اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام

نرم افزار pi expert رو کسی لینکشو داره که بذاره تو اینترنت نتوستم دانلود کنم.
    ممنون

دیدگاه

سلام
      به نظرتون میشه یه تغذیه با این مشخصات ساخت
      ورودی ac بین 18 تا 50 ولت
      فرکانس متغیر 200 تا 700
      خروجی 28 ولت dc
      جریان 10 آمپر
      توان 280 وات
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
        فرکانس ورودی مهم نیست چون در نهایت یکسو میشه. کافیه از یک مدار پوش پول استفاده کنی.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
          یک سوال!
          سوییچینگی که بستم روی جریان و ولتاژی که نتظیم کردم خوب و عالی و پایدار جواب میده
          اندوکتانس اولیه هم خیلی خوب در اومدش , در مقابل 1.6 میلی هانری 0.1 میلی هانری خطا داشت ...
          حدود 5 وات دارم روی ef13 از این مدلای کج و معوج خابیده میگیرم ... این هسته نباید داغ کنه!
          b هم کمتر از 0.2 هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
            سلام
            یک سوال!
            سوییچینگی که بستم روی جریان و ولتاژی که نتظیم کردم خوب و عالی و پایدار جواب میده
            اندوکتانس اولیه هم خیلی خوب در اومدش , در مقابل 1.6 میلی هانری 0.1 میلی هانری خطا داشت ...
            حدود 5 وات دارم روی ef13 از این مدلای کج و معوج خابیده میگیرم ... این هسته نباید داغ کنه!
            b هم کمتر از 0.2 هست!
            سلام مهندس...ef13 تو ایران؟؟؟؟ از کجا؟؟ مدل کج و معوج خوابیده یعنی چی؟؟اگه از هسته ee13/12 استفاده کردی نباید زیاد داغ کنه ولی مقداری داغ کردن طبیعیه و یادت باشه قطعات از هم حرارت میگرن مخصوصا اگه نزدیکه هم باشن.
            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام مهندس مسعود عزیز . آقا از سلف الکترونیک 10 تا دونه هسته EF13 که خابیده هست سفارش دادم ... اصلا قیافه ی خیلی عجیبی داشت.. عکسشو میگیرم میزارم
              اصلا اون دو تا هسته هاش مثل هسته معمولیا E نبود , خیلی انحنا داشت!! دیتاشیتم نبود براش! کلی سیم پیچیدم تا al در اوردم براش...

مهندس ببین چه تمیز پیچیدم :icon_razz: در پوست خودم نمیگنجم الان :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                سلام مهندس مسعود عزیز . آقا از سلف الکترونیک 10 تا دونه هسته EF13 که خابیده هست سفارش دادم ... اصلا قیافه ی خیلی عجیبی داشت.. عکسشو میگیرم میزارم
                اصلا اون دو تا هسته هاش مثل هسته معمولیا E نبود , خیلی انحنا داشت!! دیتاشیتم نبود براش! کلی سیم پیچیدم تا al در اوردم براش...
                ((عکس در پسته قبل))
                مهندس ببین چه تمیز پیچیدم :icon_razz: در پوست خودم نمیگنجم الان :mrgreen: :mrgreen:
                سلام مهندس عزیز.دوسته عزیزه خودم.آقا این چه کاری بود کردی.... خب چرا آخه ... خب یک زنگ میزدی از من میپرسیدی ... این efd است و فکر کنم سلف الکترونیک دونه ای 800 میده... یعنی رفتی حدوده 8000 تومان از پولت رو به اینها دادی که چی؟ :icon_razz: میگفتی من چند تا دارم بهت مجانی میدادم.لازم نبود که خودت al رو دربیاری تو نت هست دیتاشیتش.
                ef13 و ef16 و یکسری فریت ها تو ایران نیست و من از چین مستقیم وارد میکنم. ولی اصلا چرا شما میخوای از ef13 استفاده کنی چرا از ee13/12 استفاده نمیکنی ارزون هم هست حدوده 100 یا 150 تومان (رو تعداد کم).من که نمیبینم که تمیز پیچیدی یا نه ولی سعی کن از دو طرفه قرقره سیم پیچی رو فاصله بدی و بعد اون چاله هایی که ایجاد میشه دو طرف با چسبه مخصوص پر کنی.

دیدگاه

سلام
                  با نرم افزار pi میشه یک dc dc کانورتور طراحی کرد با مشخصات زیر؟؟
                  Vin 5volt/ Vout +15,-15
                  max output current 300 mA
                  isolated

من تلاش کردم ارور میده
                  با سپاس

:angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shatelcs
                    سلام
                    با نرم افزار pi میشه یک dc dc کانورتور طراحی کرد با مشخصات زیر؟؟
                    Vin 5volt/ Vout +15,-15
                    max output current 300 mA
                    isolated

من تلاش کردم ارور میده
                    با سپاس

:angry:
                    سلام.با این نمیشه.شما از mc34063 یا lm2575-76 یا ... استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام مهندس عزیز.دوسته عزیزه خودم.آقا این چه کاری بود کردی.... خب چرا آخه ... خب یک زنگ میزدی از من میپرسیدی ... این efd است و فکر کنم سلف الکترونیک دونه ای 800 میده... یعنی رفتی حدوده 8000 تومان از پولت رو به اینها دادی که چی؟ :icon_razz: میگفتی من چند تا دارم بهت مجانی میدادم.لازم نبود که خودت al رو دربیاری تو نت هست دیتاشیتش.
                      ef13 و ef16 و یکسری فریت ها تو ایران نیست و من از چین مستقیم وارد میکنم. ولی اصلا چرا شما میخوای از ef13 استفاده کنی چرا از ee13/12 استفاده نمیکنی ارزون هم هست حدوده 100 یا 150 تومان (رو تعداد کم).من که نمیبینم که تمیز پیچیدی یا نه ولی سعی کن از دو طرفه قرقره سیم پیچی رو فاصله بدی و بعد اون چاله هایی که ایجاد میشه دو طرف با چسبه مخصوص پر کنی.
                      مهندس خیلی ممنون .. خیلی لطف دارین به من ... من به خاطر چیزایی که یادم دادین یه خیلی خیلی بهتون بده کارم ...
                      نمیشه که سر هر موضوعی بیام مزاحمتون بشم ... باید خودمو بکشم و یه چیزی رو برسم بهش , دیگه اگه به مرز نابودی رسیدم بیام سوال بپرسم این روشمه که هم مزاحم ملت نشم هم خودم بیشتر یاد بگیرم ...
                      مهندس دارم با 3125 یه کانورتور 5 وات میزنم , این هسته رو انتخاب کردم چون خابیده بود ولی قیافش اصن یه جوریه , نمیدونستم بهش میگن efd ... دمت گرم ... یاد گرفتم خیلی کارت درسته ...
                      راجع به اون گودال ها دس رو دلم نزار :| سیم 0.1 که میپیچم کور میشم )))) با ذره بین میبینم اما دسم داره راه میوفته ...
                      راجع به فاصله از دیواره ها هم یه سوال ... مثلا من میخام به نوار یه میلیمتری از دیواره ها بزنم ... چسب کاغذی رو باید با کاتر به این قطر ببرم ؟
                      با چسب برق امتحان کردم چون کش میاد به درد نمیخوره برای فاصله از دیواره ها ...

دیدگاه

سلام دوستان
                        در قسمت transformer construction ، در قسمت بالا ، اولیه رو ثانویه ترانس رو نقطه گذاشته . ایا اون نقطه ها مربوط به خروج جریان هستند . راستی جهت پیجش سیم پیچ اولیه یا ثانویه فرق نمی کنه
                        انجمن LABVIEW
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                        اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
                          سلام دوستان
                          در قسمت transformer construction ، در قسمت بالا ، اولیه رو ثانویه ترانس رو نقطه گذاشته . ایا اون نقطه ها مربوط به خروج جریان هستند . راستی جهت پیجش سیم پیچ اولیه یا ثانویه فرق نمی کنه
                          سلام
                          اگه از یه سر نقطه دار ، جریان وارد بشه ، در سمت دیگه ی ترانس ، جریان از سر نقطه دار خارج میشه.اما ولتاژ این طوریه که اگه سر نقطه دار رو مثلاً توی اولیه + بگیریم اونوقت سر نقطه دار توی ثانویه هم + هستش.جهت پیچش هم فرقی نمی کنه فقط سر نقطه دار جابجا میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                            مهندس خیلی ممنون .. خیلی لطف دارین به من ... من به خاطر چیزایی که یادم دادین یه خیلی خیلی بهتون بده کارم ...
                            نمیشه که سر هر موضوعی بیام مزاحمتون بشم ... باید خودمو بکشم و یه چیزی رو برسم بهش , دیگه اگه به مرز نابودی رسیدم بیام سوال بپرسم این روشمه که هم مزاحم ملت نشم هم خودم بیشتر یاد بگیرم ...
                            مهندس دارم با 3125 یه کانورتور 5 وات میزنم , این هسته رو انتخاب کردم چون خابیده بود ولی قیافش اصن یه جوریه , نمیدونستم بهش میگن efd ... دمت گرم ... یاد گرفتم خیلی کارت درسته ...
                            راجع به اون گودال ها دس رو دلم نزار :| سیم 0.1 که میپیچم کور میشم )))) با ذره بین میبینم اما دسم داره راه میوفته ...
                            راجع به فاصله از دیواره ها هم یه سوال ... مثلا من میخام به نوار یه میلیمتری از دیواره ها بزنم ... چسب کاغذی رو باید با کاتر به این قطر ببرم ؟
                            با چسب برق امتحان کردم چون کش میاد به درد نمیخوره برای فاصله از دیواره ها ...
                            سلام.خواهش میکنم.وظیفمه.این هسته که میگی هم گرونه و هم یکم بزرگه شما مثلا میتونی ee10/11 بخری که زیاده و ارزون حدوده 150 تومان و بعد بخوابونید رو برد.یا مثلا از ef12.7 یا ef16 استفاده کنی.
                            سیم 0.1 که پیچیدنش راحته منتها با دستگاه.اگاه کارت اینه حتما یک دستگاه از این پدالی ها بگیر.من 150 دور 0.1 رو به چند ثانیه میپیچیم اونم بسیار تمیز.
                            برای برای فاصله مثلا میتونی چسبه کاغذی رو با کاتر ببری.
                            نوشته اصلی توسط nex2004
                            سلام دوستان
                            سلام. شما اون نقطه ها رو پایه ابتدایه شروع در نظر بگیر و همه سیم پیچ ها رو در یک جهت بپپیچ.

دیدگاه

با سلام خدمت تمام اساتید
                              من میخوام یه منبع با ورودی 220V 10% و خروجیهای 24v/100mA - 15V/1.2A - 10V/30mA - 5V/400mA - 5V/1A بسازم که البته 5V/1A باید از بقیه ایزوله باشه. :read: :read:
                              سوال؟
                              1-با نرم افزار PI میشه؟
                              2-لازمه برای طراحی جریانها رو بالاتر بگیرم؟
                              3-از کدوم خانواده ای-سی باید استفاده کنم؟
                              با تشکر از همه..... :job:
                              هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد. حضرت علی(ع)

دیدگاه

سلام بر اساتید

یه هسته پیچیدم , به علت زیاد بودن مقدار np/ns , ولتاژ زیادی روی اسنابر میوفتاد و داغ میشد
                                اومدم مقدار np/ns رو کم کردم , اندوکتانس اولیه رو خیلی دقیق در اوردم , و مقدار Ippk رو زیاد کردم , الان ماسفت داغ میشه! دلیلش چیه؟ جریان زیادی میکشم؟
                                اصلا دلیل داغ شدن ماسفته چیه؟
                                البته ماسفتی که استفاده میکنم تا 3 آمپر رو باید راحت عبور بده! یه دونه مقاومت 220 اهمی رو توی مسیر گیت به صورت سری گزاشتم ( که البته به دلیل جریان در حد نانو آمپری , ولتاژ روی گیت کاهش پیدا نمیکنه ) پس عرض کانال عبور کم نمیشه که باعث داغی بشه!
                                چرا آیا؟؟؟
                                // نیم ساعت بعد ... :mrgreen:
                                مقاومت سری گیت رو کم کردم , گرمای ماسفت به شدت کم شد ... 220 اهم بود , کردم 22 اهم :mrgreen: oo:
                                میزان گرم شدنش کمتر شد , مقاومته رو 5.6 اهم گزاشتم , باز هم گرمای ماسفت کمتر شد...
                                خب حالا به جز این چی باعث گرم شدن ماسفت میشه؟ آیا

---
                                خازن خروجی رو 10 میکرو فاراد 400 ولت گزاشتم ( اما خروجیم 35 ولته )
                                روی اوسیلوسکوپ میبینمش که تقریبا خروجی دی سی و خوبه ... اما خازن خروجی با این شرایط داغ میشه چرا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...