اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
    :eek:
    سلام
    آقا جدیدا به یه مشکلی خوردم!
    یه هسته ی ee16-14 رو به دقت میبندم ... همه چیز رعایت میشه , حتی اندوکتانس هم دقیقا همونی در میاد که باید!
    اما حتی توی انتقال 7 وات توان بعد از نیم ساعت , وحشتناک داغ میشه!!!! :eek:
    ینی مشکل چی میتونه باشه؟
    هسته رو از سلف الکترونیک (توکل فکر کنم ) خریدم ...
    مقاومت کارنت سنس هم 1.5 هست ,فلای بک , با ای سی های BP که مهندس سمرقندی کارمیکنن ... جریان چیه؟؟
    من کجای کارم گیج زدم؟؟؟
    اسنابر هم با خازن مقاومت و یه یو اف تا حدود 30 ولت کاهش دادم , یعنی ممکنه به خاطر این باشه؟؟؟ حتمن باید p6k استفاده کنم؟؟؟
    سلام.درست پیچیدنه ترانس خیلی مهمه و همچنین تمیز پیچیدن و اینکه اندوکتانسه نشتیه ترانس بااولیه اش متناسب باشه.
    ولی کلا در توانهای پایین (همونطور که استاد احمد میگفتن) راندمان نسبت به توان خیلی بالا نیست.
    و نکته دیگه اینکه همونطور که شما میدونید bp فرکانسه کاریش نزدیک 70 یا 80 کیلوهرتز هست و در این فرکانس و اون توان کمی بهتره که از ee19/16 استفاده کنید.
    کلا من همیشه از ee13/12 و بعدش 19/16 استفاده میکنم و تا حالا از 16/14 استفاده نکردم.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
      متشکرم از وقتی که گزاشتین .
      از سیم پیچیم اطمینان دارم , خیلی تمیز و دقیق با اندوکتانس دقیق پیچیدم ,
      جالبیش چیه؟
      وقتی خازن مقاومت رو از اسنابر بر داشتم , و جاش p6k کزاشتم حرارت خود آی سی و هسته و فریت کم شدش!
      مهندس این هسته ی 19/16 خابیدش هم گیر میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
        سلام
        جالبیش چیه؟
        وقتی خازن مقاومت رو از اسنابر بر داشتم , و جاش p6k کزاشتم حرارت خود آی سی و هسته و فریت کم شدش!
        سلام.مهندس همونطور که میدونی حرارتها تو برد منتقل هم میشن و وقتی که مثلا اسنابر زیاد گرم کنه دماشو به آی سی و ... میده
        شاید حرارت از جایه دیگه گرفته شده.
        من تا حالا 19/16 خوابیده ندیدم ولی میتونی از ef20 استفاده کنی که بسیار هسته خوبیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
          سلام
          جالبیش چیه؟
          سلام
          اسنابر موازی با هسته یا موازی با سوییچ؟
          بهتریه نقشه یا مقادیر رو بگین با اندوکتانس نشتی
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

دوستان سیم پیچ بایاس برای 5ولت 2.5امپر لازمه ؟
            دلیل نزاشتن بایاس تو حالت دیفالت تو ورژن جدید برنامه چیه ؟

دیدگاه

سلام دوستان مهندس
              من یه سوئیچینگ میخام بسازم با این مشخصات
              ولتاا¾ژ ورودی متغیر ac 40 الی 120
              فرکانس ورودی متغیر 60 الی 700 هرتز(تو ولتاژ 40 ولت 60 هرتز میده)
              ورودی توانش متغیره و تا 500 وات هم میره!!
              خروجی 28 ولت 200 وات
              من به این نتیجه رسیدم که از نیم پل استفاده کنم ولی فقط یه مشکلی هست،اونم خازن بلاک Cb تو اولیه ترانس هست که چوت تغییرات ورودی زیاده مقدارش خیلی متغیر در میاد مثلا از 5 تا 30 میکرو فاراد که باید بدون پلاریته باشه که اصلا نیست!!!
              حالا ن باید چیکار کنم؟ از یه استاد پرسیدم گفت باید از روش Current mode control استفاده بکنی ولی نفهمیدم چه ربطی داره که میتونه مشکل خازن رو حل کنه!!!
              باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                سلام
                اسنابر موازی با هسته یا موازی با سوییچ؟
                بهتریه نقشه یا مقادیر رو بگین با اندوکتانس نشتی
                سلام مهندس
                آقا من اسنابر و یه 100 نانو فاراد و یه 150 کیلو اهم موازی کردم با سوییچ !
                مداره هم یه 300 میلی آمپر و 25 ولت بودش
                اندوکتانس هم 10 میکرو هانری با مقدار محاسبه شدم فرق داشت , نشتی رو ندیدم...
                ولتاژی هم که با اسکوپ میدیدم (بدون اسنابر ) حدود 30 ولت پیک تو پیک بودش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                  دوستان سیم پیچ بایاس برای 5ولت 2.5امپر لازمه ؟
                  دلیل نزاشتن بایاس تو حالت دیفالت تو ورژن جدید برنامه چیه ؟
                  سلام.با چه آی سی ای؟ کلا بایاس اگه بذاری آی سی خنک تر میشه و اسنابر و ... خنک تر میشن و بهتر میتونی جریان رو بگیری ولی اگه از آی سی نخوای همه توانش رو بکشی میشه بدونه بایاس هم نتیجه خوبی گرفت.کلا تو حالت دیفالت با tny بایاس نمیذاره شاید میخواد بگه این آی سی بدونه سیم پیچ بایاس هم کار میکنه شایدم دلیله دیگه ای داشته باشه.
                  نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                  سلام مهندس
                  آقا من اسنابر و یه 100 نانو فاراد و یه 150 کیلو اهم موازی کردم با سوییچ !
                  مداره هم یه 300 میلی آمپر و 25 ولت بودش
                  اندوکتانس هم 10 میکرو هانری با مقدار محاسبه شدم فرق داشت , نشتی رو ندیدم...
                  ولتاژی هم که با اسکوپ میدیدم (بدون اسنابر ) حدود 30 ولت پیک تو پیک بودش
                  سلام.قبل از اینکه دوستمون نظرش رو بدن من سوال کنم 100 نانو؟؟ اشتباه نمیکنی منظورت یک نانو نیست؟
                  اندوکتانسه نشتی هم بسیار مهمه اونو حتما بگیر مگه اینکه مطمئن باشی که اندوکتانسه نشتیت مقدارش زیاد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.با چه آی سی ای؟ کلا بایاس اگه بذاری آی سی خنک تر میشه و اسنابر و ... خنک تر میشن و بهتر میتونی جریان رو بگیری ولی اگه از آی سی نخوای همه توانش رو بکشی میشه بدونه بایاس هم نتیجه خوبی گرفت.کلا تو حالت دیفالت با tny بایاس نمیذاره شاید میخواد بگه این آی سی بدونه سیم پیچ بایاس هم کار میکنه شایدم دلیله دیگه ای داشته باشه.سلام.قبل از اینکه دوستمون نظرش رو بدن من سوال کنم 100 نانو؟؟ اشتباه نمیکنی منظورت یک نانو نیست؟
                    اندوکتانسه نشتی هم بسیار مهمه اونو حتما بگیر مگه اینکه مطمئن باشی که اندوکتانسه نشتیت مقدارش زیاد نیست.
                    100 :mrgreen: نگو که سوتی دادم؟ :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

با تشکر آموزش خوبتون
                      من این نرم افزار رو دانلود کردم اما هر چی سعی می کنم نمی تونم مبدل dc به dc با مشخصات زیر درست کنم لطفا کمکم کنید ممنون.
                      Vin=45 Vdc
                      Vout=24 V 4 OR 6 A
                      اگه با قطعات این شرکت نمی تونم انجام بدم لطفا راهنمایی بکنید که چی کار کنم

دیدگاه

عرض سلام خدمت دوستان عزیز
                        آقا نمیدونم این سوال تکراریه یا نا ولی اگه تکراری بود شما به بزرگی خودتون ببخشید
                        من با این نرم افزار یک منبع سوییچینگ 12 ولت و دو آمپر طراحی کردم
                        حالا مشکلاتی که دارم اینه :
                        1-ولتاژ خروجی بدون بار = 10.6v
                        2-برای اولین بار که مدار به برق متصل میشه مشکلی نداره (ولتاژ خروجی 10.6 رو میده) ولی وقتی از برق خارج میشه و دوباره به برق زده میشه متاسفانه آیسی tny278pn میترکه!!!!
                        تا الان سه تا آیسی به باد فنا رفته
                        ممنون میشم دوستان کمک کنن
                        دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidasm
                          عرض سلام خدمت دوستان عزیز
                          آقا نمیدونم این سوال تکراریه یا نا ولی اگه تکراری بود شما به بزرگی خودتون ببخشید
                          من با این نرم افزار یک منبع سوییچینگ 12 ولت و دو آمپر طراحی کردم
                          حالا مشکلاتی که دارم اینه :
                          1-ولتاژ خروجی بدون بار = 10.6v
                          2-برای اولین بار که مدار به برق متصل میشه مشکلی نداره (ولتاژ خروجی 10.6 رو میده) ولی وقتی از برق خارج میشه و دوباره به برق زده میشه متاسفانه آیسی tny278pn میترکه!!!!
                          تا الان سه تا آیسی به باد فنا رفته
                          ممنون میشم دوستان کمک کنن
                          سلام. اگه بدونه بار آی سی میترکونی احتمالا ترانس رو اشتباه پیچیدی و احتمالا جهت پیچش و سرهای نقطه دار رو رعایت نکردی. در ضمن وقتی یکی میترکه دیگه اول مدار رو رفع عیب کن بعد بزن به برق نه اینکه فقط آی سی عوض کنی چون اون هم میترکه و شما که اوله کاری از لامپ تست هم استفاده کن و ...

دیدگاه

درود
                            آی سی های سری وایپر تو نت برای فروش هست ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                              درود
                              آی سی های سری وایپر تو نت برای فروش هست ؟؟
                              سلام.من دارم اگه خواستی تقدیم میکنم وایپر 12 و 22 و 50 دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام.با چه آی سی ای؟ کلا بایاس اگه بذاری آی سی خنک تر میشه و اسنابر و ... خنک تر میشن و بهتر میتونی جریان رو بگیری ولی اگه از آی سی نخوای همه توانش رو بکشی میشه بدونه بایاس هم نتیجه خوبی گرفت.کلا تو حالت دیفالت با tny بایاس نمیذاره شاید میخواد بگه این آی سی بدونه سیم پیچ بایاس هم کار میکنه شایدم دلیله دیگه ای داشته باشه.
                                سلام.قبل از اینکه دوستمون نظرش رو بدن من سوال کنم 100 نانو؟؟ اشتباه نمیکنی منظورت یک نانو نیست؟
                                سلام. اقا من یه مدت صبر کردم تا اقا امیر نظرشون رو بزارن بعد من بزارم ولی مثل اینکه ایشون مشکلشون حل شد.
                                ای سی که برنامه انتخاب کرده tny278 هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...