سلام من میخوام یه منبع تغذیه سوچینگ مثل سارژر های نوکیا به اون کوچیکی بسازم که 220 ولت خونه رو تبدیل کنه به 5 ولت دیگه سرم داره سوت میکشه :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
منبع تغذیه سویچینگ
Collapse
X
-
پاسخ : منبع تغذیه سویچینگ
برخلاف اونچه که محمد عزیز فرمودند
این کار بسیار ساده است. با آی سی TNY264 (آرا میفروشه 600 تومن)
بعد به سایت www.powerint.com برید و عضو بشید تا بتونید نرم افزار PI-Expert را دانلود کنید.
با این نرم افزار می تونید انواع مختلف شارژر یا منبع تغذیه سوئیچینگ را طراحی کنید و با خیال راحت بسازید.
مشکلی داشتید بگید.با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
توان در چه حد میخویاین؟
خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ahmadmnاین کار بسیار ساده است. با آی سی TNY264 (آرا میفروشه 600 تومن)
بعد به سایت www.powerint.com برید و عضو بشید تا بتونید نرم افزار PI-Expert را دانلود کنید.
با این نرم افزار می تونید انواع مختلف شارژر یا منبع تغذیه سوئیچینگ را طراحی کنید و با خیال راحت بسازید.
من لینک ورژن 7.1 رو پیدا نکردم.
اگه لطف کنین جدید ترین ورژن در دسترس رو برام بزارین ممنون میشم
دیدگاه
-
سلف 1 میلی هانری و هسته ی فریت EE16 را فروشگاه سلف در پاساژ عباسیان می فروشند. قیمت هردو 100تومنه. ترانس را باید بپیچید. 99 دور سیم قطر 0.16 میلیمتر بعنوان اولیه و 4 دور سیم قطر 0.4 میلیمتر بعوان ثانویه.با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
اقا ببخشید من این همه سوال می کنم. میشه راجع به ترانس یک کم توضیح بدید؟ برای ولتاژ و توانهای گوناگون چطوری طراحی میشه و اصولا چه هسته هایی گیر می آید؟ من توضمینه سویچینگ خیلی کم تجربه ام. سر وسط ترانس برای چیه؟ و از کجا باید گرفته شه . راستی شماتیک مدار رو هم میشه لطف کنید
دیدگاه
دیدگاه