اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد کراس اور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد کراس اور

کراس اور بهد از آمپلی هست یا قبل از آمپلی .....یعنی باید هر کدوم از خروجیهاش به یک آمپلی وصل بشه..

(البته اکتیو هست ها)
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

پاسخ : سوال در مورد کراس اور

بین پری آمپلیفایر و آمپلیفایر قرار میگیره.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد کراس اور

میتونی قبل یا بعد از پری آمپلی فایر استفاده کنی ولی بهترین حالت اینه که

اول کراس اور بسته بشه بعد پری آمپلی فایر بعد مدار اکو قرار بگیره و بعد آمپلی فایر قدرت که بتونید بهترین نتیجه رو از مدارتو ن بگیرید.

اکثر مداراتی که تو اینترنت در رابطه با کراس اور هستند کار نمیدن من برنامه ای پیدا کردم که میتونید هم فرکانس قطع هم خازن که میخاید استفاده کنید و مقدار مقاومت رو بنویسید و برنامه نقشه عملی کراس اور رو براتون ترسیم میکنه . اگه خواستین ایمیل بزنین براتون میفرستم.

دیدگاه

یعنی خود کراس اور های اکتیو تقویت کننده صدا ندارند ؟
        اگر ندارند به خروجی هر کراس اور باید یک تفویت کننده نصب شود یعنی برای سه کراس اور صداهای بم ، میانی و زیر نیاز به سه تقویت کننده داریم این که خیلی بد میشه . لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavash.m نمایش پست ها
          اگر ندارند به خروجی هر کراس اور باید یک تفویت کننده نصب شود یعنی برای سه کراس اور صداهای بم ، میانی و زیر نیاز به سه تقویت کننده داریم این که خیلی بد میشه . لطفا راهنمایی کنید
          کراس اور پسیو که طبیعتا هیچ تقویت بهره ای نداره،
          کراس اور اکتیو هم بستگی به ساختار داره و معمولا در مشخصات فنی ذکر میشه که مقدار بهره تقویت چقدر هست.

دیدگاه

با سلام به شما،،، .یک نمونه از .کراس،اورهای،پسیو معمولا در خروجی امپلیفایر نصب می شوند. و تقویت ندارند فقط،فرکانسها را تفکیک می کنند .و
            بلند گوهای ووفر ،،و ،،توییتر ،، و میدرنج را راه می اندازند ......
            آما کراس اورهای اکتیو در خروجی پری امپلیفایر قرار می گیرند ..و بستگی به نوع آن دارند که چه فرکانسهایی را تقویت یا کاهش دهند ....که به آنها، ،<<< اکوالایزر >>> ..گفته
            می‌شود..,, .equalizer,,,
            که معمولا از ،،،۱۰ دسی بل ،،،تضعیف ، ،،یا ،،،۱۰ دسی،بل ،،تقویت،، می کنند ،،، که ۱۰ بانده
            آن..فرکانس،محدودهٔ شنوایی را به ۱۰ قسمت کرده ،،،هر یک ولوم یک فرکانس را تضعیف یا تقویت می کنند ....‌‌
            در بعضی از اکولایزرهای با کیفیت ،تضعیف فرکانس از ۵۰ هرتز،یا ۱۰۰ هرتز،شروع می شود .و نویز برق شهر که روی صدا هست را تا
            [ ۱۰ دسی بل ] تضعیف می کنند، ( یا می توانیم انرا تقویت) که منجر به صدای خروجی با کیفیت تری می،شوند. ..
            تقسیم فرکانس می تواند اینگونه باشد.
            ۵۰ هرتز ‌‌‌‌،،،۳۰۰ هرتز ،،۵۰۰ هرتز،،،۱۰۰۰ هرتز ،،،۵۰۰۰ هرتز.،، این فرکانسها در محدودهٔ صدای بم هستند ...یا به اصطلاح خودمان عامیانه ..صدای کلفت هست .و بالای،۵۰۰۰ هرتز و بالاتر به عنوان صدای زیر یا صدای نازک ..که مانند صدای،، زنانه ،،هست ..یا ،،صدای بچه‌ها هست ،، شناخته می شود . در ساخت اکولایزر از ای،سی ،،op amp ,,
            استفاده می شود ..که ای،سی های
            ،،اپ امپ‌،،مرغوب و مخصوص.. اینکار وجود دارد .

موفق،باشید ،،.

دیدگاه

درود ، آیا خروجی پری آمپلی فایر استریو را میتوان به وردوی های دو آمپلی فایر مونو وصل نمود ؟ آیا این روش صحیح است که خروجی پری آمپ سیم زمین مشترک هر دو آمپلی فایر مونو و سیم راست به یک امپلی فایر مونو و سیم چپ به دیگر آمپلی فایر متصل شود ؟ سوال دیگر آیا میتوان برای تفکیک صدای باس برای یکی از آمپلی فابر های سوال قبل از یک فیلتر ساب وفر اکتیو بین راه خروجی پری آمپلی فایر و آمپلی فایر قراد بدهم؟
              مشکل من این است که ضبط فوق دو آمپلی مونو ( آی سی ) دارد یکی برای بلندگوهای ساب وفر و دیگری برای بلندگوهای سنتر و من برای اینها نیز یک پلی آمپ و یک فیلتر ساب وفر اکتیو تهیه نمودم میخواهم خروجی آمپلی های فوق صداهای باس و تریبل باشد .
              لطفا دوستان راهنمایی کنید . باسپاس​

دیدگاه

درود ، آیا خروجی پری آمپلی فایر استریو را میتوان به وردوی های دو آمپلی فایر مونو وصل نمود ؟ آیا این روش صحیح است که خروجی پری آمپ سیم زمین مشترک هر دو آمپلی فایر مونو و سیم راست به یک امپلی فایر مونو و سیم چپ به دیگر آمپلی فایر متصل شود ؟ سوال دیگر آیا میتوان برای تفکیک صدای باس برای یکی از آمپلی فابر های سوال قبل از یک فیلتر ساب وفر اکتیو بین راه خروجی پری آمپلی فایر و آمپلی فایر قراد بدهم؟
                مشکل من این است که ضبط فوق دو آمپلی مونو ( آی سی ) دارد یکی برای بلندگوهای ساب وفر و دیگری برای بلندگوهای سنتر و من برای اینها نیز یک پلی آمپ و یک فیلتر ساب وفر اکتیو تهیه نمودم میخواهم خروجی آمپلی های فوق صداهای باس و تریبل باشد .
                لطفا دوستان راهنمایی کنید . باسپاس​
                با سلام ....
                بله می‌توان وصل کرد ...در واقع هم امپلیفایر استریو هست
                و هم پری امپلیفایر شما، استریو هست.

دیدگاه

درود ، میتوانم خروجی کانال راست پری آمپلی فایر را به کراس اور اکتیو پایین گذر مونو وصل کنم و خروجی کراس اور را به ورودی آمپلی فایر وصل کنم ، به عبارتی میشود بین خروجی یک کانال ( کانال راست یا چپ ) پری آمپلی فایر و آمپلی فایر مونو یک کراس اور اکتیو قرار گیرد ؟ باسپاس

دیدگاه

درود ، میتوانم خروجی کانال راست پری آمپلی فایر را به کراس اور اکتیو پایین گذر مونو وصل کنم و خروجی کراس اور را به ورودی آمپلی فایر وصل کنم ، به عبارتی میشود بین خروجی یک کانال ( کانال راست یا چپ ) پری آمپلی فایر و آمپلی فایر مونو یک کراس اور اکتیو قرار گیرد ؟ باسپاس
                    با سلام به شما.
                    در واقع (کراس اور) در خروجی ،،،قبل از[ بلندگو ]قرار می گیرد ..
                    ،،و آنکه بعد از ،[پری امپلیفایر]. و ،،قبل از[ امپلیفایر ] قرار می گیرد را (اکوالایزر ..equalizer) می نامند. .. ..
                    و می توان یک اکولایزر استریو برای،دوباند( چپ و راست ) استفاده کرد ..
                    ،،،
                    موفق باشید
                    جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۶:۰۱ ۱۴۰۳/۱۲/۰۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X