اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد ولتاژ منفی برای lm35

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد ولتاژ منفی برای lm35

سلام
    من برای اینکه بتونم دماهای زیر صفر رو با lm35 اندازه بگیرم ولتاژ 5 ولت منفی نیاز دارم. حالا می خواستم بپرسم چجوری می تونم این ولتاژ منفی رو ایجاد کنم؟
    آیا می شه از رگولاتورهای 7905 استفاده کنم؟ یعنی به ورودیش ولتاژ مثبت بدم توی خروجی به من ولتاژ منفی می ده؟

پاسخ : ایجاد ولتاژ منفی برای lm35

سلام
    قاعدتا با این روش ایجاد ولتاژ منفی درست هست اگر اطمینان ندارید قبلش با اسکوپ یه تست بفرمائید یا حتی میتونید مدارتون رو شبیه سازی کنید و اونجا تست کنید ولی من همیشه با lm35 فقط دمای مثبت رو اندازه گیری میکردم 0 تا 100 درجه سانتی گراد.
    http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

دایی جان گلم
      نیازی به ایجاد ولتاژ منفی ندارید! ضمنا به اون روش نمیشه ولتاژ منفی ساخت.
      LM35 معمولا برای دمای منفی بکار نمیره.
      برای اندازه گیری دمای منفی بهتره از LM335 استفاده کنی. این سنسور دقیقا مثل LM35 کار می کنه با این تفاوت که براساس درجه کلوینه.
      یعنی در دمای صفر درجه 2.73 ولت ولتاژ داره. دما که منفی میره ولتاژ خروجی سنسور از 2.73 کمتر میشه. مثلا در 10- درجه ولتاژ خروجی 2.63 ولته
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید فنودی
        سلام
        من برای اینکه بتونم دماهای زیر صفر رو با lm35 اندازه بگیرم ولتاژ 5 ولت منفی نیاز دارم. حالا می خواستم بپرسم چجوری می تونم این ولتاژ منفی رو ایجاد کنم؟
        آیا می شه از رگولاتورهای 7905 استفاده کنم؟ یعنی به ورودیش ولتاژ مثبت بدم توی خروجی به من ولتاژ منفی می ده؟
        نچ.
        از آی سی 7660 استفاده کن. برای جریان های پایین می تونه ولتاژ رو منفی کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیما نیکخواهی
          سلام
          قاعدتا با این روش ایجاد ولتاژ منفی درست هست اگر اطمینان ندارید قبلش با اسکوپ یه تست بفرمائید یا حتی میتونید مدارتون رو شبیه سازی کنید و اونجا تست کنید ولی من همیشه با lm35 فقط دمای مثبت رو اندازه گیری میکردم 0 تا 100 درجه سانتی گراد.
          نه بابا این کار رو یه وقت نکنی ها!
          ورودی 790x ها همه باید منفی باشه یعنی مثلا -۱۲ ولت رو میگیره می کنه -۵ ولت.
          اگر هم ولتاژ مثبت رو اشتباهی به ورودیش بدی به نظرم (تا اونجایی که خودم تست کردم و یادمه) آنی میره رو هوا.
          حد اقل سری مثبتش که مطمینم اگه ورودی منفی بهش بدی در جا دود میکنه.

دیدگاه

نچ.
            این آی سی گیر میاد؟ دیتاشیتشو که نتونستم گیر بیارم؟!

دیدگاه

نچ.
              این آی سی گیر میاد؟ دیتاشیتشو که نتونستم گیر بیارم؟!
              آره راحت گیر میاد اما دیتا شیتش رو من قبلا داشتم که الان نگاه کردم دیدم گم کرده ام.
              اما الان یه خورده شک کردم که می تونست ولتاژ رو منفی کنه یا نه.
              حالا شما برو تو سایت datasheet4u.com یه سرچ بزن ببین پیداش می کنی و اصلا ولتاژ رو منفی می کنه یه وقت اشتباه نکرده باشم.

دیدگاه

برو تو این آدرس
                http://www.datasheet4u.com/html/I/C/L/ICL7660S_IntersilCorporation.pdf.html
                پایین text area بزرگه نوشته locate datasheet این رو روش کلیک کن تا دیتا شیتش رو دانلود کنی.
                متاسفانه سایت پلود سنتر نداره وگرنه برات پش می کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
                  برو تو این آدرس
                  http://www.datasheet4u.com/html/I/C/L/ICL7660S_IntersilCorporation.pdf.html
                  پایین text area بزرگه نوشته locate datasheet این رو روش کلیک کن تا دیتا شیتش رو دانلود کنی.
                  متاسفانه سایت پلود سنتر نداره وگرنه برات پش می کردم.
                  دیتاشیت رو دیدم. ولی دقیقا متوجه نشدم که می تونه ولتاژ منفی بده یا نه.
                  جسارتا اگه مدار یا قطعه ساده تری هست بگید شاید فهمیدم

دیدگاه

دیتاشیت رو دیدم. ولی دقیقا متوجه نشدم که می تونه ولتاژ منفی بده یا نه.
                    جسارتا اگه مدار یا قطعه ساده تری هست بگید شاید فهمیدم
                    ولتاژ منفی که میده خود دیتا شیت نوشته که ولتاژ تا منفی ۱۲ ولت میده بهت.
                    اما در مورد مدار، همون شکل هایی که خودش کشیده کار میکنن مثلا شکل صفحه شش دیتا شیت ولتاژآ‌ رو منفی می کنه.
                    مدار یا قطعه ساده تر هم من نمی شناسم چون اونهایی که من می شناسم همشون یا سویچینگ هستند یا از همین ساختار ۷۶۶۰ برای منفی کردن ولتاژ استفاده می کنن.

دیدگاه

من این مدار رو توی دیتا شیت خود ۷۸۰۵ دیدم.
                      سازنده اش ادعا کرده که با این مدار میشه توسط ۷۸۰۵ یک منبع تغذیه تثبیت شده منفی ایجاد کرد.
                      ببین شاید به کارت بیاد.

پ.ن
                      البته الان که فکر میکنم می بینم برای ایجاد منبع دوبل نمیشه از این طرح استفاده کرد.
                      همون ۷۶۶۰ بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
                        نچ.
                        oo:
                        http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X