سلام دوستان.من 5 تا باطری(باتری) 3.7 ولت 2500mah خریدم.حالا میخوام اینها را طوری به هم وصل کنم که یه باطری(منبع تغذیه) 14.8ولتی با 5 آمپر جریان دهی درست بشه.لطفا در باره ی چچگونگی وصل کردن این باطری ها به هم دیگه و نکته های اون اگه داره راهنماییم کنید.با تشکر :job:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
به هم بستن 5 باطری
Collapse
X
-
پاسخ : به هم بستن 5 باطری
بنام خدا
با سلام
نوشته اصلی توسط hamid_P200سلام دوستان.من 5 تا باطری(باتری) 3.7 ولت 2500mah خریدم.حالا میخوام اینها را طوری به هم وصل کنم که یه باطری(منبع تغذیه) 14.8ولتی با 5 آمپر جریان دهی درست بشه.لطفا در باره ی چچگونگی وصل کردن این باطری ها به هم دیگه و نکته های اون اگه داره راهنماییم کنید.با تشکر :job:
با احترام
89/1/16
-
نوشته اصلی توسط امیر معیریبنام خدا
با سلام
حدس میزنم ، رای رسیدن به این مقدار ولتاژ و جریان مورد نظر ، باید از حد اقل 8 عدد باطری 3.7 ولت 2500 میلی آمپری استفاده نمایید .
با احترام
89/1/16
1-علت وجود اون دو تا مقاومت چیه؟تو مدار واقعی هم نیاز به اون دو هست؟و مقاومتش باید چند وات باشه؟
2-آیا میشه به جا اون 4 باتری ردیف پایین فقط از 1 باتری استفاده کنم؟
با تشکر...
دیدگاه
-
خیر دوست عزیز
چون :
جمع توان باتریهای شما 46.25 واته
توانی که شما میخوای 74 واته
که شما با این محاسبات درکل حداقل به 8 باتری نیازداری
تازه اگه بازده مدار و باتری ها 100% باشه
اگه بازده رو 90% درنظر بگیبریم شما حداقل 8.8 باتری نیاز داری (که چون بهت 0.8 باتری نیمدنoo
باید 9 تا بخری)(یعنی با احتثاب 5 تاییکه داری باید 4 تا دیگه بخری)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alipoor90خیر دوست عزیز
چون :
جمع توان باتریهای شما 46.25 واته
توانی که شما میخوای 74 واته
که شما با این محاسبات درکل حداقل به 8 باتری نیازداری
تازه اگه بازده مدار و باتری ها 100% باشه
اگه بازده رو 90% درنظر بگیبریم شما حداقل 8.8 باتری نیاز داری (که چون بهت 0.8 باتری نیمدنoo
باید 9 تا بخری)(یعنی با احتثاب 5 تاییکه داری باید 4 تا دیگه بخری)
دیدگاه
-
سلام.من 6 تا باتری را 3تا 3تا سری کردم و بعد اونا را موازی تا در کل یه باتری 12 ولت 5 آمپر داشته باشم.تا این جا مشکلی نیست.اما مشکل از اینجا شروع می شه که در هر حالتی که باتری ها رو میبندم(14.7 ولت 2500 میلی آمپر و یا 12 ولت 5000میلی آمپر)بعد از مدتی کار باتری هام معمو لا دونه دونه خاصیت شارژ شدن خودشونا از دست میدن.یعنی خراب میشن و ولتاژ مجموع پایین میاد.(میشه 8 ولت).به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟
دیدگاه
دیدگاه