اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

می خوام ازمنبع تغذیه محمود بختاورکه درکتاب 4آورده شده بسازم چطوره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : می خوام ازمنبع تغذیه محمود بختاورکه درکتاب 4آورده شده بسازم چطوره؟

نوشته اصلی توسط FF_Electronic
    اشک عزیز:
    دستت درد نکند. از همدردی ممنون.

دوستان من واقعیت را گفتم. من خودم به ساختن خیلی اهمیت می دادم و فکر می کردم در حال صرفه جویی هستم.

می دانم که 90 درصد علاقه مندان الکترونیک بی بضاعت یا کم درآمد هستند. خودم هم جز شما ها هستم. و رنج کشیده این رشته .

ولی در حال حاضر به این نتیجه رسیده ام که باید صرفه جویی را کامل دید. برای هر کاری راهی است. زمان من برای درس الکترونیک این همه امکانات نبود. و من اکثر لوازم را خودم تهیه کردم . آزمایشگاه من مجهز تر از دانشگاه بود.(البته آن زمان 4یا 5 سال پیش)

از نظر من ارزش ندارد تمام وقت را صرف چیزی بکنی که نیاز ندارد. اگر کارت با یک پاور کامپیوتر راه می افتد از آن استفاده کن که خیلی ارزان تمام میشود.
    با 4 یا 5 تومان یک پاور دست دوم و 2 عدد هم ولتمتر و آمپر متر نیاز داری که هر کدام حدود 7 تومان است. در مجموع با 20 تومان تمام می شود.

من خودم در حال حاضر یک تغذیه شرکت احتمالا آداک را دارم . بیش از یک سال است که دارم و راضی هم هستم . شاید نقاط ضعفی هم داشته باشد و خوب کار می کند.
    جعبه زیبا و کنترل شده - لوازم جمع بندی شده - جریان و ولتاژ کافی از مزایای مهم آن است.
    ولی همان طو ر که گفتم حدود 60 تومان با جریان 5 آمپر و ولتاژ 0تا 40 است.

توصیه من به کسانی که پا در راه الکترونیک می گذارند این است که همه چیز را خودشان تجربه نکنند.
    بعضی تجربه ها گران تمام می شود.

در یک راه تخصصی قدم برداشتن شاید درآمد زایی کمی در وحله اول داشته باشد و لی در دراز مدت خوب است.

برای مثال رشته کاری شرکت ما فقط سیستم های دربازکن است. ولی مدتی است که در مناقصات تعمیر پاور هم شرکت می کنیم.
    فقط برای تعمیرات نزدیک به یک میلیون تومان تجهیزات تعمیراتی خرید کردیم.

حال با توجه به آمادگی قبلی و ورود این تجهیزات و پیدا کردن این سایت که بتوانم با دوستان مشورت و از کمک آنها بهره مند شوم می خواهیم در این مناقصات شرکت کرده و تعمیرات را قبول کنیم.

یعنی اینکه داشتن پول و امکانات به تنهایی کافی نیست و ما خود را ملزم به دانستن اطلاعات تخصصی می دانیم.

حال شاید بسیاری از این دستگاه ها را می توانستیم خودمان درست کنیم ولی از نظر زمانی و کیفی برای مان ارزش نداشت.

در ضمن شرکت سارایی که معرفی شد هنوز در مقام اول کیفیت قرار دارد زیرا بقیه شرکت های تولید کننده محافظ یخچال وضعشان بسیار ناراحت کننده است.
    لنگه کفش در بیابان قنیمت است.
    امید است که نصحیت را به گوش جان خرید

و من الله التوفیق

با تشکر
    اف اف الکترونیک
    واسه من این تاپیک خیلی مفید بود
    دوست عزیز شما اهل تبریز هستی؟؟
    چون اگه اشتباه نکنم پاور آداک ماله تبریزه :rolleyes:
    ممنونم (+)

دیدگاه

کتاب 300 مدار آلمانی،به جرعت یکی از مراجع برقه!!!!آ‌ این کتاب اونقدر خوب و کامل بود که آقای بخت آور 3 جلد اول کتاب هاشو از مدارات اون تالیف میکردن و اینهمه مشهور شدن!!!!،حتی حضوری با خودشون هم که حرف می زدم یادم میاد از این کتاب تعریف می کردن ...
      آخرین بار که چشمم به این کتاب افتاد ترم دوم بودم و یکی از بچه ها داشت،در جا یکی کتابشو دزدید!!! و من هم دیگه (حتی حاضر بودم با قیمت های بالا) نتونستم هیچ جا اون کتاب رو پیدا کنم،یه مدار جالب فلوت داشت،برای یه اسیلاتور یک مقومت حرارتی گزاشته بود،دور اون المنت پیچیده بود،فوت که می کردیم خنک میشد و فرکانسش ....

این مدار منبع تغذیه یادگار اون کتابه(300 مدار ماله الکتور بود اما تا جایی که می دونم ربطی به این سری 301~308 مدار نداره...) سالهاست شرکتهای زیادی همینو ساختن حتی تا جای که می دونم همون آداک هم همین مدار رو داره ... پس به نقشش شک نکنین ...
      فقط جای ترانس،اگه خواستین یک مدار سوئیچینگ پیدا کنین که ولتاژ لازم رو بده،ارزون تر در میاد ... ساخت این برای یک بار آموزش خوبه،اما اگه بگردین با atmega8 نقشه زیاده که دیجیتالی ولتاژ رو کنترل میکنه اما مثلا کنترل جریان نداره رو می تونین پیدا کنین که کنترل جریان رو از این مدار باید این قسمتو بردارین ...

کسی کتاب 300 مدار رو نداره اسکن کنیم؟ خواهان باید زیاد داشته باشه :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
        کتاب 300 مدار آلمانی،به جرعت یکی از مراجع برقه!!!!آ‌ این کتاب اونقدر خوب و کامل بود که آقای بخت آور 3 جلد اول کتاب هاشو از مدارات اون تالیف میکردن و اینهمه مشهور شدن!!!!،حتی حضوری با خودشون هم که حرف می زدم یادم میاد از این کتاب تعریف می کردن ...
        آخرین بار که چشمم به این کتاب افتاد ترم دوم بودم و یکی از بچه ها داشت،در جا یکی کتابشو دزدید!!! و من هم دیگه (حتی حاضر بودم با قیمت های بالا) نتونستم هیچ جا اون کتاب رو پیدا کنم،یه مدار جالب فلوت داشت،برای یه اسیلاتور یک مقومت حرارتی گزاشته بود،دور اون المنت پیچیده بود،فوت که می کردیم خنک میشد و فرکانسش ....

این مدار منبع تغذیه یادگار اون کتابه(300 مدار ماله الکتور بود اما تا جایی که می دونم ربطی به این سری 301~308 مدار نداره...) سالهاست شرکتهای زیادی همینو ساختن حتی تا جای که می دونم همون آداک هم همین مدار رو داره ... پس به نقشش شک نکنین ...
        فقط جای ترانس،اگه خواستین یک مدار سوئیچینگ پیدا کنین که ولتاژ لازم رو بده،ارزون تر در میاد ... ساخت این برای یک بار آموزش خوبه،اما اگه بگردین با atmega8 نقشه زیاده که دیجیتالی ولتاژ رو کنترل میکنه اما مثلا کنترل جریان نداره رو می تونین پیدا کنین که کنترل جریان رو از این مدار باید این قسمتو بردارین ...

کسی کتاب 300 مدار رو نداره اسکن کنیم؟ خواهان باید زیاد داشته باشه :smile:
        والله مرتضی جان
        اگه غلط نکنم شاید احتمالا........ این کتاب رو من دارم
        نمی دونم ها برم نگاه بکنم خبر می دم
        چند تا هست که آلمانیه یکی 300 مدار یکی هم کل مدارات الکتور توی کتاب های 30................. به هر حال
        خبر می دم

موفق باشی :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X