اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس رو باید چند آمپری انتخاب کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس رو باید چند آمپری انتخاب کنم؟

حتما، هروقت رفتم ایشالا همین جا رو پ می کنم.

دیدگاه

من فردا ایشالا می رم لاله زار می پرسم.
      فقط کجای لاله زار اینا رو می فروشن؟ همه جاش برم بگم منبع تغذیه PLC می خوام دارن؟

دیدگاه

فروشگاه خاصی رو سراغ ندارم ولی هر جا کنتاکتور و رله و از این قبیل چیز ها دیدی .پیدا میشه :agree:
        [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
        [/move]

دیدگاه

رفتم قیمت کردم، اصلا نمی ارزه.
          ۵ آمپر زیمنسش رو می گفت ۱۷۵ تومن. ابعادش رو هم ندیدم متاسفانه وزنش هم نمی دونم چند بود.
          بعد از اون رفتم زیر زمین پاساژ عباسیان، یه منبع تغذیه سویچینگ ۲۴ ولت ۱۰ آمپر رو می گفت ۳۵ تومان.
          به نظرم آدم از همین ها بگیره بهتره.

دیدگاه

حالا فرق منابع تغذیه plc با منابع تغذیه سویچینگ عادی چیه؟ نویزشون کمتره؟ برای چی اینقدر گرون هستند؟

دیدگاه

فرقشون در کیفیت + گارانتی + انحصاری بودن (ماها اغلب مارک جنس رو مد نظر داریم ) است
              بقیش رو خودت حساب کن
              [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
              [/move]

دیدگاه

با سلام-تفاوت قیمتها فقط یخاطر مارک نیست -وقتیکه شما مدار گران قیمتی داشته باشید که سوختن ان باعث خسارت هنگفتی شود طبیعتا باید تغذیه ای که برای ان مدار استفاده مینمایید دارای کیفیت خیلی خوب و عالی باشد تا در اثر نوسانات برق مشکلی برای مدار پیش نیاید و اگر هم مشکلی پیش امد فقط منبع تغذیه اسیب ببیند و نه مدار بعنوان مثال قیمت بعضی از ای سی های فرکانس بالا گاهی اوقات بالای پانصد هزار تومان میباشد انهم فقط یک ای سی به این دلیل برای چنین مداری از منبع 35 هزار تومانی هرگز استفاده نخواهید کرد.نکات بسیارریزی در انتخاب منبع تغذیه وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند و صرفا کارایی در توان بالا دلیل بر کیفیت خوب نمیباشد و بسیاری از اوقات در توانهای پایین مثلا حدود 10 درصد توان نامی منبع دچار مشکل میشود و اینها همه به طراحی منبع باز میگردد.
                در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X