اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف پروتکشن سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف پروتکشن سوئیچینگ

درود
    یک منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲ آمپر هست که وقتی برای شارژ به باتری متصل میشه،پروتکش اون فعال میشه و ال ای دی اون چشمک میزنه
    عکس برد رو قرار میدم لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم جریان رو روی ۱.۵ آمپر ثابت کنم تا پروتکشن فعال نشه
    چهارگوش روی برد که مشخص کردم اپتوکوپلر و فلش روی برد یک رگولاتور ولتاژ هست.
    همونطور که مشخصه سمت راست بخش گرم و سمت چپ بخش سرد مدار هست

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
    درود
    یک منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲ آمپر هست که وقتی برای شارژ به باتری متصل میشه،پروتکش اون فعال میشه و ال ای دی اون چشمک میزنه
    عکس برد رو قرار میدم لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم جریان رو روی ۱.۵ آمپر ثابت کنم تا پروتکشن فعال نشه
    با سلام
    این بخش مربوط به فیدبک ولتاژ هست و با حذفش ولتاژ ثابت نخواهید داشت.
    به منبع دست نزنین. خروجیش رو با یه مقاومت وات بالا به باتری وصل کنین تا جریان محدود بشه.
    برای 1.5 آمپر یه مقاومت حدود 16 اهم کافیه. ترجیحا از سیم المنت استفاده کنین.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
      این بخش مربوط به فیدبک ولتاژ هست و با حذفش ولتاژ ثابت نخواهید داشت.
      به منبع دست نزنین. خروجیش رو با یه مقاومت وات بالا به باتری وصل کنین تا جریان محدود بشه.
      برای 1.5 آمپر یه مقاومت حدود 16 اهم کافیه. ترجیحا از سیم المنت استفاده کنین.
      درود و سپاس
      اتفاقا هم با مقاومت و هم دیود تست کردم
      مقاومت خیلی داغ میشد
      دیود هم 10A10 انداختم که کمی گرمای کمتری نسبت به مقاومت داشت
      بیشتر قصدم این بود بدونم پروتکش جریان کجاست و چطوری عمل میکنه
      ممنون میشم اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید
      ​​​​​​

دیدگاه

درود و سپاس
        اتفاقا هم با مقاومت و هم دیود تست کردم
        مقاومت خیلی داغ میشد
        دیود هم 10A10 انداختم که کمی گرمای کمتری نسبت به مقاومت داشت
        بیشتر قصدم این بود بدونم پروتکش جریان کجاست و چطوری عمل میکنه
        ممنون میشم اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید
        ​​​​​​
        مشکل شما پروتکشن جریان نیست، بلکه شارژر باید بصورت منبع جریان طراحی بشه.
        وقتی از منبع ولتاژ بجای منبع جریان استفاده بشه تنها مقدار ماکزیمم رو میشه محدود کرد و کنترلی روی جریان مصرفی نیست، و اگه بیشتر از مقدار ماکزیمم بکشه باعث افت ولتاژ و اون حالت چشمک زن که دیدین میشه.
        بله. مقاومت داغ میکنه. بخاطر همین گفتم از سیم المنت استفاده کنین.
        البته هر چی باتری بیشتر شارژ بشه تلفات مقاومت کمتر میشه.​
        در صورت عدم استفاده از مقاومت، باید یه منبع جریان تو خروجی بذارین تا جریان شارژ رو کنترل کنه، که اگه از نوع خطی باشه تلفاتش به اندازۀ همون مقاومت هست، و اگه سوئیچینگ باشه تلفات خیلی کمتری داره.
        تو ماژول های شارژر بگردین احتمالا چیز مناسبی پیدا میکنین.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

وقتی از منبع ولتاژ بجای منبع جریان استفاده بشه تنها مقدار ماکزیمم رو میشه محدود کرد و کنترلی روی جریان مصرفی نیست، و اگه بیشتر از مقدار ماکزیمم بکشه باعث افت ولتاژ و اون حالت چشمک زن که دیدین میشه.
          در صورت عدم استفاده از مقاومت، باید یه منبع جریان تو خروجی بذارین تا جریان شارژ رو کنترل کنه، که اگه از نوع خطی باشه تلفاتش به اندازۀ همون مقاومت هست، و اگه سوئیچینگ باشه تلفات خیلی کمتری داره.
          متشکرم از راهنماییتون
          البته با برداشتن مقاومت بین پایه ۱و۲ اپتوکوپلر (سمت چپ)،اوضاع کمی بهتر شد
          شاید با چند ولت بالا و پایین کردن ولتاژ مشکل برطرف بشه
          محدودیت فضا هست و در ضمن باتری ، خودش ماژول شارژ داره

دیدگاه

درود
            ظاهرا رگولاتوری که با فلش مشخص کردم ، وظیفه TL431 رو انجام میده
            با کم و زیاد کردن مقاومت مشخص شده (پایه رفرنس)،میزان جریان قطع یا همان پروتکشن کم و زیاد میشه

​​​​​​

دیدگاه

درود
              با سلام و خسته نباشید ، در اکثر آداپتور های بین راهی و دیواری سویچینگ ، در خروجی فیدبک جریانی وجود نداره
              ​​​​​، بلکه با سنس جریان عبوری از ماسفت سویچینگ انجام میشه.
              در مسیر پایه سورس ماسفت ( یا آیسی ) سویچینگ معمولا ۲ یا چند مقاومت کم اهم موازی شده که برای سنس و اندازه گیری جریان عبوری از سویچ استفاده میشه.
              اگر مقدارشون رو کمتر کنید ، مدار حفاظت از اضافه جریان در جریان بالاتری عمل میکنه.
              البته این هم در نظر داشته باشید که با انجام این کار ، در صورت اضافه جریان ممکنه سویچ به سرعت بسوزه ، به خصوص که اکثر آداپتور های موجود کیفیت طراحی خوبی ندارن و از قطعاتشون در ناحیه مرزی استفاده میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید ، در اکثر آداپتور های بین راهی و دیواری سویچینگ ، در خروجی فیدبک جریانی وجود نداره
                ​​​​​، بلکه با سنس جریان عبوری از ماسفت سویچینگ انجام میشه.
                در مسیر پایه سورس ماسفت ( یا آیسی ) سویچینگ معمولا ۲ یا چند مقاومت کم اهم موازی شده که برای سنس و اندازه گیری جریان عبوری از سویچ استفاده میشه.
                اگر مقدارشون رو کمتر کنید ، مدار حفاظت از اضافه جریان در جریان بالاتری عمل میکنه.
                البته این هم در نظر داشته باشید که با انجام این کار ، در صورت اضافه جریان ممکنه سویچ به سرعت بسوزه ، به خصوص که اکثر آداپتور های موجود کیفیت طراحی خوبی ندارن و از قطعاتشون در ناحیه مرزی استفاده میشه.
                درود و سپاس بابت اطلاعات و راهنماییتون

این برد اصلاً ماسفتی نداره و فقط یک آی سی داره که شماره اون LY2016 هست و بین هیچکدام از پایه هاش مقاومتی نیست
                همه مقاومت‌ها در پشت برد هستند و تقریباً در عکسی که گذاشتم مشخصه تنها مقاومتی که مشخص نیست مقاومت r۱ هست که ۱۰۰ کیلو اهم هست،
                البته یک مقاومت ۱۰ کیلو هم در عکس نیست که مربوط به ال ای دی پاور هست
                همونطور که عرض کردم و دوستمون هم اشاره کردند،در این مدار تا جای ممکن جریان بالا میره و می‌رسه به جایی که ولتاژ قطع و وصل می‌شه
                من می‌خوام تحت هیچ شرایطی جریان از یک و نیم آمپر بیشتر نشه

دیدگاه

درود و سپاس بابت اطلاعات و راهنماییتون

این برد اصلاً ماسفتی نداره و فقط یک آی سی داره که شماره اون LY2016 هست و بین هیچکدام از پایه هاش مقاومتی نیست
                  همه مقاومت‌ها در پشت برد هستند و تقریباً در عکسی که گذاشتم مشخصه تنها مقاومتی که مشخص نیست مقاومت r۱ هست که ۱۰۰ کیلو اهم هست،
                  البته یک مقاومت ۱۰ کیلو هم در عکس نیست که مربوط به ال ای دی پاور هست
                  همونطور که عرض کردم و دوستمون هم اشاره کردند،در این مدار تا جای ممکن جریان بالا میره و می‌رسه به جایی که ولتاژ قطع و وصل می‌شه
                  من می‌خوام تحت هیچ شرایطی جریان از یک و نیم آمپر بیشتر نشه
                  چیزی که در عنوان تاپیک گفتید «حذف پروتکشن» هست ، در حالی که در توضیحات میگید که محدود کننده جریان لازم دارید.
                  در اینصورت بهترین کار استفاده از مدار محدود کننده جریان در خروجی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

چیزی که در عنوان تاپیک گفتید «حذف پروتکشن» هست ، در حالی که در توضیحات میگید که محدود کننده جریان لازم دارید.
                    در اینصورت بهترین کار استفاده از مدار محدود کننده جریان در خروجی هست.
                    سپاس
                    بله،در ابتدا فکر میکردم ماژول شارژ ، جریان رو محدود میکنه(بعضی از BMS ها اینکارو انجام دادن ولی بعضی مثل این مورد ظاهرا تا جایی که بسوزن جریان میکشن)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X