اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه‌گیری جریان لحظه ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه‌گیری جریان لحظه ای

درود
    لطفا رهنمایی بفرمایید برای اندازه گیری جریان لحظه ای (in-rush)چه راههایی وجود داره
    اینو اطلاع دارم که بعضی مولتی متر ها ، حالت مخصوص اندازه گیری جریان لحظه ای رو داره
    میخواستم بدونم راهی غیر مولتی متر مخصوص هست که ارزونتر دربیاد؟

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها
    درود
    لطفا رهنمایی بفرمایید برای اندازه گیری جریان لحظه ای (in-rush)چه راههایی وجود داره
    اینو اطلاع دارم که بعضی مولتی متر ها ، حالت مخصوص اندازه گیری جریان لحظه ای رو داره
    سلام
    جریان لحظه ای در کسری از ثانیه رخ میده و حتی بهترین اینورترها و سافت استارت های نمایشگر دار که جهت راه اندازی موتور استفاده میشند هم در نشون دادن اون یک ثانیه چالش دارند (الته ظهور جریان لحظه ای محدود به موتورها نیست)
    بشخصه عملکرد اون مولتی مترها حتی در نمونه های باکیفیت خارجی رو قبول ندارم و دارای خطا هستند و در دفترچه راهنماشونم این موضوع قید شده (سه تا مولتی متر رو در کنار هم از مارکهای معتبر خارجی تست کردم و به این نتیجه رسیدم)
    گرونش اونه وای بحال ارزونترش که قراره با دست ساخته بشه خود دانی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
      جریان لحظه ای در کسری از ثانیه رخ میده و حتی بهترین اینورترها و سافت استارت های نمایشگر دار که جهت راه اندازی موتور استفاده میشند هم در نشون دادن اون یک ثانیه چالش دارند (الته ظهور جریان لحظه ای محدود به موتورها نیست)
      بشخصه عملکرد اون مولتی مترها حتی در نمونه های باکیفیت خارجی رو قبول ندارم و دارای خطا هستند و در دفترچه راهنماشونم این موضوع قید شده (سه تا مولتی متر رو در کنار هم از مارکهای معتبر خارجی تست کردم و به این نتیجه رسیدم)
      گرونش اونه وای بحال ارزونترش که قراره با دست ساخته بشه خود دانی.
      سپاسگزارم
      فکر میکنم اندازه گیری جریان هجومی یا لحظه ای به دقت آنچنان زیادی احتیاج نداره و فقط حدود و رنج اون بدست بیاد کافی باشه،چه برای مقابله و طراحی محافظ و چه برای تست های دیگر
      ​​​​​قطعا اگر ابزار اندازه گیری دقیق هم باشه ،شرایط (ورودی ،دما و رطوبت و ....) بر جریان لحظه ای تاثیرگذار خواهد بود.

دیدگاه

سلام
        کاربردتون اقدامات به موقع حفاظتی است یا دریافت داده مربوطه ؟

دیدگاه

سپاسگزارم
          فکر میکنم اندازه گیری جریان هجومی یا لحظه ای به دقت آنچنان زیادی احتیاج نداره و فقط حدود و رنج اون بدست بیاد کافی باشه،چه برای مقابله و طراحی محافظ و چه برای تست های دیگر
          ​​​​​قطعا اگر ابزار اندازه گیری دقیق هم باشه ،شرایط (ورودی ،دما و رطوبت و ....) بر جریان لحظه ای تاثیرگذار خواهد بود.
          بله همینطوره، فکر کردم انداه گیری دقیقی نیاز دارید برای حدودی گرفتن باید ولتمتر طراحی کنید که ic های زیادی برای اینکار بسته به کاربری شما وجود داره، کافیه مدارشو بسازی و نمایشگر بهش وصل کنی.
          شماتیک های متنوعی برای طراحی ولتمتر در اینترنت مخصوصا انجمن ها و سایتهای خارجی هست که میتونید از اونها ایده بگیرید یا عین همونو اگر درست باشه بسازید.
          بصورت حدودی بسته به تجهیز قابل تخمینه به راحتی البته نمیدونم کاربریتون چیه و مصرف کننده ای که میخواید مانیتورش کنید چیه...

دیدگاه

درود
            سلام
            تست و بررسی جریان لحظه ای که اصطلاحا بهش جریان هجومی میگن، فقط در برخی اسیلوسکوپ ها قابل مشاهده هست... ولی اگه میخواین خودتون اندازه بگیرید نیازمند ساخت یک وسیله ای هستید که قادر به نمونه برداری بالا در حد کمتر از 10 میلی ثانیه! هرچند این مقدار هم بستگی به بار شما داره که در چه حدی از زمان جریان لحظه ای کشیده میشه.
            موفق باشید.
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
              سلام
              کاربردتون اقدامات به موقع حفاظتی است یا دریافت داده مربوطه ؟
              درود
              دریافت داده ببشتر مدنظرم بود بخاطر تعیین پارامترهای ماسفت

دیدگاه

بله همینطوره، فکر کردم انداه گیری دقیقی نیاز دارید برای حدودی گرفتن باید ولتمتر طراحی کنید که ic های زیادی برای اینکار بسته به کاربری شما وجود داره، کافیه مدارشو بسازی و نمایشگر بهش وصل کنی.
                شماتیک های متنوعی برای طراحی ولتمتر در اینترنت مخصوصا انجمن ها و سایتهای خارجی هست که میتونید از اونها ایده بگیرید یا عین همونو اگر درست باشه بسازید.
                بصورت حدودی بسته به تجهیز قابل تخمینه به راحتی البته نمیدونم کاربریتون چیه و مصرف کننده ای که میخواید مانیتورش کنید چیه...
                متشکرم
                فکر کنم احتمالا ساخت ولتمتر با در نظر گرفتن تایم ساخت،هزینه برتر باشه
                با در نظر گرفتن مولتی متر های رنج قیمت ۴ الی ۶ میلیون که بعضا دوستان تست گرفتن و نسبت به انواع گرون قیمت ، دقت قابل قبولی داشته
                کاربرد بنده بیشتر مانیتورینگ جریان هجومی بود تا بتونم ماسفت (ماسفت ها) مناسب جهت عبور جریان بالا انتخاب کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام
                  تست و بررسی جریان لحظه ای که اصطلاحا بهش جریان هجومی میگن، فقط در برخی اسیلوسکوپ ها قابل مشاهده هست... ولی اگه میخواین خودتون اندازه بگیرید نیازمند ساخت یک وسیله ای هستید که قادر به نمونه برداری بالا در حد کمتر از 10 میلی ثانیه! هرچند این مقدار هم بستگی به بار شما داره که در چه حدی از زمان جریان لحظه ای کشیده میشه.
                  موفق باشید.
                  متشکرم
                  اسکوپ هم دارم
                  اما احتمال زیاد این قابلیت رو نداره
                  احتمالا مجبورم یه مولتی متر ارزون قیمت بگیرم یا نمیدونم بشه با آردوینو انجامش داد

دیدگاه

درود
                    شما باید از اسکوپ دیجیتال حافظه دار استفاده کنید که شکل موج و جریان را برای یک بازه زمانی در حافظه ذخیره کند و بعد با بررسی آن بتوانید شکل و مقدار جریان هجومی لحظه ای را اندازه بگیرید راه حل دیگری بنظرم نمیرسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                      درود
                      شما باید از اسکوپ دیجیتال حافظه دار استفاده کنید که شکل موج و جریان را برای یک بازه زمانی در حافظه ذخیره کند و بعد با بررسی آن بتوانید شکل و مقدار جریان هجومی لحظه ای را اندازه بگیرید راه حل دیگری بنظرم نمیرسد.
                      کار اصولی و درست همینه که از اسکوپ های دیجیتال استفاده کرد، مدل های ارزونتری مثل hantek هست اگر قراره مولتی متر گرون بخری اگر میتونی چند تومن بزاری روش اونو بخری بهتره، اگرم نه مولتی مترهایی مثل UNT و ZOYI خوبند من دارم راضیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                        درود
                        متشکرم
                        حقیقتش FNIRSI مدل 1013D دارم(اسکوپ) که دیجیتال هست و حافظه دار
                        باید ببینم میتونم ازش استفاده کنم یا خیر

دیدگاه

کار اصولی و درست همینه که از اسکوپ های دیجیتال استفاده کرد، مدل های ارزونتری مثل hantek هست اگر قراره مولتی متر گرون بخری اگر میتونی چند تومن بزاری روش اونو بخری بهتره، اگرم نه مولتی مترهایی مثل UNT و ZOYI خوبند من دارم راضیم
                          ممنون
                          همانطور که در پست بالا عرض کردم اسکوپ دیجیتال دارم،فقط باید راهش رو پیدا کنم
                          لطف میکنید اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید
                          مولتی متر هم تا جایی که تحقیق کردم هابوتست و مستک رو از نظر دقت تایید کردن

دیدگاه

درود
                            با سلام به شما ..برای بدست آوردن مقدار جریان راه اندازی ....معمولا از امپر مترهای
                            عقربه ای آنالوگ استفاده می کنند.....
                            اگر هم مدار خیلی،سریع باشد می توان از،
                            اسیلوسکوپ دیجیتال استفاده‌ کرد ..
                            ،،البته مقدار دقیق جریان هجومی زیاد
                            مهم نیست و حدود آن قابل استفاده است.

موفق باشید.

دیدگاه

ممنون
                              همانطور که در پست بالا عرض کردم اسکوپ دیجیتال دارم،فقط باید راهش رو پیدا کنم
                              لطف میکنید اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید
                              مولتی متر هم تا جایی که تحقیق کردم هابوتست و مستک رو از نظر دقت تایید کردن
                              خب پس دیگه هیج سئوالی باقی نمیمونه چون همون اسکوپ دیجیتال برا اینکار کفایت میکنه، من متاسفانه در کار با اسکوپ حرفه ای نیستم و هر برندی ممکنه قلق های خودشو داشته باشه، دوره کاربردی استفاده از اسکوپ تهیه کنید یک نمونش اینه که مهندس ناظری تدریس کرده و معمولا محتوای دوره هاش خوبه البته من ندارم این آموزش رو فعلا، بهشون پیام بدید یا تماس بگیرید اگر این کاربرد در دوره ایشون بود تهیه کنید:
                              این دوره در مورد معرفی ابزارهای پیشرفته در زمینه مهندسی الکترونیک میباشد. ابزارهایی همچون اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور. در این دوره، علاوه بر معرفی خود دستگاه ها، کاربردهای آنها نیز بصورت مفصل ارائه شده است.

بازم تو اینترنت بگردی نمونه های بیشتری هست از یوتوب هم غافل نشو
                              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X