شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
این نقشه فقط یک Test Circuit هست و هیچ کدوم از قابلیت های این آیسی مثل محافظت در برابر اتصال کوتاه و یا ولتاژ متغیر که فلسفه ساخت این آی سی هست نشون داده نشده و یا راجعبه ساخت اون سلف چیزی گفته نشده!
من مداره کاملشو دارم ولی یا توضیخاتش 1.5مگ هست. چی کار کنم؟
HTH - Shahriar
Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!
سلام . خوبی شهریار جان ؟
دوست عزیز یه تاپیک در قسمت اطلاعیه های سایت هست با این عنوان که (( عزیزانی که مقاله یا فایل برای سایت پلود می کنن بخونن )) . شما یه نگاهی به این بندازید ببین مشکل حل میشه یا نه ؟
اگه سرعت ارسال داده اینترنت شما خیلی پایین باشه که کاری نمیشه کرد . ولی اگه بدک نیست از سایت http://www.4shared.com برای پلود استفاده کنید ( توی اون تاپیک مقاله ای هست که در مورد این سایت به طور کامل توضیح داد )آ. ولی حتما این نکته رو در نظر بگیرید که فایل رو با RAR فشرده کنید و اون رو حداکثر به فایل های 1 مگی تبدیل کنید تا هم خودتون راحت پلود کنید و هم دوستانی که اینترنت سرعت پایین دارن بتونن دانلودش کنن .
موفق باشید .
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
با سلام
دوستان منآهم در وبلاگم یک پروژه با این چیپ انجام دادم و جواب هم گرفتم. فایل پروژه که شامل بورد و شماتیک و پیآدیآافآهای تولیدآشده است را میآتوانید از اینجا دانلود کنید (بورد با برنامه geda درست شده است): http://abd.manidea.com/projects/lm2576/smps2576.tar.bz2
توضیحات هم اینجا میآتوانید ببینید: http://abd.manidea.com/blog/archives/66
(مدیران محترم سایت اگر این پست به نوعی تبلیغ برای یک سایت به حساب میآآید لطفا حذفش بفرمایید با تشکر)
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
بهتر بود بجای جمله منبع تغذیه سوئیچینگ از رگلاتور ولتاژ در عنوانت استفاده میکردی چون این مداری که گذاشتی ولتاژ dc را رگوله میکنه و ربطی به منبع تغذیه سوئیچینگ نداره بلکه میتونه قسمتی از منبع تغذیه سوئیچینگ بعنوان رگلاتور بکار بره .
دیدگاه