اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام
    من میخوام این سوئیچینگ رو طراحی کنم؟کمک خیلی میخوام
    in: 30to 60 AC, frq:200 to 700hz
    output:28VDC 150W واقعی +-0.2v
    اگه بشه طراحی کرد که خیلی خوبه، البته صد در صد جواب بده
    یه ماه بیشتر وقت ندارم
    یه راه دیگه هم دارم اینه که تغذیه سوئیچینگ 24 معمولی بخرم روش تعییرات بدم، میشه؟؟؟
    کمک :angry:

دیدگاه

سلام
      مصرف کننده خروجی چیه؟
      تغذیه های 24 موجود ورودی 220 دارن.
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

مصرف کننده چیز خاصی نیست، اما خیلی حساسند!!!
        24 ولت که دیگه میدونم تو بازار هست!!1 :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد سعیدی
          مصرف کننده چیز خاصی نیست، اما خیلی حساسند!!!
          24 ولت که دیگه میدونم تو بازار هست!!1 :angry:
          منظورم اینه که 24 ولت موجود تو بازار ورودی اش 220 ولته .شما ورودی 30ولت 700 هرتز میخوای.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام خدمت دایی های عزیز :smile:
            من بعد از چند مدت تلاش و عوض کردن سیسنم پیچیدن ترانس با راهنمایی آقا مسعود عزیز تونستم مساله افت ولتاژ زیر بار رو حل کنم
            اما به یه مشکل دیگه ای برخورد کردم اونم اینه که مدارم برای 27 ولت 3 آمپر هست اما بیشتر از 1.5 آمپر نمیتونم بکشم یعنی زیر بار مدار قطع میشه
            همچنین ترانس و آیسیم خیلی داغ میکنن و بدون فن فقط 5 دقیقه مدارم کار میکنه
            کسی میتونه راهنمایی کنه که دلیلش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya_f89
              سلام خدمت دایی های عزیز :smile:
              من بعد از چند مدت تلاش و عوض کردن سیسنم پیچیدن ترانس با راهنمایی آقا مسعود عزیز تونستم مساله افت ولتاژ زیر بار رو حل کنم
              اما به یه مشکل دیگه ای برخورد کردم اونم اینه که مدارم برای 27 ولت 3 آمپر هست اما بیشتر از 1.5 آمپر نمیتونم بکشم یعنی زیر بار مدار قطع میشه
              همچنین ترانس و آیسیم خیلی داغ میکنن و بدون فن فقط 5 دقیقه مدارم کار میکنه
              کسی میتونه راهنمایی کنه که دلیلش چیه؟
              سلام.همنطور که خودتون اشاره کردین.چون آی سی گرم میکنه و دماش از یک حدی (حدوده 120 درجه) رد میشه قطع میکنه که آی سی نسوزه.یادتون باشه تو این توان که شما کار کردی(نزدیک نود وات) احتیاج به فن نیست.
              خب حالا چرا آی سی داغ میکنه؟ یا اینکه خوده آی سی داغ میکنه یا اینکه حرارت رو از قطعاته دیگه میگیره و تحته تاثیره اونها خیلی داغ میشه. اگه خوده آی سی خیلی داغ میکنه احتمالا اندوکتانسه اولیه میزون نیست و اگه از قطعاته دیگه مثله اسنابر میگیره احتمالا اندوکتانسه نشتی زیاده.خلاصه اینکه به نظرم مشکلت تو ترانسه.موفق باشی.
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                منظورم اینه که 24 ولت موجود تو بازار ورودی اش 220 ولته .شما ورودی 30ولت 700 هرتز میخوای.
                میخوام بدونم میشه همین سوئیچینگ های معمولی رو بخرم و روش یه سری تغییرات بدم؟؟ترانس اولیش رو تغییر بدم؟فرکانسش که مهم نیست(باید خازنای صافی رو تغییر بدم)میشه؟ میشه مردم؟ داریم؟ :agree:

دیدگاه

میخوام بدونم میشه همین سوئیچینگ های معمولی رو بخرم و روش یه سری تغییرات بدم؟؟ترانس اولیش رو تغییر بدم؟فرکانسش که مهم نیست(باید خازنای صافی رو تغییر بدم)میشه؟ میشه مردم؟ داریم؟ :agree:
                  سلام
                  اگر بتونید اینقدر تغییرات تو ورودی بدین میشه.
                  یه راه دیگه اینه که 30 ولت 700 هرتز رو به 300 ولت dc تبدیل کنید و به ورودی تغذیه 220 بدین.

اضافه شده در تاریخ :
                  چطوری؟ :sad:
                  سلام
                  ساده ترین راحش اینه که از چندبرابر کننده دیودی خازنی(دوبلر) استفاده کنیدو بهترین راهشم از پوش پول.

دیدگاه

یک منبع تغذیه ایزوله 24 به 5 ولت میخوام چجوری میشه درست کرد؟
                    ایزوله بودنش برام خیلی مهمه.

دیدگاه

سلام
                      این چند تا pdf نقشه هایی رو ارایه کرده
                      www.ti.com/litv/slts015‎
                      در ضمن مبدلهایی تو بازار هست که با رنج وسیعی از ولتاژ ورودی خروجی 5ولت میدن
                      http://www.powerstream.com/dc-24V-5V-175W-brick.htm

دیدگاه

با چه نرم افزاری میشه یه مبدل دیسی دیسی طراحی کرد؟؟

دیدگاه

با سلام
                          من این اموزش نرم افزار PI Expert را به صورت فارسی در قالب فایل PDF نیاز دارم . لطفا دوستانی که این فایل رو دارند اینجا بگذارند
                          با تشکر
                          ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

با عرض سلام
                            من درمورد منبع تغذیه سوئیچینگ خیلی کار کردم ولی تا حالا نتونستم
                            12ولت 10 آمپر با هسته eer35بگیرم انواع مختلفشو ساختم
                            مثل 12ولت 5 آمپر 24ولت 4آمپر وغیره ولی نتونستم با top250ynاین آمپری را که میخوام بگیرم
                            خازنهای خروجی وقتی جاشونا عوض میکنم یه کمی بهتر میشن ولی خیلی افت ولتاژ داره در جریان 10 آمپر کسی کی تونه راهنماییم
                            کنه یا یه مدار واقعی کار بکنه قرار بده
                            با تشکر

دیدگاه

سلام
                              بر ای منابع جریان بالا استفاده از فوروارد مناسبه.فلای بک بدلیل داشتن ریپل جریان مناسب نیست.

دیدگاه

با عرض سلام
                                کسی مدار فوروارد برا 220 ولت به 10 آمپر را داره یا حدقل راهنمایم کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...