اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی منبع تغذیه

با سلام و عرض ادب
    دوستان ممنون میشم کسی پاسخ بده
    اگر به خروجی یک منبع تغذیه ۲۴ ولت توسط یک منبع تغذیه دیگر با همین ولتاژ و توسط یک مدار دیگه برق بدیم مشکلی پیش میاد؟ منبع تغذیه مورد نظر من S8VK-C06024-2.5A برند امرن هست.

باسلام
    هدف شما ازین کار چیه ؟
    اگر هدف موازی کردن جهت جریانکشی بیشتر است مشکلی پیش نمیاد ولی اگر ولتاژ ها متقارن و مساوی نباشند، یکی از منابع (که ولتاژ کمی پایینی دارد) مصرف کننده خواهد بود.
    برای سری کردن جهت افزایش ولتاژ هم مشکلی ندارد.
    در کل موازی یا سری کردن منابع تغذیه کار جالبی نیست.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

میخواهم یک پمپ آب را (۲۴ ولت) با دو شیر برقی در دو مسیر متفاوت برای هدف مه پاشی و آبیاری استفاده کنم. اگر برق ورودی منبع تغذیه اول قطع باشه و منبع تغذیه دوم با کلیدی دیگر برق دار بشه و این ولتاژ ۲۴ ولت به خروجی منبع تغذیه اول که خاموش هست (یعنی ورودی قطع هست) برگرده مشکلی ایجاد می کنه؟
      هدفم سری یا موازی کردن نیست در او رابطه مطلب هست تو وب ولی این مورد رو نتونستم پیدا کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط isahand نمایش پست ها
        میخواهم یک پمپ آب را (۲۴ ولت) با دو شیر برقی در دو مسیر متفاوت برای هدف مه پاشی و آبیاری استفاده کنم. اگر برق ورودی منبع تغذیه اول قطع باشه و منبع تغذیه دوم با کلیدی دیگر برق دار بشه و این ولتاژ ۲۴ ولت به خروجی منبع تغذیه اول که خاموش هست (یعنی ورودی قطع هست) برگرده مشکلی ایجاد می کنه؟
        هدفم سری یا موازی کردن نیست در او رابطه مطلب هست تو وب ولی این مورد رو نتونستم پیدا کنم.
        با عرض،سلام
        توضیحات شما رسا نیست . توضیحات شما مفهوم نیست

دیدگاه

سوالم که مشخصه یه آداپتور یا منبع تغذیه ۲۴ ولت داریم که به برق وصل نیست حالا اگر یک منبع تغذیه دیگری داشته باشیم مشابه همین که به برق وصله و خروجی های این دو رو به هم وصل کردیم برای این دو مشکلی ایجاد خواهد شد؟
          منبع تغذیه مورد نظر هم S8VK-C06024-2.5A برند امرن هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط isahand نمایش پست ها
            سوالم که مشخصه یه آداپتور یا منبع تغذیه ۲۴ ولت داریم که به برق وصل نیست حالا اگر یک منبع تغذیه دیگری داشته باشیم مشابه همین که به برق وصله و خروجی های این دو رو به هم وصل کردیم برای این دو مشکلی ایجاد خواهد شد؟
            منبع تغذیه مورد نظر هم S8VK-C06024-2.5A برند امرن هست.
            با سلام به شما،،،
            اگر خروجی این منبع تغذیه محافظت داشته باشد و این مورد برای این منبع تغذیه پیش،بینی شده باشد در حالت روشن
            خروجی هر دو منبع باید ولتاژهای،مساوی داشته باشند...
            اما در حالت یکی روشن. ممکن است ..منبع خاموش .رگولاتورش بسوزد ..باید دید روی رگولاتور چی،نوشته‌شده ..
            ایا این مورد برایش،در نظر گرفته شده یا نه .
            شاید مشکلی پیش،نیاید ..
            اما بهتر است این کا را نکنید..
            جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۰۶:۵۷ ۱۴۰۳/۱۲/۰۶.

دیدگاه

باشه ممنون گرفتم چی شد روزه شک دار نمی‌گیرم و این کارر رو نمیکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X