اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم بودن ولتاژ و آمپراژ پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کم بودن ولتاژ و آمپراژ پاور کامپیوتر

​سلام
    یک پاور گرین قدیمی هست که مشکلش اینه در لحظه ای که روشن می کنم در حالت بی باری (حتی فن جدا کردم) ولتاژها به صورت زیر
    خط 12+ ولت ---------------------> 11.68ولت
    خط 5+ ولت ---------------------> 5.24 ولت
    خط 3.3 ولت ---------------------> 3.34 ولت
    خط 5- ولت ---------------------> 3.00- ولت
    خط 12- ولت ---------------------> 7.8- ولت
    بعد از چند دقیقه ولتاژها به مقدار زیر میرسه
    خط 12+ ولت ---------------------> 11.36ولت
    خط 5- ولت ---------------------> 3.87- ولت
    خط 12- ولت ---------------------> 9.89- ولت​
    این کم شدن ولتاژ 12+ و زیاد شدن ولتاژ های 12- و 5- به این صورت هست که تقریبا هر ثانیه 0.1 ولت از شاخه 12+ کم میشه و 0.1 ولت به شاخه ای 12- و 5- اضافه میشه تا موقعی که به اعداد ذکر شده در بالا برسه تقریبا ثابت میشه
    دیگر مشکلات قابل توجه
    گرم شدن نسبتا زیاد هیتسینک اول (ترانزیستورهای قدرت) در مدت همون چند دقیقه اول هست ولی هیتسینک دوم سرد هست
    جریان دهی پاور هم بسیار کم هست بطوریکه با وصل کردن یک لامپ ماشین 12 ولت رشته ای 5 وات ولتاژ 12+ ولت از 11.68 به 10.2 ولت افت می کنه
    پاور فقط یدونه آی سی tl494 داره و سلف زرد تروئیدی هم یدونه داره

تمام خازن های پاور به غیر از خازنهای صافی بزرگ نو زدم و دو عدد خازن صافی بزرگ قبلا یکبار با دو تا خازن دسته دوم جنس خوب با ظرفیت بالاتر به طور موقت عوض کردم ولی مشکل همچنان باقی هست
    دیود شاتکی مسیر 12 ولت و آی سی با نمونه دست دوم دیگه تعویض شده
    خیلی باهاش سر و کله زدم دیگه عقلم به جایی نمیرسه
    خواهش می کنم کمک کنین این پاور درست کنم​

جدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۱۸:۵۵ ۱۴۰۳/۰۷/۰۴.

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها
    ​سلام
    یک پاور گرین قدیمی هست که مشکلش اینه در لحظه ای که روشن می کنم در حالت بی باری (حتی فن جدا کردم) ولتاژها به صورت زیر
    خط 12+ ولت ---------------------> 11.68ولت
    خط 5- ولت ---------------------> 3.00- ولت
    خط 12- ولت ---------------------> 7.8- ولت
    بعد از چند دقیقه ولتاژها به مقدار زیر میرسه
    خط 12+ ولت ---------------------> 11.36ولت
    خط 5- ولت ---------------------> 3.87- ولت
    خط 12- ولت ---------------------> 9.89- ولت​
    این کم شدن ولتاژ 12+ و زیاد شدن ولتاژ های 12- و 5- به این صورت هست که تقریبا هر ثانیه 0.1 ولت از شاخه 12+ کم میشه و 0.1 ولت به شاخه ای 12- و 5- اضافه میشه تا موقعی که به اعداد ذکر شده در بالا برسه تقریبا ثابت میشه
    دیگر مشکلات قابل توجه
    گرم شدن نسبتا زیاد هیتسینک اول (ترانزیستورهای قدرت) در مدت همون چند دقیقه اول هست ولی هیتسینک دوم سرد هست
    جریان دهی پاور هم بسیار کم هست بطوریکه با وصل کردن یک لامپ ماشین 12 ولت رشته ای 5 وات ولتاژ 12+ ولت از 11.68 به 10.2 ولت افت می کنه
    پاور فقط یدونه آی سی tl494 داره و سلف زرد تروئیدی هم یدونه داره

تمام خازن های پاور به غیر از خازنهای صافی بزرگ نو زدم و دو عدد خازن صافی بزرگ قبلا یکبار با دو تا خازن دسته دوم جنس خوب با ظرفیت بالاتر به طور موقت عوض کردم ولی مشکل همچنان باقی هست
    دیود شاتکی مسیر 12 ولت و آی سی با نمونه دست دوم دیگه تعویض شده
    خیلی باهاش سر و کله زدم دیگه عقلم به جایی نمیرسه
    خواهش می کنم کمک کنین این پاور درست کنم​

سلام
    پاور متفرقه انتظار داری ۴،۵ امپر میکشی ی ولت هم افت نکنه؟ بنظر سالمه شما انتظارتون بالاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
      پاور متفرقه انتظار داری ۴،۵ امپر میکشی ی ولت هم افت نکنه؟ بنظر سالمه شما انتظارتون بالاست
      پاور گرین هست که متفرقه به حساب نمیاد
      در ضمن دارم 0.4 آمپر جریان میکشم نه 4.5 آمپر
      ولی حتی با اتصال فن پاور هم افت ولتاژ میده

دیدگاه

اتصال فن عادیه، خیلی قدیمی هست، ولتاژها اکی هستن، شما ی بار به ۵ ولت بده بعد از ۱۲ ولت بار بگیر بدون افت ولتاژ! از نظر من گرین متفرقه هست در مقابل پاور های برند،

دیدگاه

پاور گرین هست. متفرقه به حساب نمیاد.
          احتمال دارد از خارن‌های الکترولیت و صافی خروجی باشد. این نوع خازن‌ها مصرفی هستند و پس از چندین سال استفاده دچار نشتی شده و مقدار مقاومت ESR آنها افزایش میابد.
          بعنوانِ تست ، خازنِ صافی ریل ۱۲ ولت را با یک خازن جدید ریپلیس کنید و ببینید تغییری حاصل می‌شود یا خیر.
          اگر مشکل کسری ولتاژ در این ریل حل شد، آنوقت خازنِ سایر ریل‌ها را هم تعویض و نو‌ کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehrzad mehr نمایش پست ها

احتمال دارد از خارن‌های الکترولیت و صافی خروجی باشد. این نوع خازن‌ها مصرفی هستند و پس از چندین سال استفاده دچار نشتی شده و مقدار مقاومت ESR آنها افزایش میابد.
            بعنوانِ تست ، خازنِ صافی ریل ۱۲ ولت را با یک خازن جدید ریپلیس کنید و ببینید تغییری حاصل می‌شود یا خیر.
            اگر مشکل کسری ولتاژ در این ریل حل شد، آنوقت خازنِ سایر ریل‌ها را هم تعویض و نو‌ کنید.
            سلام
            دوست عزیز در پست اول نوشته ام که تمام خازن ها به جز خازن های بزرگ صافی اولیه مدار تعویض شده اند پس مشکل از خازنها نمی تونه باشه

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید،
              چند آزمایش زیر رو انجام بدید تا محل عیب به شکل حدودی مشخص بشه:
              ۱- ولتاژ دو سر خازن صافی های ورودی رو اندازه بگیرید ، که باید باهم برابر باشن و اختلاف ولتاژ در حد ۱۰ ولت قابل قبول هست.
              ۲- ولتاژ کلکتور ترانزیستور های C945 کنار ترانس وسطی نسبت به زمین رو اندازه بگیرید که باید باهم برابر باشن و اختلاف ۰.۲ ولت هم مورد قبول نیست.
              ۳ - ولتاژ پایه ۱۲ آیسی ۴۹۴ که باید در حد ۲۰ ولت باشه ( بسته به مدل و طراحی میتونه متفاوت باشه )
              ۴- در هنگام جریان کشی که میگید افت ولتاژ ایجاد میشه ، ولتاژ پایه ۱۵ و ۱۶ آیسی ۴۹۴ رو بگیرید که باید ولتاژ پایه ۱۵ بیشتر از پایه ۱۶ باشه.
              ۵- موقع جریان کشی ، قطعاتی که بین هیت سینک اول و ترانس ها قرار دارن رو با سشوار مقداری حرارت بدید و بررسی کنید آیا ولتاژ خروجی تغییری میکنه یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

۲- ولتاژ کلکتور ترانزیستور های C945 کنار ترانس وسطی نسبت به زمین رو اندازه بگیرید که باید باهم برابر باشن و اختلاف ۰.۲ ولت هم مورد قبول نیست.
                لایک داری - خداییش نکته جالبی بود
                تست ولتاژ پاور و ترانس پالس و ترانزیستور و آیسی و بایاس و عرض پالس و اشباع هسته و ... اوکی میکنه

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید،
                  چند آزمایش زیر رو انجام بدید تا محل عیب به شکل حدودی مشخص بشه:
                  ۱- ولتاژ دو سر خازن صافی های ورودی رو اندازه بگیرید ، که باید باهم برابر باشن و اختلاف ولتاژ در حد ۱۰ ولت قابل قبول هست.
                  ۳ - ولتاژ پایه ۱۲ آیسی ۴۹۴ که باید در حد ۲۰ ولت باشه ( بسته به مدل و طراحی میتونه متفاوت باشه )
                  ۴- در هنگام جریان کشی که میگید افت ولتاژ ایجاد میشه ، ولتاژ پایه ۱۵ و ۱۶ آیسی ۴۹۴ رو بگیرید که باید ولتاژ پایه ۱۵ بیشتر از پایه ۱۶ باشه.
                  ۵- موقع جریان کشی ، قطعاتی که بین هیت سینک اول و ترانس ها قرار دارن رو با سشوار مقداری حرارت بدید و بررسی کنید آیا ولتاژ خروجی تغییری میکنه یا نه.
                  با عرض سلام و ارادت
                  و اظهار شرمندگی بابت تاخیر بوجود آمده
                  1- در حالت بی باری یدونه 148.1 و اون یکی 149.9 هست البته بعد از مدتی تقریبا 1.5 ولت اضافه شد بهشون
                  وقتی در حد 10 وات و 0.4 آمپر از خط 12 ولت لامپ وصل کردم جریان کشیدم ولتاژها در لحظه ی جریان کشی به 135.5 ولت و 135.9 ولت کاهش پیدا کرد
                  2- ولتاژ کلکتور ترانزیستور های c945 که به ترانس پالس (وسطی) وصل هستن 1.894 ولت و 1.890 هست البته این ولتاژ ها در حد 0.1 ولت با سرعت کمی متغیر هستن
                  این ولتاژ ها در موقع جریان کشی به مقادیر 3.888 و 3.885 ولت افزایش پیدا می کنن
                  3- ولتاژ پایه 12 آیسی 494 به مقدار 23.77 ولت هست و موقع جریان کشی به 22.89 ولت کاهش پیدا کرد
                  4- پایه 15 چه در حالت بی باری و چه در حالت جریان کشی 5.06 ولت هست و همین طور پایه 16 به مقدار صفر ولت هست چون به زمین وصله
                  5- والا جرئت نمی کنم این کار با سشوار مو انجام بدم چون در مدت آزمایش (البته مبتدی هستم و سرعتم کنده) هیت سینک اول گرم میشه و می ترسم ترانزیستور های بزرگش بسوزه و طبق فرمایش قبلیتون کمیاب هست (از خانواده 1300X نیستن)

دیدگاه

با عرض سلام و ارادت
                    و اظهار شرمندگی بابت تاخیر بوجود آمده
                    1- در حالت بی باری یدونه 148.1 و اون یکی 149.9 هست البته بعد از مدتی تقریبا 1.5 ولت اضافه شد بهشون
                    وقتی در حد 10 وات و 0.4 آمپر از خط 12 ولت لامپ وصل کردم جریان کشیدم ولتاژها در لحظه ی جریان کشی به 135.5 ولت و 135.9 ولت کاهش پیدا کرد
                    2- ولتاژ کلکتور ترانزیستور های c945 که به ترانس پالس (وسطی) وصل هستن 1.894 ولت و 1.890 هست البته این ولتاژ ها در حد 0.1 ولت با سرعت کمی متغیر هستن
                    این ولتاژ ها در موقع جریان کشی به مقادیر 3.888 و 3.885 ولت افزایش پیدا می کنن
                    3- ولتاژ پایه 12 آیسی 494 به مقدار 23.77 ولت هست و موقع جریان کشی به 22.89 ولت کاهش پیدا کرد
                    4- پایه 15 چه در حالت بی باری و چه در حالت جریان کشی 5.06 ولت هست و همین طور پایه 16 به مقدار صفر ولت هست چون به زمین وصله
                    5- والا جرئت نمی کنم این کار با سشوار مو انجام بدم چون در مدت آزمایش (البته مبتدی هستم و سرعتم کنده) هیت سینک اول گرم میشه و می ترسم ترانزیستور های بزرگش بسوزه و طبق فرمایش قبلیتون کمیاب هست (از خانواده 1300X نیستن)
                    با سلام مجدد و خسته نباشید،
                    1- نتیجه بدست اومده در حالت بی باری مشکلی نداره ، اما آیا از لامپ تست در ورودی استفاده میکنید ؟
                    اگر لامپ تست استفاده نکردید ، میشه نتیجه گرفت که خازن های صافی ورودی مقداری ضعیف شدن.
                    2- مشکوکه
                    3-ولتاژخوبه
                    4- مشکلی نداره
                    5- در تعمیرات همیشه ریسک سوختن قطعات وجود داره ، گاهی اوقات اجبارا باید این ریسک رو کرد.
                    این نکته رو هم در نظر بگیرید که ممکنه گرمای هیت سینک اول بخاطر ماسفت استندبای باشه و نه ترانزیستور های قدرت سویچینگ.
                    جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۸:۱۲ ۱۴۰۳/۰۸/۱۱.

دیدگاه

با سلام مجدد و خسته نباشید،
                      1- نتیجه بدست اومده در حالت بی باری مشکلی نداره ، اما آیا از لامپ تست در ورودی استفاده میکنید ؟
                      اگر لامپ تست استفاده نکردید ، میشه نتیجه گرفت که خازن های صافی ورودی مقداری ضعیف شدن.
                      2- مشکوکه
                      3-ولتاژخوبه
                      4- مشکلی نداره
                      5- در تعمیرات همیشه ریسک سوختن قطعات وجود داره ، گاهی اوقات اجبارا باید این ریسک رو کرد.
                      این نکته رو هم در نظر بگیرید که ممکنه گرمای هیت سینک اول بخاطر ماسفت استندبای باشه و نه ترانزیستور های قدرت سویچینگ.
                      1- از لامپ تست استفاده کردم
                      دوباره الان بدون لامپ تست پاور به برق زدم و دوباره تست های قبل انجام دادم که اینبار در بی باری خازن صافی ها 153 ولت داشت که وقتی جریان می کشم یک ولت کاهش پیدا کرد و 152 ولت شد
                      2- بدون لامپ تست در بی باری ولتاژ کلکتور 1.91 بود و در جریان کشی 3.6 ولت (کمتر از دیروز) بود
                      آیا هنوز هم ولتاژ ها مشکوکه؟ یعنی ترانزیستور های c945 عوض کنم؟
                      3- بدون لامپ تست ولتاژ پایه 12 آیسی 494 به مقدار 24.44 ولت هست و در کمال تعجب موقع جریان کشی به 25.78 ولت (برعکس دیروز) افزایش پیدا کرد
                      4-
                      5- با سشوار مو هم گرما دادم و ولتاژ تغییری نداشت .به چه قطعه ای بیشتر مشکوک هستید؟
                      دو نکته جالب هم جلب توجه کرد
                      یکی اینکه سشوار روشن می کردم ولتاژ در حد 0.05 ولت خروجی 12 ولت پاور افزایش پیدا می کرد و دوباره خاموش می کردم کاهش می یافت حتی بادش به پاور نمی خورد هم این حالت بود احساس می کنم اثر القایی روی پاور داره
                      دیگری اینکه وقتی پاور خاموش می کنم یک لحظه ولتاژ افزایش پیدا می کنه و بعد خاموش میشه در حدی که مولتی متر دیجیتال در حد چند صدم ولت افزایش نشون میده و متاسفانه مولتی متر آنالوگ ندارم که بشه دقیق دید و البته این موضوعو پور نور شدن لحظه ای لامپ ها هم ثابت می کنه که اگر موضوع مهمیه براتون فیلم بگیرم؟
                      جدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۱۹:۵۵ ۱۴۰۳/۰۸/۱۱.

دیدگاه

احتمال زیاد مشکل از ترانزیستور هاست.c945رو عوض کن و اگه درست نشد میشه به ترانزیستور های قدرت شک کرد(همونایی که از خانواده 1300Xنیستن)

دیدگاه

1- از لامپ تست استفاده کردم
                          دوباره الان بدون لامپ تست پاور به برق زدم و دوباره تست های قبل انجام دادم که اینبار در بی باری خازن صافی ها 153 ولت داشت که وقتی جریان می کشم یک ولت کاهش پیدا کرد و 152 ولت شد
                          2- بدون لامپ تست در بی باری ولتاژ کلکتور 1.91 بود و در جریان کشی 3.6 ولت (کمتر از دیروز) بود
                          آیا هنوز هم ولتاژ ها مشکوکه؟ یعنی ترانزیستور های c945 عوض کنم؟
                          3- بدون لامپ تست ولتاژ پایه 12 آیسی 494 به مقدار 24.44 ولت هست و در کمال تعجب موقع جریان کشی به 25.78 ولت (برعکس دیروز) افزایش پیدا کرد
                          4-
                          5- با سشوار مو هم گرما دادم و ولتاژ تغییری نداشت .به چه قطعه ای بیشتر مشکوک هستید؟
                          دو نکته جالب هم جلب توجه کرد
                          یکی اینکه سشوار روشن می کردم ولتاژ در حد 0.05 ولت خروجی 12 ولت پاور افزایش پیدا می کرد و دوباره خاموش می کردم کاهش می یافت حتی بادش به پاور نمی خورد هم این حالت بود احساس می کنم اثر القایی روی پاور داره
                          دیگری اینکه وقتی پاور خاموش می کنم یک لحظه ولتاژ افزایش پیدا می کنه و بعد خاموش میشه در حدی که مولتی متر دیجیتال در حد چند صدم ولت افزایش نشون میده و متاسفانه مولتی متر آنالوگ ندارم که بشه دقیق دید و البته این موضوعو پور نور شدن لحظه ای لامپ ها هم ثابت می کنه که اگر موضوع مهمیه براتون فیلم بگیرم؟
                          1- با این اوصاف هازن های صافی ورودی مشکلی ندارن.
                          2- همچنان مشکوکه ولی اینکه ولتاژ ها درست نیستن دلیل بر خرابی خود ترانزیستور ها نمیشه ، علت های مختلفی میتونه داشته باشه.
                          3- موقتی بین پایه ۷ و ۱۲ آیسی ۴۹۴ یه خازن در حد ۱۰۰ میکروفاراد و ولتاژ حداقل ۳۵ ولت بذارید ، پایه ۷ قطب منفی باشه.
                          ببینید آیا بهبودی مشاهده میکنید یا نه.
                          5- با توجه به اینکه گفتید حرارت سشوار تاثیری نداشته ، پس احتمال مشکل خازن های الکترولیت کم هست.
                          الان ولتاژ پایه های ۱ و ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ رو اندازه بگیرید ،
                          تا بشه فهمید آیا حلقه فیدبک مشکل داره یا جایی غیر فیدبک.
                          ولتاژ پایه ۱ باید کمتر از ۲ باشه و همچنین ولتاژ پایه ۳ هم نزدیک به ۰ باشه.

دیدگاه

1- با این اوصاف هازن های صافی ورودی مشکلی ندارن.
                            2- همچنان مشکوکه ولی اینکه ولتاژ ها درست نیستن دلیل بر خرابی خود ترانزیستور ها نمیشه ، علت های مختلفی میتونه داشته باشه.
                            3- موقتی بین پایه ۷ و ۱۲ آیسی ۴۹۴ یه خازن در حد ۱۰۰ میکروفاراد و ولتاژ حداقل ۳۵ ولت بذارید ، پایه ۷ قطب منفی باشه.
                            ببینید آیا بهبودی مشاهده میکنید یا نه.
                            5- با توجه به اینکه گفتید حرارت سشوار تاثیری نداشته ، پس احتمال مشکل خازن های الکترولیت کم هست.
                            الان ولتاژ پایه های ۱ و ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ رو اندازه بگیرید ،
                            تا بشه فهمید آیا حلقه فیدبک مشکل داره یا جایی غیر فیدبک.
                            ولتاژ پایه ۱ باید کمتر از ۲ باشه و همچنین ولتاژ پایه ۳ هم نزدیک به ۰ باشه.
                            1-
                            2-
                            3- خیر بهبودی مشاهده نشد
                            4-
                            5- وقتی خازن به پایه های tl494 وصل بود در حالت بی باری پایه 1 به میزان 2.66 ولت و پایه 2 به میزان 2.682 ولت و پایه 3 بین مقادیر 2.9 تا 3.6 متغییر بود یعنی هر موقع مولتی متر بهش میزدم اعدادی بین این دو مقدار نشون میداد
                            وقتی خازن به پایه های tl494 وصل بود در حالت جریان کشی پایه 1 به میزان 2.675 ولت و پایه 2 به میزان 2.688 ولت و پایه 3 همین پراب مولتیمتر بهش وصل کردم پاور خاموش شد
                            دوباره خازن از پایه های tl494 جدا کردم در حالت بی باری پایه 1 به میزان 2.65 ولت و پایه 2 به میزان 2.682 ولت و پایه 3 ولتاژ تقریبا ثابت 3.54 داشت و در حالت جریان کشی پایه 1 به میزان 2.695 ولت و پایه 2 به میزان 2.678 ولت و پایه 3 دیگه جرات نکردم دوباره پراب مولتیمتر بهش بزنم
                            باز هم دو نکته جالب هم جلب توجه کرد
                            یکی اینکه هر موقع پراب ها را به هر کدام از پایه های 1 یا 2 یا 3 وصل می کردم یک صدای وز وزی از داخل پاور به گوش می رسید که شدت وز وز هر پایه با دو پایه دیگه متفاوت بود و ربطی هم به وجود و عدم وجود خازن یا جریان کشی یا بی باری پاور نداشت
                            دیگری اینکه وقتی پراب را به پایه 1 میزدم زیر چشمی یک مقدار نور لامپ ها کم نورتر و وقتی پراب را به پایه 2 میزدم یک مقدار لامپها پر نورتر می شدند

خازنی که به آیسی وصل کردم 100 میکروفاراد 200 ولت بود و در مدت آزمایش پراب منفی به سیم سیاه وصل بود

دیدگاه

1-
                              2-
                              3- خیر بهبودی مشاهده نشد
                              4-
                              5- وقتی خازن به پایه های tl494 وصل بود در حالت بی باری پایه 1 به میزان 2.66 ولت و پایه 2 به میزان 2.682 ولت و پایه 3 بین مقادیر 2.9 تا 3.6 متغییر بود یعنی هر موقع مولتی متر بهش میزدم اعدادی بین این دو مقدار نشون میداد
                              وقتی خازن به پایه های tl494 وصل بود در حالت جریان کشی پایه 1 به میزان 2.675 ولت و پایه 2 به میزان 2.688 ولت و پایه 3 همین پراب مولتیمتر بهش وصل کردم پاور خاموش شد
                              دوباره خازن از پایه های tl494 جدا کردم در حالت بی باری پایه 1 به میزان 2.65 ولت و پایه 2 به میزان 2.682 ولت و پایه 3 ولتاژ تقریبا ثابت 3.54 داشت و در حالت جریان کشی پایه 1 به میزان 2.695 ولت و پایه 2 به میزان 2.678 ولت و پایه 3 دیگه جرات نکردم دوباره پراب مولتیمتر بهش بزنم
                              باز هم دو نکته جالب هم جلب توجه کرد
                              یکی اینکه هر موقع پراب ها را به هر کدام از پایه های 1 یا 2 یا 3 وصل می کردم یک صدای وز وزی از داخل پاور به گوش می رسید که شدت وز وز هر پایه با دو پایه دیگه متفاوت بود و ربطی هم به وجود و عدم وجود خازن یا جریان کشی یا بی باری پاور نداشت
                              دیگری اینکه وقتی پراب را به پایه 1 میزدم زیر چشمی یک مقدار نور لامپ ها کم نورتر و وقتی پراب را به پایه 2 میزدم یک مقدار لامپها پر نورتر می شدند

خازنی که به آیسی وصل کردم 100 میکروفاراد 200 ولت بود و در مدت آزمایش پراب منفی به سیم سیاه وصل بود
                              آیسی ۴۹۴ رو تعویض کنید ، آیسی قبلی رو نگه دارید و از سوکت برای آیسی جدید استفاده کنید تا تعویض راحت تر بشه.
                              اگر با تعویض آیسی ۴۹۴ هم مشکل حل نشد مسیر پایه ۱ رو تعقیب کنید ، احتمال این وجود داره که دیود زنر یا خازن متصل به این پایه دچار نشتی شده باشه.
                              و در نهایت شاید بدترین احتمال این باشه که ترانزیستور های سویچینگ دچار نشتی شده باشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X