۲۰آمپر؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X