اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت جریان منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افت جریان منبع تغذیه

سلام دوستان
    به یک منبع تغذیه با مشکل صوت زیاد و ولتاژ کم بر خوردم که توان روشن کردن یک فن 10maهم نداشت با عوض کردن خازن های ای سی و خازن تراس چاپر دستگاه مشکل حل شد ولی الان وقتی جریان 7Aازش میکشم هیچ جریان نمیده و ولتاژ افت میکنه و چراغ دستگاه کم نور میشه تا دستگاه هم از برق نکشم دستگاه تو همون حالت میمونه تمامی خازن های بخش سرد مدار هم عوض کردم مشکل حل نشده اتصال کوتاه هم میکنم هم تو همون حالت میمونه مشخصات دستگاه هم پاور سوییچینگ 12V_20Aاست آیا ممکنه مشکل از خود ای سی باشه مدل ایسی هم ka7500

نوشته اصلی توسط Mhommad18 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به یک منبع تغذیه با مشکل صوت زیاد و ولتاژ کم بر خوردم که توان روشن کردن یک فن 10maهم نداشت با عوض کردن خازن های ای سی و خازن تراس چاپر دستگاه مشکل حل شد ولی الان وقتی جریان 7Aازش میکشم هیچ جریان نمیده و ولتاژ افت میکنه و چراغ دستگاه کم نور میشه تا دستگاه هم از برق نکشم دستگاه تو همون حالت میمونه تمامی خازن های بخش سرد مدار هم عوض کردم مشکل حل نشده اتصال کوتاه هم میکنم هم تو همون حالت میمونه مشخصات دستگاه هم پاور سوییچینگ 12V_20Aاست آیا ممکنه مشکل از خود ای سی باشه مدل ایسی هم ka7500
    سلام و خسته نباشید ،
    موقع جریان کشی ۷ آمپری ولتاژ پایه ۱۵ و ۱۶ آیسی ۴۹۴ رو اندازه بگیرید ، ولتاژ پایه ۱۶ باید کمتر از ولتاژ پایه ۱۵ باشه.
    اگر غیر از این بود ، باید آیسی ۴۹۴ یا ۷۵۰۰ تعویض بشه.
    ضمنا دقت کنید ببینید حرارت ترانزیستور های ۱۳۰۰۹ باهم برابر هست یا نه.
    ​​​​​​

​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X