اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری

سلام به خدمت اساتید
    یه سوال فنی: با یه آی سی 723 چطوری میشه یه رگولاتور درست کرد که بتونه ولتاژ 0-30 v رو تامین کنه ؟ :cry2: oo:
    لطفا اگه میشه در مورد شکل مدارشم کمک کنید چون شکلشم لازمه :angry:
    بیش از آنکه دستهای درخت به نور برسد پاهایش تاریکی را تجربه میکند، گاهی برای رسیدن به نور باید از تاریکی عبور کرد

پاسخ : کمک فوری

دوست عزیز تمام نام قطعه را بگویید تا بهتر کمک کنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
      دوست عزیز تمام نام قطعه را بگویید تا بهتر کمک کنیم .
      سلام
      قطعش که همون آی سی 723(LM723 ) هستش راستش فقط شکل مدارشو می خواستم آی سی+رگولاتور البته شکل مدار رگولاتوری که زیر 7 v و بین7-30 v رو تامین کنه رو دارم ولی ندونستم باید به اون مدارها چی اضافه کنم تا بتونه ولتاژ 0-30 v رو تامین کنه اگه خواستین شکل اون مدارهارو براتون ایمیل میکنم.
      ممنون
      بیش از آنکه دستهای درخت به نور برسد پاهایش تاریکی را تجربه میکند، گاهی برای رسیدن به نور باید از تاریکی عبور کرد

دیدگاه

شاید این طرح بدردت بخوره . بین صفر تا 30 ولت با جریان 5 آمپر تغییر میکنه .
        پسوورد براتون pm میشود .

http://aks98.com/images/3amacvl7y979u5070abi.rar

دیدگاه

در تمامی مدارتی که به عنوان رگولاتور متغییر چه خطی و چه سوییچینگ است ولتاژ خروجی نمونه گرفته شده با یک ولتاژ رفرنس که عموما 1.25 است مقایسه می شود . و به همین دلیل ولتاژ از این حد کمتر نمی اید . اما اگر که شما در زمانی که نمونه می کیرید و به خروجی اعمال می کنید یک ولتاژ بالا تری را اعمال کنید باعث می شود تا به ورودی عنصر کنترل کننده میزان کمتری اعمال شود و ولتاژ پایینتر رود و در این صورت می توان ولتاژ های پایین تر و حتی نزدیک صفر هم گرفت ولی خیلی متعادل نمی شود . البته من این کارو توی lm2576 کردم و خوب هم جواب داد . و تا صفر می رفت . البته برای اینکه میزان کمتری را اعمال کنم و همچنین به دلیل استفاده از پتانسیومتر دیجیتال از opamp استفاده کردم .

شما اگر که می خواهید راحت جریان بده و کنترل راحت تری داشته باشی بهتره که از همین ای سی استفاده کنی که خیلی راحت است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X