اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از مدارات محافظ شارژ موجود در بازار بجای مدار محافظ باتری لپتاپ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از مدارات محافظ شارژ موجود در بازار بجای مدار محافظ باتری لپتاپ؟

درود دوستان
    لپتاپ من شارژ نگه نمی داره و سلامت ۸ سلولش رو امتحان و یکی رو تعویض کردم اما بازم شارژ نگه نمیداره
    لپتاپ چون مربوط به ۲۰۱۰ هست باتریشم دیگه گیر نمیاد که تعویض کنم قدیما یکبار باتری نو گرفته بودم
    حالا که حدس زدم ایراد از مدار شارژشه بنظرتون اگه مدار محافظ داخل پک باتری رو بندازم دور و یک محافظ هشت سلولی از بازار تهیه کنم و (هر چند اگر بزرگ باشه و داخل پک باتری جا نشه) بجاش استفاده کنم مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟
    سپاس

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
    درود دوستان
    لپتاپ من شارژ نگه نمی داره و سلامت ۸ سلولش رو امتحان و یکی رو تعویض کردم اما بازم شارژ نگه نمیداره
    لپتاپ چون مربوط به ۲۰۱۰ هست باتریشم دیگه گیر نمیاد که تعویض کنم قدیما یکبار باتری نو گرفته بودم
    حالا که حدس زدم ایراد از مدار شارژشه بنظرتون اگه مدار محافظ داخل پک باتری رو بندازم دور و یک محافظ هشت سلولی از بازار تهیه کنم و (هر چند اگر بزرگ باشه و داخل پک باتری جا نشه) بجاش استفاده کنم مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟
    سپاس
    با سلام به شما .. مهم اینه که باتری بیشتر از حد خودش شارژ نشه که منفجر بشود.(..اگر باتری لیتیومی باشد) ... مدار محافظ ،، حسگر حرارتی دارد که اجازه نمی دهد اگر باتری زیاد گرم شود .شارژ ادامه پیدا کند ....
    حالا باید این روش را اجرا کنید که ،،اگر باتری زیاد گرم شود شارژ متوقف شود،، ...
    آیا ایراد از مدار ،،محافظ شارژ ، هست یا
    ،،مدار شارژر،، ..چونکه شارژر بیرون از لپ تاپ هست ..و محافظ داخل پک باتری .یا جنب باتری...کدامیک ؟ باتری از چه نوعی هست ؟
    ..موفق باشید ، .

دیدگاه

درود دوستان
      سپاس
      سلام
      قطعاً نمیتونی استفاده کنی ، تعویض باتری لپتاپ هم بسادگی نیست که شما تست کردید میگین این سالمه اون خرابه، مدار محافظ هم به ندرت خراب میشه، به تعمیرکار حرفه‌ای بسپارید هزینه الکی نکنید
      جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۰۰:۰۹ ۱۴۰۳/۰۸/۰۵.

دیدگاه

بله میتوانید استفاده کنید ، فقط اگر برد شارژ شما محافظ دشارژ هم داشته باشد بسیار بهتر است . در ضمن به دلیل ارتباط مین برد با برد کنترلر شارژ ، بستگی به نوع مادربرد قابلیت نمایش درصد شارژ باتری یا چند آپشن دیگه رو ممکنه از دست بدهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          بله میتوانید استفاده کنید ، فقط اگر برد شارژ شما محافظ دشارژ هم داشته باشد بسیار بهتر است . در ضمن به دلیل ارتباط مین برد با برد کنترلر شارژ ، بستگی به نوع مادربرد قابلیت نمایش درصد شارژ باتری یا چند آپشن دیگه رو ممکنه از دست بدهید
          سپاس از شما
          حتی اگر دیتای وضعیت باتری رو هم به مادربورد نفرسته بازم همینکه باتری رو شارژ درست کنه کافیه و خیلی بهتر از اینه که مثل الان کلا مرده باشه و با رفتن برق، لپتاپ یهو خاموش شده و آسیب ببینه...

دیدگاه

سپاس از شما
            حتی اگر دیتای وضعیت باتری رو هم به مادربورد نفرسته بازم همینکه باتری رو شارژ درست کنه کافیه و خیلی بهتر از اینه که مثل الان کلا مرده باشه و با رفتن برق، لپتاپ یهو خاموش شده و آسیب ببینه...
            محبت دارید. اینشالا یه عمر براتون شارژ دشارژ کنه
            فقط برام جالب شد میتونم بپرسم چه مدلی هست که هشت سل هست؟
            آخه خیلی مدلها 3 سل دوبل هستند
            هشت سل میشه 33.6 ولت
            و محافظ 8 سل نرمال نیست و من خودم اگه لازم داشته باشم طراحی میکنم

دیدگاه

درود دوستان
              سپاس
              با سلام ، خیر مشکلی ایجاد نمیکنه.
              البته در برخی مدل ها برد روی باتری ، داده ای به مادربرد ارسال میکنه تا باتری تشخیص داده بشه و در صورتی که این داده ارسال نشه ، باتری رو نادیده میگیره.
              امیدوارم مال شما از این نوع نباشه.

دیدگاه

لپتاپ مربوط به ۲۰۱۰
                برند hp سری Pavilion
                البته ۸ تا که چیزی نیست یک لپتاپ توشیبای سال ۲۰۰۴ با پردازنده ی پنتیوم۴، ۱۲ سلول داشت. لپتاپهای حالا روز به روز دارن سوسول تر میشن و عجیب نیست اگه بزودی یک سلولی بشن یا کلا با باد هوا کار کنن
                ۸ سلول دو به دو با هم موازین و طبعا حوالی 4.3×4 ولت باید خروجی بده
                ولتاژ جفت سلولها رو اندازه گرفتم
                اون دو تا خاکستری جدیدن و پارسال دیدم ضعیفن و عوض کردم الان ۴ ولت بودن و بعدی هاش به ترتیب ۲/۴ و ۳/۲ و ۳/۵
                یکی از سلولها رو یکم شارژ کردم سالم بود
                چیزی که مشخصه برد محافظ شارژ کارش رو انجام نمیده..

جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۱۸:۵۶ ۱۴۰۳/۰۸/۰۵.

دیدگاه

لپتاپ مربوط به ۲۰۱۰
                  برند hp سری Pavilion
                  البته ۸ تا که چیزی نیست یک لپتاپ توشیبای سال ۲۰۰۴ با پردازنده ی پنتیوم۴، ۱۲ سلول داشت. لپتاپهای حالا روز به روز دارن سوسول تر میشن و عجیب نیست اگه بزودی یک سلولی بشن یا کلا با باد هوا کار کنن
                  ۸ سلول دو به دو با هم موازین و طبعا حوالی 4.3×4 ولت باید خروجی بده
                  ولتاژ جفت سلولها رو اندازه گرفتم
                  اون دو تا خاکستری جدیدن و پارسال دیدم ضعیفن و عوض کردم الان ۴ ولت بودن و بعدی هاش به ترتیب ۲/۴ و ۳/۲ و ۳/۵
                  یکی از سلولها رو یکم شارژ کردم سالم بود
                  چیزی که مشخصه برد محافظ شارژ کارش رو انجام نمیده..

برد باتری لپتاپ یک شمارنده چرخه شارژ و دشارژ داره
                  که وقتی به حد تعیین شده برسه ، اجازه استفاده از باتری رو نمیده .
                  در اکثر موارد حتی با جدا کردن سیم یکی از سلول ها هم این حالت فعال میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

برد باتری لپتاپ یک شمارنده چرخه شارژ و دشارژ داره
                    که وقتی به حد تعیین شده برسه ، اجازه استفاده از باتری رو نمیده .
                    در اکثر موارد حتی با جدا کردن سیم یکی از سلول ها هم این حالت فعال میشه.
                    منظورتون اینه شمارنده رو با جدا کردن سیم یک باتری میشه ریست کرد؟
                    چون قبلا که سلول رو عوض کرده بودم این اتفاق نیفتاده بود
                    البته قدیما در یوتیوب یکی توضیح داده بود با اتصال کوتاه دو تا پایه های خاص های آیسی اصلی میشه اینکارو کرد که البته روی همه ی بردها جواب نمیده از جمله این برد ما. البته باعث شد در حد ۲ دقیقا شروع کنه با توان ۵۵W شارژ شدن و همون اندازه هم دستگاه رو روشن نگهداشت اما فایده ی اساسی نداشت

​الان مشکلم اینه که بدونم پایه های سوکت برد باتری که در زیر علامت زدم هر کدوم چکاره اند. به عبارتی هر کدوم رو به کدوم بخش ماژول شارژ ۴ سلولی باید متصل کرد؟
                    (چند سال پیش که دو تا پاور بانک ساختم با ماژول شارژ ۴ سلولی کار کردم)
                    سپاسگزار

دیدگاه

p- همه منفی هستند و P+ خروجی ولتاژی
                      RT مقاومت NTC هست برای مانیتورینگ دما
                      c , D هم کلاک و دیتا هستند

دیدگاه

با سپاس از راهنمایی ها//
                        جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۰۴:۵۱ ۱۴۰۳/۰۸/۱۴.

دیدگاه

دو پرسش
                          ۱-آیا اون منفی ها و مثبتها همزمان هم نقش ورودی و هم نقش خروجی جریان رو ایفا می کنن؟
                          ​​​​۲-اگر با نصب ماژول شارژ باتری، rt و c و d رها باشندو چیزی بهشون وصل نشه، اتفاق خاصی میوفته؟ آیا ممکنه باتری کار نکنه​

دیدگاه

دوستان سه نوع ماژول شارژ ۴ سل پایین رو از قدیم داشتم سمت چپی رو وصل کردم لپتاپ، شارژ کردن رو شروع نکرد. وصل کردم به منبع تغذیه ۱۶/۸ ولت و چند دقیقه ای شروع کرد به شارژ شدن ولی یهو متوقف شد سلولها رو بررسی کردم اون ۶ سلول قدیمی هیچکدوم بالای ۳/۶ ولت نبود فقط اون دو سلول تعویضی روی ۴/۲ بود
                            بار بعدی ماژول سمت راست رو بکمک منبع تغذیه راه انداختم اینم دو سه دقیقه ای شروع به شارژ کرد و متوقف شد
                            شک من رفته روی اون ۶ سلول کهنه و بنظرم تنها راه باقیمونده تعویض اوناست وگرنه دلیلی نداره که با ماژول شارژ متصل به منبع تغذیه هم شارژ متوقف بشه
                            اگه ایده و نظری دارین بگین تا امتحان کنم
                            سپاسگزار

دیدگاه

هر کدوم از جفت سلولها رو مستقل از جفت سلولهای دیگه شارژ کردم و ۲ روز طول کشید تا همگی رسیدند به ۴/۲ ولت
                              اما همچنان باتری هیچ عکس العملی داخل لپتاپ نشون نمیده و بود و نبودش فرقی نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X