با سلا م خدمت اساتید محترم نقشه ای که می بینید یه فلای بک 100 وات که من با استفاده از کتاب منابع تغذیه "مارتی براوون" طرح کردم اما درست کار نمیکنه!!
از دوستانی که اطلاعات کافی دارن خواهش می کنم کمکم کنن.
بعد از ساخت مدارو با یه لامپ 100 وات سری کردم وبه برق وصل کردم نتیجه همون شد که انتظار داشتم :wow: اما وقتی لامپ رو از مدار خارج کردم ترانزیستور buz90 فورا" یا بعد از چند ثانیه میسوخت :cry: بعد از سوختن 3 عدد buz90 به ترانزیستور دو قطبی روی اوردم و از ترانزیستور BU508D که 125 وات هست استفاده کردم(این ترانزیستور در تغذیه بسیاری از تلوزیونها استفاده شده) اما نتیجه بهتری نگرفتم :cry2: در ضمن بار خروجی یه ال ای دی با مقاومت 330R هست.
قسمتی از محاسباتم رو هم میزارم تا اگه مشکلی داشت لطف کنید وبهم بگید.
البته در محاسبات بعضی قسمتها مثل "اسنوبر"به مشکل برخوردم ومجبور شدم تقلید کنم
چون تو کتاب فرمول یا توضیح درستی نداده بود.
منتظر راهنماییتونم ومتشکرم.

از دوستانی که اطلاعات کافی دارن خواهش می کنم کمکم کنن.
بعد از ساخت مدارو با یه لامپ 100 وات سری کردم وبه برق وصل کردم نتیجه همون شد که انتظار داشتم :wow: اما وقتی لامپ رو از مدار خارج کردم ترانزیستور buz90 فورا" یا بعد از چند ثانیه میسوخت :cry: بعد از سوختن 3 عدد buz90 به ترانزیستور دو قطبی روی اوردم و از ترانزیستور BU508D که 125 وات هست استفاده کردم(این ترانزیستور در تغذیه بسیاری از تلوزیونها استفاده شده) اما نتیجه بهتری نگرفتم :cry2: در ضمن بار خروجی یه ال ای دی با مقاومت 330R هست.
قسمتی از محاسباتم رو هم میزارم تا اگه مشکلی داشت لطف کنید وبهم بگید.
البته در محاسبات بعضی قسمتها مثل "اسنوبر"به مشکل برخوردم ومجبور شدم تقلید کنم

منتظر راهنماییتونم ومتشکرم.

دیدگاه