اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منیع تغذیه سوئیچینگ 12ولت کوچک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منیع تغذیه سوئیچینگ 12ولت کوچک

سلام من یک منیع تغذیه سوئیچینگ 12ولت و 1آمپر در ابعاد کوچک احتیاج دارم که باید 24 ساعته روشن باشه فقط کوچک بودنش برام مهمه لطف کنید اگر شماتیک این مدار دارین در این تاپیک قرار بدین ممنون. :agree:

پاسخ : منیع تغذیه سوئیچینگ 12ولت کوچک

نوشته اصلی توسط mahoor86
    سلام من یک منیع تغذیه سوئیچینگ 12ولت و 1آمپر در ابعاد کوچک احتیاج دارم که باید 24 ساعته روشن باشه فقط کوچک بودنش برام مهمه لطف کنید اگر شماتیک این مدار دارین در این تاپیک قرار بدین ممنون. :agree:
    این را ببین

http://www.4shared.com/file/108504190/ffde2dae/lm2678_12v_switching.html

دیدگاه

توی این شماتیک باید از یک چوک بزرگ استفاد یشه که 220 زو به 40 ولت تبیدل کنه برای این قسمت راه کار بهتری سراغ ندارید دوشت عزیز
      http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

:question:این چوک 220به 40 ولت که در ورودی قرار میگیره ابعادش جه انداره ای؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeimwtg
          توی این شماتیک باید از یک چوک بزرگ استفاد یشه که 220 زو به 40 ولت تبیدل کنه برای این قسمت راه کار بهتری سراغ ندارید دوشت عزیز
          لازم نیست از چوک استفاده کنید
          اگه مستقیم از برق شهر استفاده کنید خروجی این مدار را به ورودی مدار قبلی وصل کنید فقط دیود زنر را به 12 یا بالاتر تغیر بدهید
          و یک نکته تو این مدار خطر برق گرفتگی وجود دارد پس هنگام کار کردن مدار به هیچ جای ان دست نزنید
          این یکی را ببین

http://www.4shared.com/file/108545020/50d45ff7/less.html

دیدگاه

سلام خیلی ممنون که منو راهنمایی کردین ولی این مداری که فرمودین ایزوله نیست من می خوام از این مدار برای میکروکنترولر استفاده کنم و فکر میکنم در صورت استفاده ار دیود رنر علاوه بر تلفات حرارتی اگر دیود بسوزه فار و نول اتصال کوتاه میشه وباز هم نیازمند ترانس هستم که نمی دونم چه نوع ترانسی استفاده کنم که کم حجم باشه

دیدگاه

نظرتون در مورد استفاده از این آی سی ها چیه TNY264 :nerd:
              معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

می خواستم بدونم به جز شارژرها و آداپتورهای معمولی منبع تغذیه کم حجم توی بازار پیدا میشه؟ منظورم بورد منبع تغذیه کوچیکه (بدون جعبه و سیم و ...).
                میدونم میشه از بورد آداپتورها استفاده کرد. اما اگه من بخوام 100 تا دستگاه با این منبع تغذیه درست کنم، احمقانه است که 100 تا آداپتور بردارم بازشون کنم و بوردشون را بذارم توی دستگاهم. باید بورد تنهاش باشه.

توان پایینی هم میخوام. مثلا 12 ولت 200 میلی آمپر یا 5 ولت 200 میلی آمپر.

دیدگاه

استفاده از توپولوژی فلای بک و ای سی UC3845
                  هم ارزونه هم کوچیک و هم طراحی هاش در سایت هست و فقط یکم مطالعه می خواد.

sigpic

دیدگاه

ممنون از جوابتون

آماده اش را توی پاساژ امجد انتهای طبقه همکف پیدا کردم. 12 ولت 1 آمپر. قیمتش حدود 20 تومان بود، کاراییش هم نستبا خوب بود. فقط نویز الکترومغناطیسیش زیاد بود. جوری که وقتی نزدیک مدارم می گذاشتمش (حدود 10 سانت) روی مدارم نویز می انداخت که با شیلدینگ درستش کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X