اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط sina8
    سلام. اقا من یه مدت صبر کردم تا اقا امیر نظرشون رو بزارن بعد من بزارم ولی مثل اینکه ایشون مشکلشون حل شد.
    ای سی که برنامه انتخاب کرده tny278 هست.
    سلام آقا سینا . شرمنده
    بازی با هسته ها خیلی خستم کرد :|
    میدونین اکثر مشکل من این بودش که خود هسته داغ میشد , البته من جریان اولیه رو بالا میگیرم که ولتاژ برگشتی روی اسنابر کمتر شه!
    یه قسمت این سوییچینگ ها هم داغ بشه , همه قسمتهای مدار مثل آتیش داغ میشن و نهایتا آی سی خاموش میشه! :|
    البته من کوچیک تر از اونم که بخام اینجا این چیزا رو بگم , دوستان باسوادی هستن اینجا که من در مقابلشون کسی نیستم .

دیدگاه

سلام دوستان
      این سری ایسی ها هم برای تغدیه های توان پایین و فشرده مناسبند:ICE2A165, 265, ...
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        دوستان سیم پیچ بایاس برای 5ولت 2.5امپر لازمه ؟
        دلیل نزاشتن بایاس تو حالت دیفالت تو ورژن جدید برنامه چیه ؟
        سلام با توجه به اینکه میگی میخوای از tny278 استفاده کنی میتونی بایاس نبندی چون 278 (حداکثر توانه خروجیش خیلی بالاتر از 12 واته) ولی اگه بایاس ببندی مداره خنک تری داری و ...
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با سلام
          اگر به جایاون ترانس که گفته یه ترانس دیگه رو از یه برد برداری یا از بازار بخری میشه استفاده کرد؟
          منظورم به اینه که چیزی نمیسوزه؟
          احتمالا ولتاژ خروجی مقدار دلخواه نخواهد بود ولی آیا مدار کار میکنه؟

اضافه شده در تاریخ :
          با سلام
          اگر به جایاون ترانس که گفته یه ترانس دیگه رو از یه برد برداری یا از بازار بخری میشه استفاده کرد؟

اضافه شده در تاریخ :
          با سلام
          اگر به جای اون ترانس که گفته یه ترانس دیگه رو از یه برد برداری یا از بازار بخری میشه استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MORYKEYS
            با سلام
            اگر به جای اون ترانس که گفته یه ترانس دیگه رو از یه برد برداری یا از بازار بخری میشه استفاده کرد؟
            سلام. نه کار نمیکنه.

دیدگاه

با سلام و تشکر
              یه منبع با ولتاژ خروجی 40 ولت و جریان خروجی 4 آمپر می خوام درست کنم
              راهنماییم می کنید از کدوم آس سی میتونم استفاده کنم
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirjazire
                با سلام و تشکر
                یه منبع با ولتاژ خروجی 40 ولت و جریان خروجی 4 آمپر می خوام درست کنم
                راهنماییم می کنید از کدوم آس سی میتونم استفاده کنم
                ممنون
                سلام.اگه منظورتون از محصولات powerint هست از سریه top استفاده کنید که تو ایران هم هست.

دیدگاه

سلام اگه می شه یکی از سروران گرامی این نرم افزار طراحی سوئیچینگ رو یکبار بطور صحیح پلودش کنه از طرف همه دوستان از شما ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.اگه منظورتون از محصولات powerint هست از سریه top استفاده کنید که تو ایران هم هست.
                    یله powerint
                    نرم افزارش IC که معرفی کرد top271
                    ولی design failed داد
                    یه مسله ذیگه اینکه این top271 تو بازار هست؟
                    ممتوت میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پهلوان
                      سلام اگه می شه یکی از سروران گرامی این نرم افزار طراحی سوئیچینگ رو یکبار بطور صحیح پلودش کنه از طرف همه دوستان از شما ممنون میشم
                      سلام.شما تو سایتش ثبت نام کن بعد قسمت دانلود میلیت رو بده خودش لینکه آخرین ورژنش رو برات به میلیت میفرسته.
                      یله powerint
                      نرم افزارش IC که معرفی کرد top271
                      ولی design failed داد
                      یه مسله ذیگه اینکه این top271 تو بازار هست؟
                      ممتوت میشم راهنماییم کنید
                      سلام.شما از top247y یا top250y استفاده کن که هست تو بازار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                        سلام.شما از top247y یا top250y استفاده کن که هست تو بازار.
                        سلام ممنون از پاسخ گوییتون
                        ولی آخه پیش نهاد نرم افزار چی؟توانی که من می خوامو میتونه تحمل کنه؟
                        بعد اون مشکل design failed چی؟براتون پیش نیومده؟
                        ممنون

دیدگاه

سلام ممنون از پاسخ گوییتون
                          ولی آخه پیش نهاد نرم افزار چی؟توانی که من می خوامو میتونه تحمل کنه؟
                          بعد اون مشکل design failed چی؟براتون پیش نیومده؟
                          ممنون
                          سلام.من الان با 250 تست کردم جواب داد و دیزاین فیلد هم نداد ولی شما اگه یکدفعه اگه بخواهین صد و شصت وات بزنین فکر نکنم چیزه خوبی دربیارین از توانهایه پایینتر به نظرم شروع کنید اگه میخواهین اینکاره بشین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پهلوان
                            سلام نرم افزار PIExpert v9
                            http://www.mediafire.com/download/vv3jd6lzchj82vk/PIExpertSuiteSetup.exe
                            :nice:
                            نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام.من الان با 250 تست کردم جواب داد و دیزاین فیلد هم نداد ولی شما اگه یکدفعه اگه بخواهین صد و شصت وات بزنین فکر نکنم چیزه خوبی دربیارین از توانهایه پایینتر به نظرم شروع کنید اگه میخواهین اینکاره بشین.
                            سلام
                            من از اول تاپیکو خوندم
                            از اطلاعات که در اختیار ما تازه واردها گذاشتین ممنون
                            تمام تلاشمو می کنم که خوب دربیارم :agree:
                            اول باید مشکل دیزان فیلدو حل کتم :read:
                            یه سوال:160 وات خواستن از فلای بک شدنیه؟

دیدگاه

:nice:سلام
                              من از اول تاپیکو خوندم
                              از اطلاعات که در اختیار ما تازه واردها گذاشتین ممنون
                              تمام تلاشمو می کنم که خوب دربیارم :agree:
                              اول باید مشکل دیزان فیلدو حل کتم :read:
                              یه سوال:160 وات خواستن از فلای بک شدنیه؟
                              سلام.شما نرم افزار رو که باز کردی اطلاعاتی که لازمه وارد کن مثله اینکه مثلا فیدبک زنری می خوای تا تی ال 431 و محیط باز باید قرار بگیره یا بسته و از چه آی سی و در چند کیلو هرتر استفاده بشه و ورودی از چه ولتاژی باشه و خروجی چقدر باشه و تیک SI رو هم بزن. بعد با هر آی سی که اون پیشنهاد کرد.شما اگه اون آی سی پیدا نمیشه شما آی سی توان بالاترش که پیدا میشه رو بجای قرار بده(کلیک کن روش میشه آی سی رو عوض کرد) بعد حتما اپیتمایز رو که در بالا قرار داره بزن بعد نرم افزار میاد قطعات رو برای اون میچینه برات.
                              صد و شصت وات بسیار سخته برای کسی که میخواد تازه شروع کنه به نظرم اگه میخواهین این کاره بشید از کم مثلا 5 یا ده وات شروع کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام.شما نرم افزار رو که باز کردی اطلاعاتی که لازمه وارد کن مثله اینکه مثلا فیدبک زنری می خوای تا تی ال 431 و محیط باز باید قرار بگیره یا بسته و از چه آی سی و در چند کیلو هرتر استفاده بشه و ورودی از چه ولتاژی باشه و خروجی چقدر باشه و تیک SI رو هم بزن. بعد با هر آی سی که اون پیشنهاد کرد.شما اگه اون آی سی پیدا نمیشه شما آی سی توان بالاترش که پیدا میشه رو بجای قرار بده(کلیک کن روش میشه آی سی رو عوض کرد) بعد حتما اپیتمایز رو که در بالا قرار داره بزن بعد نرم افزار میاد قطعات رو برای اون میچینه برات.
                                صد و شصت وات بسیار سخته برای کسی که میخواد تازه شروع کنه به نظرم اگه میخواهین این کاره بشید از کم مثلا 5 یا ده وات شروع کنید.
                                حتما توصییتونو گوش میدم
                                مشکل نرم افزاریم حل شد ممنون
                                درباره فلای بکم میگید
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X