اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دریافت دو ولتاژ رگوله شده متفاوت با یک ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دریافت دو ولتاژ رگوله شده متفاوت با یک ترانس

سلام.
    من یک ترانس ۱۲ ac با قابلیت ۳ آمپر دارم. میخواهم همزمان دو ولتاژ مختلف ۹ ولتی و ۵ ولتی داشته باشم. و قراره از هر کدام ۵۰۰ میلی آمپر تا ۷۰۰ میلی آمپر جریان کشیده بشه. چطوری می توانم این دو ولتاژ را همزمان با یک ترانس درست کنم؟ خودم ابتدا رگولاتور ۱۲ ولتی 7812 بستم. بعد پشت سرش رگولاتور ۵ ولتی نصب کردم. اما یکی از رگولاتور ها به شدت داغ میشه به نحوی که میخواد بسوزه.... پیشنهاد دوستان برای داشتن هر دو ولتاژ بدون مشکل چیست؟ اگر مداری چیزی دارید قرار دهید. شدید راهنمایی لازم دارم.
    ممنون

دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرماید

دیدگاه

با سلام بی دردسرترین راه استفاده از دو ماژول 2596 است رگولاتورهای خطی 78xx بشدت داغ میشن ولی 2596 تا 1 امپر تقریبا خنکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrannohtanipour نمایش پست ها
        سلام.
        من یک ترانس ۱۲ ac با قابلیت ۳ آمپر دارم. میخواهم همزمان دو ولتاژ مختلف ۹ ولتی و ۵ ولتی داشته باشم. و قراره از هر کدام ۵۰۰ میلی آمپر تا ۷۰۰ میلی آمپر جریان کشیده بشه. چطوری می توانم این دو ولتاژ را همزمان با یک ترانس درست کنم؟ خودم ابتدا رگولاتور ۱۲ ولتی 7812 بستم. بعد پشت سرش رگولاتور ۵ ولتی نصب کردم. اما یکی از رگولاتور ها به شدت داغ میشه به نحوی که میخواد بسوزه.... پیشنهاد دوستان برای داشتن هر دو ولتاژ بدون مشکل چیست؟ اگر مداری چیزی دارید قرار دهید. شدید راهنمایی لازم دارم.
        ممنون
        دوست عزیز
        احتمالا 12 ولت شما بعد از یکسوسازی کمی بیشتر باشه ... با این حال برای تبدیل 12 به 5 لازمه 7 ولت روی رگلاتور افت وجود داشته باشه که با جریان 700 میلی آمپر ( 0.7 آمپر ) تقریبا میشه 4.9 وات ...یعنی اگر ولتاژ دقیقا 12 ولت باشه 5 وات روی رکلاتور تلفات حرارتی وجود داره که خو باید خنک نگهش دارید ....پیشنهاد میشه از رگلاتور قابلمه ای استفاده کنید و با یک هیت سینک ( خنک کننده ) بزرگ ازش محافظت کنید
        برای 9 ولت تلفات کمتره مخصوصا که جریان هم فقط نیم آمپرو یک رکلاتور معمولی با خنک کننده خوب کفایت میکنه
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان. میزان حرارت تولید شده خیلی زیاده..... فراتر از حد انتظار...با اینکه از قطعات اصل هم استفاده شده..... راه حل دیگری ندارید؟؟ استفاده از رگولاتور سویچینگ چطور؟

دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان. میزان حرارت تولید شده خیلی زیاده..... فراتر از حد انتظار...با اینکه از قطعات اصل هم استفاده شده..... راه حل دیگری ندارید؟؟ استفاده از رگولاتور سویچینگ چطور؟
            درود...
            راه حل کم هزینه و ساده برای کاهش تلفات استفاده از یک ترانزیستور برای تقویت جریان خروجی رگولاتور های سری 78XX است...
            اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

مشکل اینجاست که با 50 میلی آمپر جریان کشی هم غیرطبیعی داغ میکنه. یکی از رگولاتورهاخیلی داغ میشه با اینکه سالم است حتی با تعویض رگولاتور با یک رگولاتور نو هم مجدد داغ میشه. شاید بهتر باشه پشت سر هم سری بسته نشن؟؟

دیدگاه

باسلام
                رگولاتورهای خطی مانند LM78xx بدرد جریانکشی بالاتر از 500 میلی آمپر نمیخورن درسته تو دیتاشیت 1 آمپر نوشته ولی اون تحت شرایط خاص دمایی و اختلاف کم ولتاژ ورودی با خروجی هستش. توان تلفاتی برای مدار شما 5 وات هستش که استفاده از رگولاتور خطی رو رد میکنه.
                فقط از رگولاتورهای سوئیچینگ باک مانند LM2596 یا MP1584 استفاده کنید.
                موفق باشید.
                *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام. از نظر عملی اشکالی نداره ورودی های رگولاتورهای سویچینگ را به هم وصل کنیم؟ یعنی خروجی ترانس بعد از یکسوسازی را به ورودی دو رگولاتور سویچنگ بدم؟ یعنی در عمل ورودی های دو تا رگولاتور به هم وصل میشه.

دیدگاه

سلام. از نظر عملی اشکالی نداره ورودی های رگولاتورهای سویچینگ را به هم وصل کنیم؟ یعنی خروجی ترانس بعد از یکسوسازی را به ورودی دو رگولاتور سویچنگ بدم؟ یعنی در عمل ورودی های دو تا رگولاتور به هم وصل میشه.
                    سلام
                    نه مشکلی نداره. میتونید انجام بدید.
                    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

با عرض،سلام ...شما میتوانید در صورت استفاده از رگولاتورهای خطی از رگولاتور دقیق MA78AR05 اسفاده کنید که داغ نمی کند که مشابه ،7805 در پایه ها است ....
                      یا از رگولاتور نظامی ۷۸۰۵ و ۱۲،استفاده کنید. ویا در گولاتورهای،سری ۷۸ آنها را روی یک رادیاتور بزرگ با هم نصب کنید و برایشان فن خنک کننده نصب کنید ...البته تا ۱۰۰ درجه کار خود را بخوبی انحام می دهند ...موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X