اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی منبع تغذیه خطی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی منبع تغذیه خطی

نوشته اصلی توسط arvinfx
    خوب این واسه اینه که هنوز مفاهیم کلی رو نمیدونی. اشکال نداره...

آره با ترانزیستور میان یه انشعاب ایجاد میکنن که جریان بتونه از اون طریق هم عبور کنه و رگولاتور کم نیاره (آ‌رگولاتور ها محدود کننده جریان در مقابل افضایش دما و افزایش جریان گشی دارند ) برای کار شما 2-3 تا خوبه اینم نگا کن:
    http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Power/1230psu.htm

http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Power/boosti.htm
    مفاهیم اولیه کار عملی که اصلا ولی تئوری منم در حد فوق دیپلمه :angry:ولی درسم توپه :applause: :wow: راستی سایتش علی بود تشکرم کردم.
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

بچه ها چی شد پس؟ کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

بابا جون من یکی کمک کنه لازم دارم :angry: :angry:آخه چکار کنم؟ :sad:
        جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

خوب شرو کن دیگه ترانسرو وردار برو یکسوش کن و با خازن صافش کن تا میتونی خازن بزار سرراش که صف بشه موجش... بعد توانشو اندازه گیری کن ببینیم چقدر جواب میده

دیدگاه

این هیولا رو با چی یکسو کنم؟ چه پلی؟؟ تازه بگو با چی تثبیت یا رگوله کنم؟ 10 آمپره :angry: :angry: دارم پشیمون میشم. شاید رفتم سراغ یک 0 تا 35ولت 5 آمپر :cry:
            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
              این هیولا رو با چی یکسو کنم؟ چه پلی؟؟ تازه بگو با چی تثبیت یا رگوله کنم؟ 10 آمپره :angry: :angry: دارم پشیمون میشم. شاید رفتم سراغ یک 0 تا 35ولت 5 آمپر :cry:
              آروین جان من یک تایپیک نظرسنجی ایجاد کردم در بخش پیشنهادات.میشه نظرت رو ارسال کنی؟
              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

خوب یکسوسازی که میشه حدود 500 تومن حداکثر 1500 تومن ( هیت سینگ هم می خواد)
                خوب رگلاتورش هم مشکل نیست فقط تلفات شدید داره من 10 - 12 سال پیش یک رگلاتور ترانزیستوری با 3055 ساخته بودم خوب می تونی با 2 تا 3055 ( فکر کنم 90 ولت 10 آمپره )یا ماس فت یا آی جی بی تی این کار رو انجام بدی فقط خازن های 100 ولتی ظرفیت بالا می خوایی 10 هزار میکرو راحت می خواد ( فکر کنم هر هزار میکرو 5 - 6 تومن باشه )
                اگه مدارشو نتونستی پیدا کنی من بهت میدم تو کتابهای مجتمع فنی تهران
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

aliia سلام.میگم نظرت راجع به یک ترانس 3سر 35-0-35 ولت چیه؟کم حجم تر میشه دیگه.
                  جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                    aliia سلام.میگم نظرت راجع به یک ترانس 3سر 35-0-35 ولت چیه؟کم حجم تر میشه دیگه.
                    هیچ فرقی نداره تنها فرقش اینه که تو یکسو سازیش به 2 تا دیود احتیاج هست

ببین خودتو خسته نکن از همون پاور کامپیوتر استفاده کن و خلاص
                    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

پشیمون شدم و میخوام یک منبع 0 تا 50 ولت 10 آمپر طراحی کنم.به کمک خودم و شما و اساتید oo:
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X