اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ کردن باطری 12 ولت خشک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ کردن باطری 12 ولت خشک

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    فقط این قسمت تعداد خونه واسه بلاتری های خشک چجوریه؟
    باتری من 12ولته 7.2آمپر ساعته ،و من شارزر رو رو ولتازه 13.8 با اسکوپ خروجیشو تنظیم کردم ، به نظرتون عملکردش خوبه
    برای مدت زمان شارز باتری معمولا به امپر باتری نگاه کنید و یه یه ساعتی بیشتر از اون به شارز باشه کافیه ،البته این گفته ی منه :icon_razz:
    سلام
    سوالتو متوجه نشدم.
    بله خوبه.
    نیازی نیست.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

این سایت عالی هست. همه چیز در مورد باتری نوشته. خیلی هم روان گقته. بعد چرخش در این سایت برای خودتون تو باتری استادی میشید :read:

http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_with_a_power_supply

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شعیب
        منم همیشه باطری موبایلو همینطوری میزنم برای شارژ باطری چینی نوکیا و سونی اریکسون با ولتاژ 5 و جریان 400 میلی اما تابحال مشکلی پیش نیومده.!!!
        بعضی مواقع باطری های لیتیومی موبایل که از کار میوفتند و هنوز باد نکردند رو میشه با کندن مدارقطع کنه شارژر روی باطری از باطری برای مصارفی غیر موبایل استفاده کرد یعنی در اینجور مواقع باطری هنوز سالمه و مدار روی باطری هست که مشکل داره

دوستان یک وقتی باطری های لیتیومی و باطری موبایل رو وقتی ضعیف میشند مثل باطری قلمی معمولی کمی خم و قور نکنید"بعضی ها شاید سطح باطری رو با گاز گرفتن خم کنند درسته که در باطری های قلمی این کار موثر هست در کار کرد طولانی تر باطری" ولی در باطری های لیتیومی میتونه اینکار باعث انفجار و آتش گرفتن باطری بشه یعنی اگر پوسته سطحی باطری زخمی بشه و مواد شیمیایی داخل باطری با اکسیژن تماس پیدا کنه و واکنش بده یک انفجاری در حد ترکیدن خازن الکترولیتی
        پیش میاد که بعد انفجار و دود زیاد باطری اتش میگیره
        "خوب اینکار شاید در شرابطی که در معرض یخ زدگی باشید و وصیله ای برای آتش زدن سوخت در دسترس نداشته باشید برای روشن کردن آتش بوصیله باطری لیتیوم یون موثر باشه و بتونه جونتونم نجات بدید"

اگر شارژری که به باطری میزنید زیاد از تاب تحمل باطری باشه" یعنی ولتاژ و یا آمپر ویا هردو بیشتر از تاب آوردن باطری باشه باطری داغ میشه و بعد می ترکه

برای من تعجب هست بعضی از شارژر های موبایلی "نوکیا" خروجی ولتاژ برای شارژ 7ولت و چند صد میلی آمپری دارند که یه لامپ رشته ای 10 ولتی هم روشن نمیتونند بکنند ولی بعضی شارژر های دیگه همون مدل گوشی در حدود 1 آمپر قدرت دارند و همون لامپ رشته ای رو به خوبی روشن میکنند هر دو باطری رو شارژ میکنند و موبایل رو هم روشن نگه میدارند اصلا استانداردی در کار نیست مثل اینکه
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام می خواستم برد شارژدرست کنم برای دوباتری 12ولت 12امپرساعت که سری هستن
          شنیدم برای شارژباید ولتاژ بیشتر از معمول باشه برای همین یه اداپتور 32ولتdc ,2200میلی امپر خریدم
          حالا باتوجه به اداپتور یه بردشارژ با صفحه نمایش شارژ وقطع خودکار ومحافظت باتری می خواستم
          ازکجا می تونم تهیه کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X