اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در دستگاه تردمیل : لطفا کمک کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در دستگاه تردمیل : لطفا کمک کنید

ا سلام خدمت مهندسین عزیز.

یه دستگاه تردمیل هست که به یکباره از کار افتاد . بعد از باز کردن آن عیبی در ظاهر برد الکترونیکی و قطعات آن دیده نشد. فقط زمانی که دو شاخه برق آنرا به طور پشت سرهم و سریع به برق وصل میکنم موتور با دور کم شروع به حرکت میکند اما زمانی که دوشاخه را بطور کامل به پریز وصل میکنم موتور هیچ حرکتی ندارد. ذغالهای موتور سالم هستند. لطفا راهنمایی بفرمایین.

اینم عکسها :

خروجی مدار که به موتور وصل میشود توسط ولت متر اندازه گیری شد که همان 180 ولت dc را تحویل میداد البته بدون وصل بار یا همون موتور . اما نکته اینجاست : زمانی که بار یا همون موتور وصل میشود موتور برای ثانیه هایی کوتاه حرکت میکند و می ایستد و دیگر حرکتی نمیکند شایان ذکر است در این حالت ولتمتر عددی را نمایش نمیدهد.

قطعات رو روی عکس با شماره مشخص کردم و شرح آن بصورت زیر است :

1.CF745 – 07120TA
    2.LM358N – KAG622
    3.LM324N – GK7L5LRJ
    4.S8025L
    5.S8025L
    6.L7812CV
    7.L7805CV
    8.KBPC2506W
    9.MOC3022705Q
    موارد 1-2-3 -9 آی سی هستن.

دیودها تست شدن و سالم بودن.
    به نظر شما عیب میتواند از مورد شماره 8 باشد ؟
    تست موارد 4-5-6-7 با مولتی متر دیجیتال چگونه است ؟
    فراموش نشود که تا زمانی که موتور وصل نشده ولتاژ خروجی داریم اما بعد از وصل آن ولتاژ به شدت کاهش می یابد و صفر است. شما چی حدس میزنید ؟

پاسخ : مشکل در دستگاه تردمیل : لطفا کمک کنید

سلام داداش
    منم تردمیل داشتم یه روزی(الان دیگه پاشید)
    مثل تردمیل جنابعالی شد.یه روز دیدم کار نمیکنه و فقط وز وز میکرد.
    همه جاشو امتحان کردم.مطمئن شدم موتورش مورد داره.موتورش رو بردم تعمیرگاه.تعمیرکاره گفت بلبرینگش خرابه(زیاد خرج نداره-10 یا 15 تومن).موتورش رو در بیار ببر جاهایی که سیم پیچی موتور الکتریکی انجام میدن(موتور شما هم به این درد دچار شده) :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X