اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مبدل ولتاژ 0.7به 3.3 و 5 ولت برای ساخت شارژر قابل حمل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مبدل ولتاژ 0.7به 3.3 و 5 ولت برای ساخت شارژر قابل حمل

حدس میزنم خود همین دایی Dxing یکی از تولید کننده ها باشه! :biggrin:
    من واسه mp3 player خودم یه باطری زاپاس خریدم که همیشه شارژه :smile:
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ولتاژ ورودی 0.7 خروجی 5 ولت حساب کنیم ببینیم چقدر آمپر در ورودی میخایم!
      5/0.7=7.1 برابر پس:

0.200ma x7.1=1.4A

1.4 آمپر جریان لازمه تا این ولتاا¾ا¾ژ و جریان تولید بشه! تازه بدون تلفاط! 20% هم بهش اضافه کنی در بهترین شراط میشه 1.7A !!!! آخه کدوم باطری قلمی میتوه یه همجین جریانی رو بهت بده! داداش زود تموم میشه!

راستی دایی وقتی میگن باطری 12V 4A.H یعنی چی یعنی اگر 4 آمپر ازش جریان بگشیم 1 ساعت روی 12 ولت میمونه ولتاژش!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        ولتاژ ورودی 0.7 خروجی 5 ولت حساب کنیم ببینیم چقدر آمپر در ورودی میخایم!
        5/0.7=7.1 برابر پس:
        0.200ma x7.1=1.4A
        1.4 آمپر جریان لازمه تا این ولتاا¾ا¾ژ و جریان تولید بشه! تازه بدون تلفاط! 20% هم بهش اضافه کنی در بهترین شراط میشه 1.7A !!!! آخه کدوم باطری قلمی میتوه یه همجین جریانی رو بهت بده! داداش زود تموم میشه!
        نمیدونم چطوری محاسبه کردی ولی بعد شارژر موبایل دیگه اون باتری خشک بدرد نمیخوره . ما باتری هایی
        نیمه قلمی تا 1200 میلی آمپر هم داریم که قابل شارژه .
        ضمنا قرار نیست باتری موبایل فول بشه بحدی که بتونه ارتباط برقرار کنه در چند دقیقه کفایت میکنه .

الیته وقتی شماتیک مدار بوست رو ببینی بیشتر حال میکنی . فکر کنم یه توپولوژی جدید با راندمان
        بالای 100 درصده :icon_razz:
        باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

کجای محاسبات رو نفهمیدی؟

من باطری خشک حساب نکردم کلا باطری حساب کردم...

من یکی از استادای دانشگاه داداشم رو دیدم داشت که میگفت اصلا شارژ نمیکنه! ولی بنظر من این وصیله بهتره به جای خود باطری موبایل استفاده بشه تا شارژر! چون باطری هم باید آمپر زیادتری رو بهش بدیم تا به اندازه نامی خودش شارژ بشه و این بازم یعنی تلفاط...

من بوست 12 به 24 ساختم البته 50w و 70% هم بازدش بود زیادم توپولوژی خوبی نیست ...

اگر منظورت نسبت به ترانسه خوب آره ترانسا حد اکثر 30% بازدشونه خوب این میشه تقریبا" 2 برابر ولی بازم تلفات داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            کجای محاسبات رو نفهمیدی؟من باطری خشک حساب نکردم کلا باطری حساب کردم...
            من یکی از استادای دانشگاه داداشم رو دیدم داشت که میگفت اصلا شارژ نمیکنه! ولی بنظر من این وصیله بهتره به جای خود باطری موبایل استفاده بشه تا شارژر! چون باطری هم باید آمپر زیادتری رو بهش بدیم تا به اندازه نامی خودش شارژ بشه و این بازم یعنی تلفاط...
            من بوست 12 به 24 ساختم البته 50w و 70% هم بازدش بود زیادم توپولوژی خوبی نیست ...
            اگر منظورت نسبت به ترانسه خوب آره ترانسا حد اکثر 30% بازدشونه خوب این میشه تقریبا" 2 برابر ولی بازم تلفات داره
            من یه سرچی تو اینترنت زدم ببینم راندمان این شارژرها چقدره . یه سایت سازنده رو پیدا کردم :

اینم لینک اصلی سایت :

http://www.made-in-china.com/showroom/cathylh33/product-detailIMbQejEcZnVO/China-Emergency-Charger-Mobile-Charger-APC-3000.html

بهتره بگید استاد داداشتون این پارامترها رو ببینه :biggrin:. مدار بوست اینا راندمانی بالای 96 درصد داره .
            و همچنین جریانات روردی و خروجی رو هم نوشته .
            باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

آره چین همه چیزش خوبه و لیبلاش معتبر ترین لیبل های دنیاس :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                راستی دایی وقتی میگن باطری 12V 4A.H یعنی چی یعنی اگر 4 آمپر ازش جریان بگشیم 1 ساعت روی 12 ولت میمونه ولتاژش!؟
                دقیقا دایی جان
                بازده مدارات بوست می تونه تا 96 درصد بالا بره. اما اصل موضوع این نیست.
                اصل قضیه اینه که ما باید شارژ رو بخریم!!!
                یعنی شارژ یه موبایل که باید کمتر از 10 ریال هزینه داشته باشه با این روش میشه بالای 100 تومن!
                خب چرا ما باید پول اضافه بابت شارژ گوشی بدیم؟
                مگه یه باطری زاپاس قیمتش چقدره؟

دیدگاه

تو این مدار ما تو خروجی حداکثر 5 ولت 200 میلی آمپر داریم یعنی خروجی در حدود یک وات حالا بر فرض که 20درصد تلفات داریم یعنی در ورودی مدار توانی معادل1.2وات نیاز داریم حالا اگه یه باطری قلمی قابل شارژ که ولتاژ1.2 ولت داره نیاز به جریانی در حدود یک آمپر است من الان خودم باطری قابل شارژ از مارک معروف دوراسل دارم که 2650میلی آمپر ساعت میتونه جریان بده یعنی این مدار را در حدود 2 ساعت میتونه تغذیه کنه قیمت باطری هم که یک سال پیش خریدم اگه اشتباه نکنم5هزار بود.
                  حالا باطری موبایل خودم را مقایسه میکنم که قیمتش هم 25000تومان است ولتاژی معادل 3.7ولت داره و جریان1800مبلی آمپر ساعت یعنی اون مدار بالا با آن باطری دوراسل میتونه تقریبا نصف باطری موبایل منو شارژ کنه.
                  اگه در محا سبات اشتباه کردم دوستان اصلاح کنند خوشحال میشم
                  و خوبی این مدار این است که میشه برا اکثر وسایل اکترونیکی استفاده کرد که خرید باطری اضافه برا هر کدام از آنها گرون در میاد و از طرفی بیشتر ام پی تری پلیرهای باطریشون داخلش قرار داره و قابل جابهجا کردن نیست.اما اینو قبول دارم که این مدار فقط برا زمانی که به برق دسترسی نیست مناسبه
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

من هم تا اینجای کار مشکل خاصی ندارم اما اگه بجای یه باطری قلمی از 3 یا 4 تا استفاده کنیم مدار حذف میشه.
                    تازه میشه از باطری های کوچیکتر هم استفاده کرد. جریان خروجی با جریان باطری ها برابر میشه و تلفات هم نداریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      من هم تا اینجای کار مشکل خاصی ندارم اما اگه بجای یه باطری قلمی از 3 یا 4 تا استفاده کنیم مدار حذف میشه.
                      تازه میشه از باطری های کوچیکتر هم استفاده کرد. جریان خروجی با جریان باطری ها برابر میشه و تلفات هم نداریم.
                      این روش هم برا دستگاه هایی که آسی شارژ به درد بخور دارند مناسبه چون با باتری نمیشه دقیق ولتاژ را روی 5 یا 3.3 تنظیم کرد
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

دوستان این آی سی max756 پیدا نمیشه.میشه از آی سی جایگزین استفاده کرد؟البته راحت بشه پیداش کرد.

ممنون.

دیدگاه

سلام
                          ایا میشه به ورودی ای سی max 756 بجای دو عدد باطری که 3 ولت میشه بجاش 5 ولت بدیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X