اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جا به جا زدن فاز و نول در منبع تغذیه سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جا به جا زدن فاز و نول در منبع تغذیه سوئیچینگ

با عرض سلام و ادب من یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 20 آمپر تهیه کردم (این مدل : https://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%A7%D9...1-12v-20a.html) خواستم بدون اگر من سیم فاز یا نول را جابه جا به ورودی منبع تغذیه بزنم آیا مشکلی ایجاد می کنه؟؟؟
    و آیا این منبه تغذیه دارای محافظ اتصال کوتا هست ؟ ، اگر هست این محافظت در ورودی دستگاه است یا خروجی ؟
    و اگر من بخواهم از این منبع حدود 15 امپرتا 18 امپر بکشم نیاز به فن خنک کننده دارد یا خیر ؟

باتشکر از پاسخگویی و راهنمایی تان .
    جدیدترین ویرایش توسط shayan.s; ۲۲:۱۲ ۱۴۰۳/۰۷/۲۵.

درود
    - جابجا متصل کردن فاز و نول مشکلی را ایجاد نمیکند
    - این دستگاه دارای محافظ اتصال کوتاه نیست (در اعلام مشخصات چیزی ذکر نشده) . ضمنا محافظ جریان معمولا با توجه به خروجی مدار عمل کرده بسته به نوع طراحی ممکن است خروجی را قطع یا ورودی را کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan.s نمایش پست ها
      با عرض سلام و ادب من یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 20 آمپر تهیه کردم (این مدل : https://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%A7%D9...1-12v-20a.html) خواستم بدون اگر من سیم فاز یا نول را جابه جا به ورودی منبع تغذیه بزنم آیا مشکلی ایجاد می کنه؟؟؟
      و آیا این منبه تغذیه دارای محافظ اتصال کوتا هست ؟ ، اگر هست این محافظت در ورودی دستگاه است یا خروجی ؟
      و اگر من بخواهم از این منبع حدود 15 امپرتا 18 امپر بکشم نیاز به فن خنک کننده دارد یا خیر ؟

باتشکر از پاسخگویی و راهنمایی تان .
      با سلام به شما ....
      جابجا شدن فاز و نول در ورودی این نوع منابع تغذیه سوئیچینگ مشکلی ایجاد نمی کند ...
      در باره محافظت از،اتصال کوتاه در ورودی.، ممکن است فیوز داخل جعبه منبع تغذیه تعبیه شده باشد .‌
      ،،اما برای اتصال کوتاه شدن مصرف کننده . ،
      محافظت دارند و دستگاه مصرف کننده را محافظت می کنند .. برای
      امپر بالا خود منیع تغذیه به احتمال زیاد فن
      خنک کننده داشته باشد .و نیاز به اضافه کردن آن نیست .‌‌..به هر حال برای جریان بالا حتما محیط باید تهویه مناسبی داشته باشد.
      یعنی در محیط ،،هوا ،،جریان داشته باشد..

دیدگاه

خیلی از راهنمایی تان سپاسگزارم ، با آرزوی سلامتی و بهترین ها ، برایتان .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X