اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال نسبتا مهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک سوال نسبتا مهم

سلام به همه

چند وقتیه که من دونبال یه مدار تغذیه برای این امپیلی میگردم به نظر شما میشه با یه ترانس ولتاژ رو ضعیف کنم :NO:و با یه دیود ثابت :arrow: و با یه خازن صاف oo: و این مدار رو روشن کرد

اگه نمیشه یه مدار ساده بدین که بشه برق خونه (AC) رو با ترانس به (DC) تبدیل کرد ولی جان من یه مدار بزارین معلوم باشه چی به چی

846
    عالی
    0%
    407
    بیخود
    0%
    287
    از این بدتر نیست
    0%
    152

پاسخ : یک سوال نسبتا مهم

با سلام دوست عزیز
    شما میتونین برق خونه رو به دی سی تبدیل کنید اما جریان زیادی به شما نمیده که بخواهید یک مدار آمپلی فایر رو راه اندازی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      شما میتونین برق خونه رو به دی سی تبدیل کنید اما جریان زیادی به شما نمیده که بخواهید یک مدار آمپلی فایر رو راه اندازی کنید
      لطفا توی نظرتون تجدید نظر کنید.
      محض اطلاع ، همه میتونند برق خونه رو با ترانس مناسب به هر ولتاژ و توان دلخواهشون تبدیل کنند. حتی اگه توان ترانس رو بالاتر بگیرند میتونند باهاش جوشکاری هم بکنند.یعنی جریانی تو مایه های 100~200 آمپر!

این دوستمون هم میتونند با یه ترانس 45 ولت 3A سه سر ، براحتی ولتاژ 45+ و 45- خودشون رو درست بکنند.

دیدگاه

دوست گرامی feredi
        همه می دونن که با یک ترانس کاهنده میشه برق 220 ولت ac رو به 45 ولت dc تبدیل کرد . ایشون مداری می خواستن که بدون ترانس برق 220 رو به 45 تبدیل کنند که من هم گفتم جریان لازم برای راه اندازی اون آمپلی رو نمی ده

دیدگاه

سلام به همه

mohammad1365 شما درست می گی........... تو طرح سوال من یه مشکل بود اونم این بود که نگفتم می خوام با ترانس این کارو بکنم

راستی feredi اگه میشه با ترانس برق شهر رو به هر ولتاژی که بخوای تقیر بدی پس این مدارات پیچیده چی

راستی یکی از بچه (رفیقام) گفت ترانس.. برق شهر (AC) رو ولتاژ شو میاره پایین Dc نمی کنه بلک اون مداری که به ترانس وصل حاوی خازن و دیود هستش کار تبدیل رو انجام میدن

دیدگاه

سلام

شما اول ترانس میذاری که برق ac رو به ولتاژ مورد نیازت(مثلاً 45 ولت) برسونی (هنوز همون ac هست ولی دامنه اش کم شده)، بعدش از پل دیود استفاده میکنی که یکسو بشه، بعدش هم بوسیله خازن ریپلشو میگیری.

دیدگاه

داداش شرمندم میشه یه زحمت برای ما بکشی........ تو point مدارو بکش :redface:

دیدگاه

ترانس کاهنده ، ولتاژ مورد نیاز ما رو از برق شهر تامین میکنه ولی توجه کن خروجی ترانس مثل برق شهر AC هست.برای مصرف باید با استفاده از دیود یکسو و با خازن صافش کنی.
                ولی نه اون شکلی که خودت گفتی یعنی با یک دیود .
                اگه با یدونه دیود یکسو کنی ، از روش نیم موج استفاده کردی که هم جریاندهیش کمه و هم ریپلش زیاد میشه.
                اون قطعات اضافی هم که توی بیشتر تغذیه های معمولی میبینی ، بهش میگن رگولاتور. کارش تثبیت کننده ولتاژه.
                اگه جایی یه ولتاژ فیکس دقیقی لازم باشه که مثلا با مقدارهای متغییر مصرف ولتاژ ثابت بمونه از رگولاتور ولتاژ استفاده میکنند.

دیدگاه

دستتون درد نکنه از راهنمایی هایی که کردین ممنون حالا ترانسی است که برق dc ماشین رو که 12 ولت 50 ولتش کنه

دیدگاه

ترانس برای برق ای سیه(ac)، باطری ماشین 12 ولت دی سیه (dc) ولی هر دوتاشون چه ac و چه dc رو میتونی تبدیل به 50 ولت بکنی، البته بعدش باید جریان رو هم تقویت بکنی، چون ولتاژ بیشتر با یه جریان کم(شاید در حد میلی آمپر) که عملاً به کار نمیاد، یه سرچی بکن، فکر کنم مطلب راجع بهش زیادها

دیدگاه

این هم یه نمونه منبع تغذیه، البته اگه تو خروجیش از رگولاتور استفاده بشه، خیالت راحته، ولی باید ببینی واسه ولتاژی که میخوای اسنفاده کنی، رگولاتر وجود داره یا نه، موفق باشی

دیدگاه

یه مدار برای12 ولت البته _GND+ به 50 ولت هم بزارین واقعا ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X