اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
    سلام بر اساتید

یه هسته پیچیدم , به علت زیاد بودن مقدار np/ns , ولتاژ زیادی روی اسنابر میوفتاد و داغ میشد
    اومدم مقدار np/ns رو کم کردم , اندوکتانس اولیه رو خیلی دقیق در اوردم , و مقدار Ippk رو زیاد کردم , الان ماسفت داغ میشه! دلیلش چیه؟ جریان زیادی میکشم؟
    اصلا دلیل داغ شدن ماسفته چیه؟
    البته ماسفتی که استفاده میکنم تا 3 آمپر رو باید راحت عبور بده! یه دونه مقاومت 220 اهمی رو توی مسیر گیت به صورت سری گزاشتم ( که البته به دلیل جریان در حد نانو آمپری , ولتاژ روی گیت کاهش پیدا نمیکنه ) پس عرض کانال عبور کم نمیشه که باعث داغی بشه!
    چرا آیا؟؟؟
    // نیم ساعت بعد ... :mrgreen:
    مقاومت سری گیت رو کم کردم , گرمای ماسفت به شدت کم شد ... 220 اهم بود , کردم 22 اهم :mrgreen: oo:
    میزان گرم شدنش کمتر شد , مقاومته رو 5.6 اهم گزاشتم , باز هم گرمای ماسفت کمتر شد...
    خب حالا به جز این چی باعث گرم شدن ماسفت میشه؟ آیا

---
    خازن خروجی رو 10 میکرو فاراد 400 ولت گزاشتم ( اما خروجیم 35 ولته )
    روی اوسیلوسکوپ میبینمش که تقریبا خروجی دی سی و خوبه ... اما خازن خروجی با این شرایط داغ میشه چرا؟
    سلام
    اگر به دیتاشیت هرماسفتی نگاه بندازید یک نمودار هست که افزایش تلفات سوییچینگ نسبت به افزایش مقاومت گیت رو نشون داده.
    شماره ماسفت رو بگین یا دیتاش رو اپ کنین تا مشخص بشه.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
      ترانزیستورا 2n60 و 5n60 هستن ...
      یه اسنابر ساختم با p6ke200 و یه خازن مقاومت موازی ... خخیلییییی جیگر جواب دادش...

دیدگاه

سلام امیر جان.برای 35 ولت خروجی که لازم نیست خازن خروجی 400 ولت باشه.شاید خازن خروجی گرماشو از قطعاته اطراف میگیره مثلا دیود خروجی که عموما داغ ترین قسمته سوئیچینگ ها همین دیوده.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام خدمت دوستان زحمت کش.
          فرق بین توپولوژی های ایزوله شده با ایزوله نشده چیه؟
          تو این سایت گفته:
          http://www.smps.us/topologies.html
          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام من یک ترانس سوئیچینگ دارم از یک منبع تغذیه درش آوردم
            میخواستم بدونم اگه این ترانس رو بدم به یک ترانس پیچ می تونه دقیقا مثل همین رو واسم بپیچه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام امیر جان.برای 35 ولت خروجی که لازم نیست خازن خروجی 400 ولت باشه.شاید خازن خروجی گرماشو از قطعاته اطراف میگیره مثلا دیود خروجی که عموما داغ ترین قسمته سوئیچینگ ها همین دیوده.
              سلا مهندس
              تعداد اولیه به ثانویه رو کم کردم , ولتاژی که روی اسنابر میوفتاد کمتر شد , مقاومت روی گیت رو 22 گرفتم که تقریبا اصلا داغ نمیشه دیگه , اما براش هیت سینک گزاشتم
              برای دیود خروجی از این دیود های رادیاتور دار ULTRA FAST دو امپری استفاده کردم و براش رادیاتور گزاشتم!
              گرمای همش برای 35 ولت 590 میلی آمپر خیلی ملایم و کم بودش ... البته خود ال ای دی روی هیت سینک مناسب نبود و خیلی داغ شد ... :mrgreen: هیت سینک خوب براش میزارم...
              اندوکتانس هم در حد 5 میکرو هانری با مقدار محاسبه شده متفاوت بودش ...
              روی اسنابر کنار P6KE200A یه دونه RC گزاشتم که ریپل و اینا رو صاف کنه ...
              این کارا کافی بودن مهندس؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                سلا مهندس
                تعداد اولیه به ثانویه رو کم کردم , ولتاژی که روی اسنابر میوفتاد کمتر شد , مقاومت روی گیت رو 22 گرفتم که تقریبا اصلا داغ نمیشه دیگه , اما براش هیت سینک گزاشتم
                برای دیود خروجی از این دیود های رادیاتور دار ULTRA FAST دو امپری استفاده کردم و براش رادیاتور گزاشتم!
                گرمای همش برای 35 ولت 590 میلی آمپر خیلی ملایم و کم بودش ... البته خود ال ای دی روی هیت سینک مناسب نبود و خیلی داغ شد ... :mrgreen: هیت سینک خوب براش میزارم...
                اندوکتانس هم در حد 5 میکرو هانری با مقدار محاسبه شده متفاوت بودش ...
                روی اسنابر کنار P6KE200A یه دونه RC گزاشتم که ریپل و اینا رو صاف کنه ...
                این کارا کافی بودن مهندس؟؟
                سلام .لین مقدار خروجیه شما که احتیاج به هیت سینگ رویه ماسفت و دیوده خروجی نیست.اگه گرمایه زیاد دارین مشکل جایه دیگست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام .لین مقدار خروجیه شما که احتیاج به هیت سینگ رویه ماسفت و دیوده خروجی نیست.اگه گرمایه زیاد دارین مشکل جایه دیگست.
                  سلام msجان
                  من قیمت سیم لاکی کیلویی رو میخوام گفتن برو چهارراه نخریسی
                  قیمت سیم لاکی نمره 0.5و0.71 میلی چنده کیلویی ؟
                  میدن اصلا هر مقداری مد نظرت باشه؟؟؟
                  ممنون
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                    سلام msجان
                    من قیمت سیم لاکی کیلویی رو میخوام گفتن برو چهارراه نخریسی
                    قیمت سیم لاکی نمره 0.5و0.71 میلی چنده کیلویی ؟
                    میدن اصلا هر مقداری مد نظرت باشه؟؟؟
                    ممنون
                    سلام. بله حتما سیم رو کیلویی بخرین که متری عموما به ضرره. بله همون حدوده چهارراه نخریسی چند تایی هستن از جمله فارسیان و منصوری و خراسان که من اغلب از خراسان میخرم همونی که تو عقب روی هست.بله سیم اگه خیلی خیلی نازک نباشه رو هر مقدار که بخوای میدن مثلا نیم کیلو یا کمتر و بیشتر.
                    ولی اغلب سیمهای خیلی نازک مثله صفر 1 و صفر 13 رو نمیدن و فقط توپی میدن چون خیلی نازکه و شاید تو پیچیدن پاره بشه.ولی از 0.15 یا 0.2 به بالا رو هر مقدار بخوای میدن.فقط یادت باشه که یک قرقره خالی ببری وگرنه پوله قرقره خالی رو هم ازت میگیرن.قیمته روزش رو نمیدونم من توپی میخرم قبلا کیلویی حدوده 13 تا 16 هزار تومان بود بعد شد نزدیک 20 هزار و بعد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام. بله حتما سیم رو کیلویی بخرین که متری عموما به ضرره. بله همون حدوده چهارراه نخریسی چند تایی هستن از جمله فارسیان و منصوری و خراسان که من اغلب از خراسان میخرم همونی که تو عقب روی هست.بله سیم اگه خیلی خیلی نازک نباشه رو هر مقدار که بخوای میدن مثلا نیم کیلو یا کمتر و بیشتر.
                      ولی اغلب سیمهای خیلی نازک مثله صفر 1 و صفر 13 رو نمیدن و فقط توپی میدن چون خیلی نازکه و شاید تو پیچیدن پاره بشه.ولی از 0.15 یا 0.2 به بالا رو هر مقدار بخوای میدن.فقط یادت باشه که یک قرقره خالی ببری وگرنه پوله قرقره خالی رو هم ازت میگیرن.قیمته روزش رو نمیدونم من توپی میخرم قبلا کیلویی حدوده 13 تا 16 هزار تومان بود بعد شد نزدیک 20 هزار و بعد ...
                      سلام
                      هر یک کیلو تقریبا سیم 0.2 و 0.7چند متر جواب میده
                      من حدود 80متر از هر کدوم می خوام

دیدگاه

سلام
                        هر یک کیلو تقریبا سیم 0.2 و 0.7چند متر جواب میده
                        من حدود 80متر از هر کدوم می خوام
                        سلام.سیم 0.7 که مصرفم چون خیلی کمه نمیدونم ولی سیمه 0.2 هر نیم کیلوش خیلی بیشتر از 80 متر میشه.سیمه 0.7 هم فکر کنم هر نیم کیلوش بیشتر از80 متر بشه.نیم کیلو برای سیم خیلی زیاده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          سلام.سیم 0.7 که مصرفم چون خیلی کمه نمیدونم ولی سیمه 0.2 هر نیم کیلوش خیلی بیشتر از 80 متر میشه.سیمه 0.7 هم فکر کنم هر نیم کیلوش بیشتر از80 متر بشه.نیم کیلو برای سیم خیلی زیاده.
                          جات خالی رفتم از خراسان قیمت گرفتم گفت کیلویی 35000تومن منم گفتم بابا تورم و اومدم بیرون
                          مغازه کناریش منصفتر بود میداد 28.500ولی 4 کیلویی بود توپش
                          پس رفتم سراغ یه مغازه دیگه که 3کیلویی بود و با 1کیلو سیم 0.7 حدود 105هزار در اومد
                          حالا ؟ جدیدم اینه که :
                          موتور ماشین لباسشویی واسه لوپ بستن ف ل ز ی ا ب خوبه ؟چی بگیرم به نظرت
                          واسه شمارش دور سیم ها مداری چیزی داری ؟؟

دیدگاه

جات خالی رفتم از خراسان قیمت گرفتم گفت کیلویی 35000تومن منم گفتم بابا تورم و اومدم بیرون
                            مغازه کناریش منصفتر بود میداد 28.500ولی 4 کیلویی بود توپش
                            پس رفتم سراغ یه مغازه دیگه که 3کیلویی بود و با 1کیلو سیم 0.7 حدود 105هزار در اومد
                            حالا ؟ جدیدم اینه که :
                            موتور ماشین لباسشویی واسه لوپ بستن ف ل ز ی ا ب خوبه ؟چی بگیرم به نظرت
                            واسه شمارش دور سیم ها مداری چیزی داری ؟؟
                            سلام.فکر نکنم تو بازار یک سیم از 35 هزار تومان تا 28500 تومان تفاوت قیمت داشته باشه.احتمالا مساله جایه دیگه بوده اگه میگفتی تو هر کیلو 500 تومان تفاوت شاید قبول کردنی بود ولی این همه فکر نکنم.در ضمن شما لازم نبود توپه سه کیلویی بخری نیم کیلو یا 250 گرم میگرفتی.
                            نمیدونم ولی من با یک دستگاه رومیزی کوچک هسته های کوچک رو میپیچیم که شماره انداز دیجیتال داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام.فکر نکنم تو بازار یک سیم از 35 هزار تومان تا 28500 تومان تفاوت قیمت داشته باشه.احتمالا مساله جایه دیگه بوده اگه میگفتی تو هر کیلو 500 تومان تفاوت شاید قبول کردنی بود ولی این همه فکر نکنم.در ضمن شما لازم نبود توپه سه کیلویی بخری نیم کیلو یا 250 گرم میگرفتی.
                              نمیدونم ولی من با یک دستگاه رومیزی کوچک هسته های کوچک رو میپیچیم که شماره انداز دیجیتال داره.
                              نه بابا بجون خودم یه حروم لقمه هایی هستن که نگو
                              35 کجا 29 کجا
                              بعدشم اون دستگاه شمارو دیدم قیمتش 300 400 بود فک کنم.
                              با موتور ماشین لباسشویی میشه بسازمش یا موتور چرخ خیاطی از این پدالیا بگیرم؟
                              واسه شمارش دورش از چه مداری استفاده کنم
                              ممنون

دیدگاه

نه بابا بجون خودم یه حروم لقمه هایی هستن که نگو
                                35 کجا 29 کجا
                                بعدشم اون دستگاه شمارو دیدم قیمتش 300 400 بود فک کنم.
                                با موتور ماشین لباسشویی میشه بسازمش یا موتور چرخ خیاطی از این پدالیا بگیرم؟
                                واسه شمارش دورش از چه مداری استفاده کنم
                                ممنون
                                نه فکر نکنم اینطور باشه.
                                برای ساختش میشه کارهایی کرد و دوستان تو تاپیک هایه دیگه کارهایی کردن برای ساختش ولی ببین ارزش داره که اونقدر براش وقت بذاری یا اینکه بهتره بری یکی بخری ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X