اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی منبع تغذیه سوئچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط S.a.IRAN نمایش پست ها

آها
    خب الان باید چیکار کنم کار بده؟
    با همون ولوم ۱ کیلو و مقاومت ۱۰۰ اهمی وصلش کنم به منفی قبل شنت؟
    بله.
    همچنین مقاومت بین پایه ۱۵ و ۱۴ ، و مقاومت و خازن بین ۱۵ و ۳ رو ترجیحا به حالت اول برگردونید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله.
      همچنین مقاومت بین پایه ۱۵ و ۱۴ ، و مقاومت و خازن بین ۱۵ و ۳ رو ترجیحا به حالت اول برگردونید.
      ممنون
      ولی اینجوری که ولوم جریانی که عکسشو گذاشتم بی معنی میشه که
      از جمله مقاومت ۴۷۰ کیلو بین ولوم و پایه ۱۴ و گرند متصل به ولوم

دیدگاه

ممنون
        ولی اینجوری که ولوم جریانی که عکسشو گذاشتم بی معنی میشه که
        از جمله مقاومت ۴۷۰ کیلو بین ولوم و پایه ۱۴ و گرند متصل به ولوم
        اگر اصرار بر این دارید که از همون چیدمان قبلی (تصویری که گذاشتید) استفاده کنید بحثش جداست.
        وگرنه چیدمان جدیدی که گفتم کار میده ( کمابیش )

دیدگاه

اگر اصرار بر این دارید که از همون چیدمان قبلی (تصویری که گذاشتید) استفاده کنید بحثش جداست.
          وگرنه چیدمان جدیدی که گفتم کار میده ( کمابیش )
          نه مهندس جان قربونت برم
          من به هیچی اصرار ندارم
          فقط توو تاپیک پوش پول این چیدمان رو دیدم برای ولوم جریان گفتم احتمالا اینجام کار بده ، بعد فک کردم شما بر اساس همون چیدمان راهنمایی میکنی
          الان یه تفاوتی که مدار من با شماتیک ارسالی شما داره اینه که در شماتیک پایه ۱۶ با یه مقاومت و خازن به گرند رفته ولی در این منبع تغذیه با یه مقاومت ۱.۵ کیلو رفته به خروجی شنت
          الان بگید چیکار کنم
          همه قطعات رو بر گردونم سر جاش و فقط بین ۱۵ و گرند یه ولوم بزارم؟

دیدگاه

نه مهندس جان قربونت برم
            من به هیچی اصرار ندارم
            فقط توو تاپیک پوش پول این چیدمان رو دیدم برای ولوم جریان گفتم احتمالا اینجام کار بده ، بعد فک کردم شما بر اساس همون چیدمان راهنمایی میکنی
            الان یه تفاوتی که مدار من با شماتیک ارسالی شما داره اینه که در شماتیک پایه ۱۶ با یه مقاومت و خازن به گرند رفته ولی در این منبع تغذیه با یه مقاومت ۱.۵ کیلو رفته به خروجی شنت
            الان بگید چیکار کنم
            همه قطعات رو بر گردونم سر جاش و فقط بین ۱۵ و گرند یه ولوم بزارم؟
            اوکی ،
            پایه ۱۵ به چی وصل شده؟

دیدگاه

اوکی ،
              پایه ۱۵ به چی وصل شده؟
              با یک مقاومت 68k به پایه ۱۴ رفته(R21 شماتیک شما)
              با یک خازن 10n و مقاومت 5.6k سری به پایه ۳(C29 و R36 شماتیک)
              با یک مقاومت 560 اهم به ورودی جامپر(R35)
              جامپرها(j1,j2....)دوتا هستند
              نمیدونم اینا شنت هستند؟
              معمولا شنت رو در خروجی میزاشتن

پایه ۱۶ هم با مقاومت 1.7k به خروجی جامپر رفته(بر خلاف شماتیک شما)و خازن C23 رو هم مدار من روی پایه ۱۶ نداره(بازم خلاف شماتیک شما)

حالا باید دقیقا چه کنم مهندس جان

دیدگاه

با یک مقاومت 68k به پایه ۱۴ رفته(R21 شماتیک شما)
                با یک خازن 10n و مقاومت 5.6k سری به پایه ۳(C29 و R36 شماتیک)
                با یک مقاومت 560 اهم به ورودی جامپر(R35)
                جامپرها(j1,j2....)دوتا هستند
                نمیدونم اینا شنت هستند؟
                معمولا شنت رو در خروجی میزاشتن

پایه ۱۶ هم با مقاومت 1.7k به خروجی جامپر رفته(بر خلاف شماتیک شما)و خازن C23 رو هم مدار من روی پایه ۱۶ نداره(بازم خلاف شماتیک شما)

حالا باید دقیقا چه کنم مهندس جان
                از توضیحاتتون متوجه شدم که در مورد قطعات متصل به پایه ۱۵ و ۱۶ تنها تفاوت ها این هست که:
                - C23 رو نداره
                - R24 مقدارش ۱.۷ کیلو اهم هست ( ولی داره و درسته )
                - R35 مقدارش ۵۶۰ اهم هست.
                خب اینها در روال کار مشکلی ایجاد نمیکنن.
                اون J1 و J2 هم شنت مورد نظر ما هستن ، که معمولا مابین خازن های صافی خروجی و سلف خروجی هستن، یکی از شنت ها رو لازمه در بیارید.
                و همچنان از نحوه مداری که در پست ۴۲ و ۴۶ گفتم میتونید استفاده کنید.
                اگر دیدید محدود کننده جریان در جریان های پایین عملکرد درستی نداره ، همون یدونه شنت باقی مانده هم حذف کنید و بجاش شنت یا مقاومت آجری با مقدار بالاتر ( مثلا ۳۳ میلی اهم ) بذارید.

دیدگاه

از توضیحاتتون متوجه شدم که در مورد قطعات متصل به پایه ۱۵ و ۱۶ تنها تفاوت ها این هست که:
                  - C23 رو نداره
                  - R24 مقدارش ۱.۷ کیلو اهم هست ( ولی داره و درسته )
                  - R35 مقدارش ۵۶۰ اهم هست.
                  خب اینها در روال کار مشکلی ایجاد نمیکنن.
                  اون J1 و J2 هم شنت مورد نظر ما هستن ، که معمولا مابین خازن های صافی خروجی و سلف خروجی هستن، یکی از شنت ها رو لازمه در بیارید.
                  و همچنان از نحوه مداری که در پست ۴۲ و ۴۶ گفتم میتونید استفاده کنید.
                  اگر دیدید محدود کننده جریان در جریان های پایین عملکرد درستی نداره ، همون یدونه شنت باقی مانده هم حذف کنید و بجاش شنت یا مقاومت آجری با مقدار بالاتر ( مثلا ۳۳ میلی اهم ) بذارید.
                  مهندس جان واقعا پایدار باشی
                  ممنون
                  ولوم ۱ کیلو رو ابتدا به تنهایی جایگزین مقاومت بین پایه ۱۵ و منفی کردم و نتیجه این شد که وقتی ولوم به کمترین مقدار می‌رسید یجورایی منبع تغذیه خاموش می‌شد و می‌بایست برقش رو قطع می‌کردم و بعد چند ثانیه به برق می‌زدم تا کار بده
                  بعد یک مقاومت ۱۰۰ اهم با ولوم سری کردم الان اون مشکل رو نداره ولی جریان از یک آمپر پایین‌تر نمیاد (روی ۱۲ ولت)
                  واسه پایین آوردن بیشتر جریان همون شنت رو عوض کنم؟
                  در حالتی که جریان پایین هست اگر برق ۲۲۰ رو از منبع قطع کنم یک لحظه ولتاژ یا نمیدونم جریان زیاد میشه و بعد خاموش میشه،مال چیه این؟

دیدگاه

مهندس جان واقعا پایدار باشی
                    ممنون
                    ولوم ۱ کیلو رو ابتدا به تنهایی جایگزین مقاومت بین پایه ۱۵ و منفی کردم و نتیجه این شد که وقتی ولوم به کمترین مقدار می‌رسید یجورایی منبع تغذیه خاموش می‌شد و می‌بایست برقش رو قطع می‌کردم و بعد چند ثانیه به برق می‌زدم تا کار بده
                    بعد یک مقاومت ۱۰۰ اهم با ولوم سری کردم الان اون مشکل رو نداره ولی جریان از یک آمپر پایین‌تر نمیاد (روی ۱۲ ولت)
                    واسه پایین آوردن بیشتر جریان همون شنت رو عوض کنم؟
                    در حالتی که جریان پایین هست اگر برق ۲۲۰ رو از منبع قطع کنم یک لحظه ولتاژ یا نمیدونم جریان زیاد میشه و بعد خاموش میشه،مال چیه این؟
                    همچنین شما هم سلامت باشی.
                    بله باید شنت رو با مقدار بالاتر عوض کنید.
                    اون مشکلی که آخر گفتید هم اگر حل نشد بحثش رو میکنیم.

دیدگاه

همچنین شما هم سلامت باشی.
                      بله باید شنت رو با مقدار بالاتر عوض کنید.
                      اون مشکلی که آخر گفتید هم اگر حل نشد بحثش رو میکنیم.
                      سلام مهندس جان
                      من چون شنت ۳۳ میلی نداشتم کاری که کردم ، دوتا شنت خود مدار که موازی بود رو سری کردم
                      الان اون مشکلی که گفتم داره بیشتر شده
                      ینی روی ۱۲ ولت و و جریان دهی عادی مدام لامپ کم نور و پر نور میشه و چشمک میزنه و تا جایی که تونستم ببینم حدود ۲ ولت خروجی پرش داره و مدام کم و زیاد میشه
                      وقتی هم ولوم جریان کم میشه این پرش ولتاژ بیشتر مشخصه و به جای ۲ ولت میشه ۸ ولت
                      البته از بس پرش زیاده سخت میشه تشخیص داد

دیدگاه

مهندس جان فک کنم مشکل بالایی که گفتم از تغذیه آیسی بود
                        ظاهرا که حل شد و فعلا اوکیه
                        جریان هم تا نیم آمپر میاد پایین که برا من کافیه
                        فقط اون مشکل آخر پست ۵۳ هنو هست

دیدگاه

مهندس جان فک کنم مشکل بالایی که گفتم از تغذیه آیسی بود
                          ظاهرا که حل شد و فعلا اوکیه
                          جریان هم تا نیم آمپر میاد پایین که برا من کافیه
                          فقط اون مشکل آخر پست ۵۳ هنو هست
                          خب شکر خدا،
                          دقیقا باید بفهمید که آیا ولتاژ به شکل لحظه ای زیاد میشه ،یا اینکه محدود کننده جریان در لحظه آخر عمل نمیکنه؟
                          برای فهمیدن این موضوع ولوم محدود کننده جریان رو تا ته ببرید بالا و ببینید آیا همچنان مشکل برقرار هست یا نه‌.

دیدگاه

خب شکر خدا،
                            دقیقا باید بفهمید که آیا ولتاژ به شکل لحظه ای زیاد میشه ،یا اینکه محدود کننده جریان در لحظه آخر عمل نمیکنه؟
                            برای فهمیدن این موضوع ولوم محدود کننده جریان رو تا ته ببرید بالا و ببینید آیا همچنان مشکل برقرار هست یا نه‌.
                            مهندس جان فک کنم مشکل در جریان عادی نیست
                            اینکه میگم فک کنم بخاطر این هست که چیزی که میبینم اینطوریه
                            ینی لامپ بعد خاموش شدن در زمانی که ولوم جریان بالاترین میزان رو داره دیگه اون یه لحظه رو روشن نمیشه
                            ولی وقتی ولوم جریان مقداری کم باشه هم لامپ بعدش یه چشمک قوی میزنه و همزمان هم ترانس یه صدای تق مانند داره

دیدگاه

مهندس جان فک کنم مشکل در جریان عادی نیست
                              اینکه میگم فک کنم بخاطر این هست که چیزی که میبینم اینطوریه
                              ینی لامپ بعد خاموش شدن در زمانی که ولوم جریان بالاترین میزان رو داره دیگه اون یه لحظه رو روشن نمیشه
                              ولی وقتی ولوم جریان مقداری کم باشه هم لامپ بعدش یه چشمک قوی میزنه و همزمان هم ترانس یه صدای تق مانند داره
                              آیا قطعات بین پایه ۳ و ۱۵ آیسی ۴۹۴ رو سرجاشون گذاشتید ؟
                              یک خازن با ظرفیت حدودی ۱۰۰ پیکوفاراد رو بردارید و بین پایه های ۷ و ۱۵ آیسی ۴۹۴ قرار بدید.
                              ببینید آیا مشکل فعلی شما حل میشه یا نه ، اگر حل نشد با ظرفیت های مختلف ( حداکثر تا ۱۰ نانوفاراد ) امتحان کنید.
                              اگر باز هم حل نشد یا اوضاع بدتر شد ، خازن رو به بین پایه ۱۴ و ۱۵ منتقل کنید و دوباره روال بالا رو تکرار کنید.

دیدگاه

آیا قطعات بین پایه ۳ و ۱۵ آیسی ۴۹۴ رو سرجاشون گذاشتید ؟
                                یک خازن با ظرفیت حدودی ۱۰۰ پیکوفاراد رو بردارید و بین پایه های ۷ و ۱۵ آیسی ۴۹۴ قرار بدید.
                                ببینید آیا مشکل فعلی شما حل میشه یا نه ، اگر حل نشد با ظرفیت های مختلف ( حداکثر تا ۱۰ نانوفاراد ) امتحان کنید.
                                اگر باز هم حل نشد یا اوضاع بدتر شد ، خازن رو به بین پایه ۱۴ و ۱۵ منتقل کنید و دوباره روال بالا رو تکرار کنید.
                                سلام مهندس جان
                                بله بین ۳و۱۵ هر چه بود سرجاش گذاشتم

۱۵و۷ و همینطور ۱۵و۱۴ رو هم با خازن هایی که گفتید تست کردم
                                جواب نداد
                                الان متوجه شدم اگه ولوم جریان کم باشه و برق رو قطع کنم علاوه بر مشکلی که گفتم یه چیز دیگم هست
                                وقتی برق در همون حالت وصل بشه ، خروجی صفره
                                باید وقتی برق قطعه ولوم جریان بره به طرف ماکزیمم و بعد برق وصل بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X