لطفا یه کتاب برای درس منابع تغذیه معرفی کنید :read: :applause:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
یه کتاب معرفی کنید
Collapse
X
-
پاسخ : یه کتاب معرفی کنید
نوشته اصلی توسط astaniلطفا یه کتاب برای درس منابع تغذیه معرفی کنید .
وقتی شعور و درک مطلبی رو ندارند نمیتونند شما رو هم راهنمایی کنند و برعکس مسیر رو اشتباه
میرید . مثل همه کسانی که دنبال محاسبات منابع تغذیه سویچینگ هستند .
فعلا بهترین مرجع برای یادگیری تئوری منابع تغذیه همون کتابها و جزوات مارتی براون است که هم
در اینترنت و هم در انتشارات پیدا میشه .
ولی بحث محاسبات ترانس و سلف در منابع تغذیه سویچینگ کاملا با تئوری اون فرق داره . روش های
محاسبات تجاری و صنعتی یه چیزه دیگس که تو هیچ کتابی پیدا نمیشه و اصولا کسی لو نمیده .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amir-electronic
از هیچ کتابی که تالیف یک استاد ایرانیه و یا ترجمه شده توسط یک استاد ایرانیه استفاده نکن .
وقتی شعور و درک مطلبی رو ندارند نمیتونند شما رو هم راهنمایی کنند و برعکس مسیر رو اشتباه
میرید . مثل همه کسانی که دنبال محاسبات منابع تغذیه سویچینگ هستند .
دوست عزیز ما هر چی داریم از این اساتیده اونا هستن که با این کتابهای مفیدشون راهو واسه ما هموار میکنند.
دیدگاه
-
ولی بحث محاسبات ترانس و سلف در منابع تغذیه سویچینگ کاملا با تئوری اون فرق داره . روش های
محاسبات تجاری و صنعتی یه چیزه دیگس که تو هیچ کتابی پیدا نمیشه و اصولا کسی لو نمیده .
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط tictactoeاتفاقا هرچی بخوای میتونی توی کتابها و اینترنت پیدا کنی و خودتم باید
همراه مطالعه به طور عملی روی مطالب کار کنی تا به تجربه پیدا کنی.
و اینترنت هست پس چرا استفاده نمیکنی .
نه دوست من بعضی از کارها همیشه سکرت میمونه و هرچی هم بگردی اثری ازش پیدا نمیکنی .
اگه همه چیز هلو برو تو گلو بود که هرکی یه گارگاه برای خودش راه مینداخت و پاور تولید میکرد .
من هم دنبال خیلی چیزا بودم بعد فهمیدم که باید بایت بدست آوردنشون یه چیزی بدی .
همیشه این قضیه استاد و شاگردی هست . اگه میخواهی چیزی یاد بگیری باید شاگردی
کنی . البته نه برای هرکسی .
بحث های منابع تغذیه فعلی تو این سایت دوزار ارزش نداره و فقط باعث خنده میشه و انجام
کار عملی بدون اطلاعات درست هم باعث گریه میشه . چون هم وقتت حروم میشه و هم پولت.
دیدگاه
دیدگاه