اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ترانس منبع تغذیه ی سوئچینگ
Collapse
X
-
پاسخ : ترانس منبع تغذیه ی سوئچینگ
بازم مثل همیشه گل کاشتی دایی :nerd:
من 2 تا منبع تغذیه جدا طراحی کردم با PI که با تراشه TNY268
یکی 12 ولت 1.5 امپر و اون یکی 5 ولت 3 امپر
هسته یکش E20/10/6 هست و اون یکی EEL19 هست که من خودم با هسته E20/10/6 تغییرش دادم و ارور خاصی نداد.باید برم جمهوری بگردم شاید پیدا شد.
گذشته از این دایی جان شما از فیلتر EMI (چوک ورودی و خازنهای باک) استفاده نمیکنید ؟
و یک سوال دیگه :redface:
در مشخصات ترانس نوشته شده :
4 تا سیم 25 گیج که میشه 0.16mm^2 به تعداد دور 4
اما کنارش یه T.I.W هم نوشته که میشه سه تا سیم ایزوله ! یعنی 3 تا سیم 0.16 موازی کنم و 4 دور بپیچم یا 12 سیم 0.16 رو 4 دور بپیچم ؟ اینم عکسش :
ممنون
دیدگاه
-
دایی جان
بهتر بود اول از توان های کمتر شروع می کردی و بعد از کسب تجربه می رفتی سراغ توانهای بالاتر. متاسفانه ساخت ترانس نیاز به تجربه داره و ممکنه با کار نکردن مدارت دلسرد بشی.
به هرحال
برای توان های پایی نیاز به فیلتر EMI نیست.
توی تنظیمات نرم افزار یه جایی هست که باید SI رو انتخاب کنی تا واحدهات بجای AWG میلیمتر بشه و راحت بشی. حتما این کارو بکن
چون سیم T.I.W توی وطن نداریم پس باید 12 دور سیم نمره 25 رو موازی هم بپیچی. اگه واحد رو به SI تبدیل کنی میگه چند میلیمتر میشه.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
-
سلام. آقا محمد میشه بپرسم که اون 8 تا ترانزیستور که بغل هم گذاشتی مسفت هستند؟ اونا رو موازی هم قرار دادین ؟ بعد اگه مسفت هستند چرا اینقدر از ترانس فاصله دارن؟ من تا اونجایی که میدونم حلقه تشکیل شده بین ولتاژ ورودی و درین و سورس تا زمین باید خیلی کوچیک باشه تا انتشار رادیویی خیلی کمتر بشه. میخوام ببینم این مدار شما مشکل خاصی نداشتی؟
ممنون"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط tictactoeسلام. آقا محمد میشه بپرسم که اون 8 تا ترانزیستور که بغل هم گذاشتی مسفت هستند؟ اونا رو موازی هم قرار دادین ؟ بعد اگه مسفت هستند چرا اینقدر از ترانس فاصله دارن؟ من تا اونجایی که میدونم حلقه تشکیل شده بین ولتاژ ورودی و درین و سورس تا زمین باید خیلی کوچیک باشه تا انتشار رادیویی خیلی کمتر بشه. میخوام ببینم این مدار شما مشکل خاصی نداشتی؟
ممنون
من مدار مشابه این زیاد دیدم هم توی نت و هم از نزدیک که فاصله حتی بیشتر از این بوده و این عکس یکیشون :
علت خاصی داشت که پرسیدی ؟
دیدگاه
-
آخه دیدم مطلب مهمیه. گفتم ببینم تاثیری توی کارکرد مدار داشته یا نه؟ البته بیشتر سعی میشه که مساحت حلقه کمتر بشه حالا مثلا شاید تو فاصله زیاد مسفتها از ترانس سعی میشه که حلقه کوچکتر بشه. ولی نمیدونم که رعایت نکردن اون مشکل خاصی رو ایجاد میکنه .
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
دیدگاه
-
فقط چون این نرم افزاره یه خورده پیچوندتش اینجوری شد."در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
دیدگاه
-
سلام. تا اونجایی که من متوجه شدم این نرم افزاره بیشتر از 200 وات طراحی نمیکنه شما چه جوری مدارتون رو با این نرم افزار طراحی کردین؟ آیا قسمت خاصی داره که من ندیدم؟
ممنون"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد.حمن از PI برای طراحی منبع 15 و 18 واتی استفاده کردم و این 500 وات رو با نرم افزار خاصی طراحی نکردم و منبعی که ساختم پایه اش روی نقشه ی معروف SG3525 هست که توی اینترنت فراوونه.
منتها خودم با تحقیقات زیاد یه مقداری تغییرش دادم و هنوز هم جواب کامل نگرفتم !
من هم دنبال ساخت این مدار هستم ممکنه مشخصات ترانس این مدارو بهم بدید + تغییراتی که اعمال کردید.
ممنونکوری را هرگز به خاطر آرامش تحمل مکن!
<دکتر علی شریعتی>
دیدگاه
دیدگاه