اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در موازی کردن باتری با آداپتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در موازی کردن باتری با آداپتور

با سلام خدمت اساتید عزیز
    من مداری طراحی کردم که از باتری استفاده میکنه ولی می خواستم امکانی بهش اضافه کنم که به مشکلی بر خوردم که راه حلش رو نمی دونم.
    من می خواهم زمانی که شارژر به مدارم وصل میشه باتری یه صورت خودکار از مدار خارج بشه و شارژر علاوه بر شارژ باتری تغذیه مدار رو هم تامین کنه(مثل شارژر های لب تاپ)
    این قسمت مدارو ببینید

این دیود ها رو برای این گذاشتم که باتری مصرف کننده نشه!مدار شارژ هم جدا از مدار فوق است

حال مشکل من اینجاست که زمانی که جریان باتری از دیود میگذره[زمانی که آداپتور متصل نیست] ولتاژش 0.6 ولت کاهش پیدا میکنه و زمانی که وارد رگولاتور میشه خروجی 4.2 ولت بهم میده!
    اگر ممکنه کمکم کنید
    جریانی هم که قراره بگذره 0.700 آمپر هستش،هرجه مدار پیشنهادیتون ساده تر باشه بهتر

مرسی دوستان

پاسخ : مشکل در موازی کردن باتری با آداپتور

الان مداری برای شارژ هم نزاشتی
    باید دقت کنی ولتاژ حداقل برای رگلاتور ولتاژ 7.6 ولته و همچنین با احتساب 0.6 ولت دوسر دیود بنابراین باتری حتمن باید 8.2 ولت داشته باشه
    فک کنم راه حل استفاده از باتری 9 ولت باشه و برای ایجاد افت ولتاژ هم میتونی با سری کردن چند تا دیود ئبه ولتاژ مورد نظرت برسی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

چون مدار قسمت شارژ کاری به این قسمت نداشت پلودش نکردم اگر لازمه پ کنم؟[مدار شاژرم با lm317 هستش]
      هیچ راهی وجود نداره که از باتری 6 ولت استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_sayahiyan
        هیچ راهی وجود نداره که از باتری 6 ولت استفاده کنم؟
        به جای 7805 از LM2940CT-5 استفاده کنید که افت روی آن در جریان 0.7 آمپر حدود 0.35 ولت است و به جای دیود سری شده هم از دیودهای شاتکی استفاده کنید.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X