اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام
    کسی با نرم افزار یونیک جنریشن کار کرده ؟؟
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام
      دوستان من بالاخره یه تغذیه سوییچینگ 5 ولت 1.5 امپر با نرم افزار طراحی کردم و مونتاژ کردم اما وقتی مدار رو روشن میکنم خروجی قطع و وصل میشه :cry2: بطوریکه یه led که به خروجی وصل کردم ثانیه ای یک بار روشن میشه و خاموش میشه
      مقادیر ترانسمم نزدیک مقادیر داده شده نرم افزاره اولیه 5170 میلی هانریه که نرم افزار 5619 گفته و مقدار میتونه 12 درصد تلرانس داشته باشه که مقدار بدست اومده توی رنجه. اندوکتانس نشتی رو برنامه 168.58 میکرو گفته که من با این که برنامه نگفته ساندویچی پیچیده شه خودم ساندویچی پیچیدم که اندوکتانس نشتی 75 میکرو رو بدست اوردم.
      به نظرتون مشکل از کجاست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        سلام
        دوستان من بالاخره یه تغذیه سوییچینگ 5 ولت 1.5 امپر با نرم افزار طراحی کردم و مونتاژ کردم اما وقتی مدار رو روشن میکنم خروجی قطع و وصل میشه :cry2: بطوریکه یه led که به خروجی وصل کردم ثانیه ای یک بار روشن میشه و خاموش میشه
        مقادیر ترانسمم نزدیک مقادیر داده شده نرم افزاره اولیه 5170 میلی هانریه که نرم افزار 5619 گفته و مقدار میتونه 12 درصد تلرانس داشته باشه که مقدار بدست اومده توی رنجه. اندوکتانس نشتی رو برنامه 168.58 میکرو گفته که من با این که برنامه نگفته ساندویچی پیچیده شه خودم ساندویچی پیچیدم که اندوکتانس نشتی 75 میکرو رو بدست اوردم.
        به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
        سلام.اپتوکوپلر سالمه؟ با چه آی سی ای زدی که 5170 میکروهانری اولیه ات رو زده؟وقتی بار بهش وصل نیست چطوره؟
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

از سالم بودن اپتوکوپلر که کاملا مطمئن نیستم در ضمن از EL817 به جای PC817 استفاده کردم. شک خودمم بیشتر روی اپتوکوپلره اما اول اینجا مطرح کردم که بفهمم اساسا وقتی چنین اشکالی پیش میاد ریشه ی مشکل کجاست.
          ای سی هم TNY274 هست. این چیزی که گفتم بدون بار بود دیگه!
          میخواین فایل طراحی مدار و عکس مدار رو بزارم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            از سالم بودن اپتوکوپلر که کاملا مطمئن نیستم در ضمن از EL817 به جای PC817 استفاده کردم. شک خودمم بیشتر روی اپتوکوپلره اما اول اینجا مطرح کردم که بفهمم اساسا وقتی چنین اشکالی پیش میاد ریشه ی مشکل کجاست.
            ای سی هم TNY274 هست. این چیزی که گفتم بدون بار بود دیگه!
            میخواین فایل طراحی مدار و عکس مدار رو بزارم؟
            سلام.نه مشکلی نیست که به جایه el817 از pc817 استفاده کنی یا برعکس.اگه هم اپتو رو نو خریدی باید سالم باشه.بله فایل طراحی و عکس رو یک جا پلود کن و لینکش رو اینجا بذار(که صفحه هم سخت بالا نیاد)
            مگه نمیگی وقتی بهش ال ای دی وصل میکنی چشمک میزنه؟ خب این میشه با بار. شما بدونه بار هم به ولت متر خروجی رو وصل کن ببین چطوره؟ کم و زیاد میشه؟

دیدگاه

اینم از عکس برد و فایل طراحی نرم افزار:
              http://zaylogm.persiangig.com/docume...s.zip/download
              بدون بار هم تست کردم همین داستانو دارم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                بدون بار هم تست کردم همین داستانو دارم!
                سلام
                من یه بار این مشکل پرش ولتاژو داشتم.اشتباه من این بود که سر های نقطه دار رو اشتباه وصل کرده بودم.یعنی مثلاً ثانویه رو باید سرهاشو جابجا می کردم.

دیدگاه

ممنون از نظرتون.
                  فکر نمیکنم به خاطر این موضوع باشه چون نرم افزار اینطوری گفت ترانسو بپیچم:

برای اولیه گفته از سر شماره 2 شروع کنین و به 1 تموم کنین. برای ثانویه گفته از 6 شروع کنین به 5 تمومش کنین. یه بار دیگه عکس برد با شماره گذاری پایه های ترانس رو گذاشم طبق این ترتیب سیم پیچی کردم:

یه چیز جالبی که بهش برخورم اینه که بین مقاومت ورودی 10 اهم 2 وات و خازن صافی 3.3 میکرو که دایره قرمز هم کشیدم وقتی مدار رو وصل کردم جرقه زد و یه خال سیاه روی مقاومت و خازن افتاد oo: فاصلشون کافیه دیگه نباید با 311 ولت جرقه بزنه که! بعدش مقاومت 10 اهم اتصال باز شد! باید درش بیارم دور از هم لحیمشون کنم

دیدگاه

مقاومتت سوخته که به دلیل جریان زیاده مدارته
                    ببین کجاشو اشتباه کردی :nice:

دیدگاه

نه داداش اصلا مدار جریانی نمیکشه! مقاومت هم رنگش عوض نشد که بگیم از جریان بیش از حد بوده! یک لحظه بین مقاومت و خازن جرقه زد و مقاومت اتصال باز شد! این به دلیل نزدیکی بیش از حدشونه که الان دوتاشونو عوض کردم و مقاومت رو دور تر لحیم کردم و این مشکل برطرف شد. اما همچنان مشکل اصلی پابرجاست :cry:
                      الان اپتوکوپلر رو عوض میکنم ببینم چی میشه...
                      ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                      اپتوکوپلر رو هم عوض کردم (قبلش تستش کردم و از سالم بودنش مطمئن شدم) اما مشکل برطرف نشد :cry:
                      دوستان شما که تجربه دارین توی سوییچینگ اشکال از کجاست؟؟ ممکنه از tl431 باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        ممنون از نظرتون.
                        فکر نمیکنم به خاطر این موضوع باشه چون نرم افزار اینطوری گفت ترانسو بپیچم:

برای اولیه گفته از سر شماره 2 شروع کنین و به 1 تموم کنین. برای ثانویه گفته از 6 شروع کنین به 5 تمومش کنین.
                        درسته.احتمالاً خودتون بدونین ولی جهت پیچیدن هم مهمه دیگه.مثلآً شما ترانسو از بالا نگاه می کنین و از پایه 2 می پیچین و به 1 میرین ولی مهمه که ساعت گرد بپیچونین دور هسته یا پادساعتگرد.اگه بخواین سر های نقطه دار مثل شکلی که قرار دادین بشن باید اگه یکی از سیم پیچ ها رو ساعت گرد پیچوندین(از 2 به 1) اون یکی رو هم ساعت گرد(از 6 به 5) بپیچونین.

مثلاً اگه بخواین پایه 1 با 6 سر های نقطه دار بشن ، این طوری باید یکی از سیم پیچ ها رو از 1 به 2 بپیچونین و مثلاً ساعتگرد و سیم پیچ دوم رو از 6 به 5 و باز هم ساعت گرد.البته پایه های 1 و 6 با هم نقطه دارن . پایه های 2 و 5 هم با همدیگه نقطه دارن.در اصل 2 جفت پایه نقطه دار داریم.مهم اینه که شما نیاین بگین که پایه 1 با 5 نقطه داره و 2 با 6.محض اطلاع گفتم

دیدگاه

بله حواسم به این موضوع بود و سیم پیچ هارو در یک جهت پیچیدم

دیدگاه

سلام مهندس.چه برده تمیز و قشنگی کشیدی ... برای منم از این بردهای قشنگ میزنی؟ :rolleyes:
                            خب شما یکم یکم بیا جلو ببین مشکل کجاست اول ببین که رویه پایه های خازن ورودی حدوده سیصد و خورده ای ولت داری بعد ببین آی سی روشن میشه؟(پایه تغذیه اش رو چک کن) بعد هم اپتو و بعد ثانویه رو چک کن.این برده خیلی راحتیه مشکلت سریع حل میشه .اگه 5 ولت و 1.5 آمپر میخوای خیلی بهتر بود بایاس هم میزدی و سعی کن دیود هایی که گرم میشن مثله دیوده خروجی و دیوده اسنابر (P6ke200A) رو ایستاده نصب کنی که بهتر حرارتشون دفع بشه.

دیدگاه

سلام این ثانویش یعنی اینکه با 2تا سیم 0.4هم زمان از سر دات شروع به پیچیدن کنی (ساعت گرد یا پاد ساعت فرق داره؟؟؟)به تعداد دور 8 ؟؟؟
                              یا جدا جدا بپیچی ؟؟یعنی یکیرو 8دور که پیچوندی یکی بعد هم 8دور روش بپیچی ؟؟

دیدگاه

سلام مهندس.چه برده تمیز و قشنگی کشیدی ... برای منم از این بردهای قشنگ میزنی؟ :rolleyes:
                                خب شما یکم یکم بیا جلو ببین مشکل کجاست اول ببین که رویه پایه های خازن ورودی حدوده سیصد و خورده ای ولت داری بعد ببین آی سی روشن میشه؟(پایه تغذیه اش رو چک کن) بعد هم اپتو و بعد ثانویه رو چک کن.این برده خیلی راحتیه مشکلت سریع حل میشه .اگه 5 ولت و 1.5 آمپر میخوای خیلی بهتر بود بایاس هم میزدی و سعی کن دیود هایی که گرم میشن مثله دیوده خروجی و دیوده اسنابر (P6ke200A) رو ایستاده نصب کنی که بهتر حرارتشون دفع بشه.
                                سلام
                                مسعود جان من هنوز مهندس نشدم!
                                شما جون بخواه PCB که سهله!
                                چشم قدم به قدم ولتاژ هارو چک میکنم ببینم کجا اشکال داره. جالبه این مدار هیچی نداره ولی اذیت میکنه! این هم اولین بردمه قصد استفاده مداوم در حد اکثر توان رو ازش ندارم فقط میخوام تجربه کسب کنم. برای بعدی هاش چشم از بایاس استفاده میکنم و یه طرح بهتر برای دیود ها استفاده میکنم.
                                سلام این ثانویش یعنی اینکه با 2تا سیم 0.4هم زمان از سر دات شروع به پیچیدن کنی (ساعت گرد یا پاد ساعت فرق داره؟؟؟)به تعداد دور 8 ؟؟؟
                                یا جدا جدا بپیچی ؟؟یعنی یکیرو 8دور که پیچوندی یکی بعد هم 8دور روش بپیچی ؟؟
                                بله باید 2 تا سیم 0.4 رو موازی باهم بدون تابوندن به هم 8 دور پیچید. جهت پیچیدنش هم باید هم جهت با اولیه باشه اگر اولیه ساعت گرد هست ثانویه هم همینطور و بلعکس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X