دایی جان عزیز
ضمن تشکر از زحمات بی دریغ شما باید عرض کنم که در محل استفاده این منبع تغذیه متاسفانه به نول دسترسی ندارم . و با دوفاز ولتاژ ورودی Dc حدودا به 600 ولت می رسه که در PI EXPERT امکان محاسبه ترانس مقدور نیست.
پس نمی تونی از ای سی های TNY استفاده کنی.
اونجا مصرف کننده 3 فاز هست؟
مثلا اگه موتوری باشه که بصورت ستاره بسته شده باشه می تونی از نول مجازی اون استفاده کنی.
یه 3 تا از لامپهای روشنایی اونجا رو بصورت ستاره ببند که نول مجازی درست بشه.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
مصرف کننده سه فاز وجود داره ولی مصرف کننده ها دائم کار نیستن . و مدار تغذیه من باید 24 ساعته سرویس بده
واگر از لامپ استفاده کنم یک مصرف کننده هرز بوجود میاد و توان مصرفی منبع تغذیه 12واتی از توجیح می افته . در ضمن اجباری نیست که حتما از TNY استفاده کنم . راهی به نظرتون نمیاد که مداری طراحی بشه که ساختارش
سه فاز باشه؟
خازن 630 ولت مصرف نکردم و تو لیست جوان هم ندیدم اما به نظرم باید باشه و اگه نباشه هم مهم نیست.
دوتا خازن 400 ولت رو باهم سری میکنی. البته هر کدوم از خازنها باید یه مقاومت 330 کیلو اهم داشته باشه تا تقسیم ولتاژ دقیق باشه.
مثلا بجای 10 میکروفاراد می تونی دوتا 22 میکروفاراد رو سری کنی.
IXTP2N100A هم جواب میده دایی.
من از MTP3N120 استفاده کردم و راضی بودم.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
باسلام
دائی جان خوشبختانه تونستم جواب بگیرم . البته از مداری که شما پیشنهاد کرده بودید هنوز استفاده نکردم . من ورودی را با استفاده از یک ماسفت کاهش دادم و به مدار سوئیچینگ تکفاز دادم . حالا مدار طراحی شده از 90 الی 450 ولت AC کاملا جواب میده . ضمنا از راهنمائی های شما کمال تشکر را دارم . سر فرصت روی مدار پیشنهادی شما هم کار می کنم . انشاالله از اونم جواب می گیرم . با آرزوی موفقیت
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه