اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق شارژر ومنبع تغدیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق شارژر ومنبع تغدیه ؟

سلام دوستان

فرق شارژر ومنبع تغدیه ؟ :nerd:

پاسخ : فرق شارژر ومنبع تغدیه ؟

کدوم منبع تغذیه منظورتون هست کامپیوتر یا منبع تغذیه آزمایشگاه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.A.N
      کدوم منبع تغذیه منظورتون هست کامپیوتر یا منبع تغذیه آزمایشگاه؟؟
      سلام

کامپیوتر

دیدگاه

منبع تغذیه کامپیوتر از سوئیچینگ استفاده می کنه ولی شارژر های قدیمی تقریبا اکثرشون خطی بودن. امروزه اکثر شارژرها هم سوئچینگ عمل میکنند فرق عمده منبع تغذیه کامپیوتر با شارژر در ولتاژها و جریانها خروجی هست مثلا در پاور کامپیوتر ولتاژهای 12و5و3.3و12-و5-ولت با آمپرهای مختلف تولید میشه ولی در شارژرها که فکر کن منظورتون بیشتر موبایل بوده فقط یک ولتاژ با آمپر کم تولید میشه

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز هر دو منبع تغذیه سوچینگ است ولی شارژر موبایل یک ولتاژ با یک جریان ثابت تولید می کند ولی پارو کامپیوتر ولتاژهای مختلف با جریان های مختلف را تولید می کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
            سلام
            دوست عزیز هر دو منبع تغذیه سوچینگ است ولی شارژر موبایل یک ولتاژ با یک جریان ثابت تولید می کند ولی پارو کامپیوتر ولتاژهای مختلف با جریان های مختلف را تولید می کند.
            سلام

فکر می کنم ولتاژ شارژر تغییر می کند ولی جریان آن رگوله است؟

دیدگاه

سلام--منبع تغذیه و شارژر هر دو از تکنیک سوییچینگ استفاده میکنند ولی تفاوت زیادی با هم دارند--خروجی منبع تغذیه ولتاژ ثابتی میباشد که با تغییرات بار ولتاژ تغییر نمیکند و ثابت است مگر اینکه جریان بیش مجاز از ان کشیده شود که در این صورت مدارهای حفاظتی عمل کرده و بسته به نوع طراحی یا خروجی فطع ویا ولتاژ انقدر افت میکند که جران ثابتی بدهد ویا هم ولتاژ و هم جریان افت میکنند.ولی در شارژر ولتاژخروجی ثابت نمیباشد مثلا اگر باطری 12 ولتی به دو سر یک شارژر 12 ولتی بزنیم بسته به جریان تنظیم شده باطری با ان جریان شروع به شارژ مینماید و اگر شما ولتاژ خروجی را اندازه بگیرید خواهید دید که ولتاژی بالاتر از 12 ولت دارد و به مرور زمان این ولتاژ تغییر میکند تا زمانیکه باطری شارژ شود و بعد از ان اگر شارژ ادامه پیدا کند ولتاژ دو سر باطری شروع به کم شدن کیکند که در این مرحله مدار شارژر این افت ولتاژ را حس کرده و بسته به نوع طراحی یا جریان را کم ویا قطع میکند .اینها در مورد شاژرهای واقعی بود ولی شارژرهایی که در بازار هستند اکثرا شارژر نیستد بلکه منبع تغذیه هستند که با یک مقاومت سری در جروحی مثلا شارژ میکنند.
              در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

این شارژر های موبایل که بصورت ادابتور همراه موبایل هستند منبع تغذیه اند.
                قسمت کنترل شارژ داخل این آدابتور نیست بلکه داخل خود موبایله.
                وچون باطری های موبایل اکثراNI-MH هستند تکنیک شارژ اونها با باطری های معمولی متفاومته. مدار داخل موبایل یه جریان ثابت بصورت پالسی به باطری تزریق می کنه و دمای باطری نشون دهنده مقدا شارژ اونه.
                اگه دقت کنید باطری های موبایل 3 یا چهار ترمینال داره که 2 تاش مال باطری و بقیه مال سنسور دمای RTD داخل باطریه.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  این شارژر های موبایل که بصورت ادابتور همراه موبایل هستند منبع تغذیه اند.
                  قسمت کنترل شارژ داخل این آدابتور نیست بلکه داخل خود موبایله.
                  سلام احمد جان

یعنی هر شارژی را می توان به هر موبایلی زد؟

در چه مدار هایی می شود از شارژر استفاده کرد؟

دیدگاه

هر موبایلی یه ولتاژی رو بعنوان تغذیه برای شارژ لازم داره. بیشتر موبایلها به 5 ولت نیاز دارند اما بعضی هاشون ولتاژ های دیگه می خوان
                    اگه آدابتوری با همون ولتاژ دارید می تونید به موبایلتون بزنید.
                    باز هم می گم که سیستم شارژ یعنی کنترل جریان و اتمام جریاندهی، داخل خود موبایله نه آدابتور.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      هر موبایلی یه ولتاژی رو بعنوان تغذیه برای شارژ لازم داره. بیشتر موبایلها به 5 ولت نیاز دارند اما بعضی هاشون ولتاژ های دیگه می خوان
                      اگه آدابتوری با همون ولتاژ دارید می تونید به موبایلتون بزنید.
                      باز هم می گم که سیستم شارژ یعنی کنترل جریان و اتمام جریاندهی، داخل خود موبایله نه آدابتور.
                      سلام احمد آقا

در هر مداری می توان از این شارژر ها استفاده کرد؟

دیدگاه

باز هم اشتباه گفتی دایی جان!
                        اینها منبع تغذیه هستند. روی جعبه اینها ولتاژ و جریان ماکزیمم نوشته شده. بیشتر اینها 5 ولت 500میلی آمپر هستند.
                        من الان دارم از اینها بجای تغذیه استفاده می کنم. یه نوکیای 9 ولت دارم که 0.5 آمپر میده. یه موتورولا 5 ولت دارم که 0.8 آمپر جریان میده و هردو عالی کار می کنند.
                        دقت کنید این آدابتورهای 3 یا 4 تومنی چینی نخرید چون اصلا مشابه مدلهای اصل نیستند و ممکن است به مدار شما آسیب بزند.
                        اگه می خواهید اصل رو از بدل تشخیص بدید باید درشو باز کنید و ببینید که یه آی سی کنترلر سوئیچینگ داره. اما توی چینیه فقط یک یا دوتا ترانزیستور داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          باز هم اشتباه گفتی دایی جان!
                          اینها منبع تغذیه هستند. روی جعبه اینها ولتاژ و جریان ماکزیمم نوشته شده. بیشتر اینها 5 ولت 500میلی آمپر هستند.
                          من الان دارم از اینها بجای تغذیه استفاده می کنم. یه نوکیای 9 ولت دارم که 0.5 آمپر میده. یه موتورولا 5 ولت دارم که 0.8 آمپر جریان میده و هردو عالی کار می کنند.
                          دقت کنید این آدابتورهای 3 یا 4 تومنی چینی نخرید چون اصلا مشابه مدلهای اصل نیستند و ممکن است به مدار شما آسیب بزند.
                          اگه می خواهید اصل رو از بدل تشخیص بدید باید درشو باز کنید و ببینید که یه آی سی کنترلر سوئیچینگ داره. اما توی چینیه فقط یک یا دوتا ترانزیستور داره
                          سلام عزیز

این ای سی های کنترلر سویچینگ همینtny ها هستند ؟
                          به این راحتی هم درشون باز نمی شه انگار چارای مخصوص می خواد

دیدگاه

چار؟!!!!
                            بیشترشونو من با اره دورشو میبرم تا باز بشه چون با چسب محکم شدن.
                            خیلی هاشون TNYآ‌هستند و خیلی هاشون هم آی سی های دیگه.
                            از وقتی TNY ها به ایران اومده من دیگه از این ادابتورها نمی خرم و خودم می سازم.

دیدگاه

اگر کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
                              دو تا باتری یو پی اس ژل ۱۰۰ آمپر سپاهان با هم موازی کردم دادم به ورودی اینورتر سینوسی مارک کوتک برای تامین برق اضطرای بخاطر بار درخواستی صاحب کار و هزینه بالای یو پی اس صنعتی مجبور به استفاده از این نوع سیستم شدم حالا برای شارژر چنین باتری که همه آماده به کار باشه و طول عمر باتری و ظرفیت بالا نگه داشتن بشه از چه نوع شارژری استفاده کنم شارژر اتوماتیک گذاشتم روش ولی احتمالا این شارژر چون جریان شارژ رو بعداز فول شدن ق،ع میکنه عمر و ظرفیت باتری میاد پائین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X