اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مداری جهت شارژ باطری بصورت خود شارژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مداری جهت شارژ باطری بصورت خود شارژ

بسیار عالی
    و ممنون
    من هم به این نتیجه رسیدم قبلا
    که از یک lm317 و یک مقاومت 10 اهم اسفاده کنم
    خوبیش اینه که میشه ولتاژ باطری رو هم به adc داد و اندازه گرفت
    و در رابطه با مدار دوم از تریستور می خوام استفاده کنم
    دیگه خیلی ساده میشه
    و در مورد این که کی به مدار تزریق بشه دارم فکر می کنم
    و به این نتیجه رسیدم که یک رله استفاده کنم
    و از اختلاف ولتاژی که موقع قطع برق اصلی و برق باطری هست استفاده کنم
    بدین صورت که رله فقط موقعی بگیره که میخواد از باطری استفاده کنه
    و در مابقی موارد خاموش باشه چرا چون نمی تونم تلف شدن ولتاژ رو با یک نیمه هادی جبران کنم
    و به شدن به میکرو ولت هم نیازه
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

:redface: این مداری که گذاشتم خیلی قدیمیه و خالی از ایراد نیست با ایده های شما تغییرات توی اون میشه مدار بهتری رو طراحی کنیم
      A-Hosseini

دیدگاه

برای اندازه گیری ولتاژ هم میشه از ADC میکرو استفاده کرد . ویا اگر مدار شما میکرو نداشت مدار زیر هم چیز جالبی هست و میشه ازش استفاده کرد :

من مدارهای بالا رو برای یه دستگاه صنعتی که الان حدودا یک ساله روشنه استفاده کردم و مشکلی با اون نداشتم . انشاالله که بتونه کمکی برای طراحی مدار شما باشه
        [/quote]
        سلام
        آقا این مدار باری شارژ اتوماتیکه ؟
        یعنی بعد از فول شدن خودش ولتاژ رو قطع میکنه ؟ میدونی چقد دنبال این مدارم :wow: :wow:

اما من واسه باتری 12 ولتی سیلد اسید میخام (7 آمپر) میشه از این مدار استفاده کرد ؟؟

دیدگاه

سلام این یه دونه عکسی که گذاشتی یه جور ولتمتره که میتونی تو مدارت ازش استفاده کنی
          A-Hosseini

دیدگاه

من یه کاتالوگ در مورد انواع باطری ها از نظر ولتاژ ، جریان ، ابعاد و نوع ماده شیمیایی مورد استفاده ،دارم ( یکی از فروشگاههای جمهوری بهم داد ). اونو اسکن کردم میزارم اینجا برای طراحی رفرنس خوبی هست

battery.rar
            A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
              شما برای شارژ باطری دو روش دارید :
              1 . سرعت کم
              2 . سرعت بالا

در روش اول با جریانی معادل یک دهم جریان باطری( من خودم از همین روش استفاده میکنم که باعث طولانی شدن عمر باطر هم میشه ) و روش دوم با جریان یک سوم

برای این که جریان رو محدود کنید میتونید از یک LM317 استفاده کنید .
              مثلا من برای یک باطری 12 ولت 1.3 آمپر مدار زیر رو استفاده کردم :

پایه منفی مستقیم به باطری متصل میشه و پایه مثبت به ورودی 317 و V-bat هم به مثبت باطری.
              http://www.national.com/ds/LM/LM117.pdf
              برای بدست آوردن مقدار مقاومت R18 هم میتونید از تقسیم 1.25 بر مقدار مقاومت جریان خروجی رو بدست بیارید . باطری من 1.3 آمپر بود و جریانی که برای اون انتخاب کردم 125 میلی آمپر که تقریبا رنج خوبیه . در ضمن بهتره این مقاومت رو 1/2 وات انتخاب کنید یکم گرم میشه .
              تا اینجا برای شارژ باطری بود .

برای قطع کردن ولتاژ از باطری بعد از شارژ کامل :
              استفاده از رله ( توی مدار من رله استفاده شده ) . البته اگر از رله نخواستید استفاده کنید از مدار زیر هم میشه کمک گرفت :

مدار بالا رو با مدار 317 ترکیب کنید .

برای اندازه گیری ولتاژ هم میشه از ADC میکرو استفاده کرد . ویا اگر مدار شما میکرو نداشت مدار زیر هم چیز جالبی هست و میشه ازش استفاده کرد :

من مدارهای بالا رو برای یه دستگاه صنعتی که الان حدودا یک ساله روشنه استفاده کردم و مشکلی با اون نداشتم . انشاالله که بتونه کمکی برای طراحی مدار شما باشه
              سلام دوست گرامی
              من به این مدار خیلی احتیاج دارم اما نمیتونم عکسها رو ببینم
              لطفا دوباره پلود کن یا لینکشو بزارین
              مرسی

دیدگاه

عکسها رو تو سرور ECA گزاشتم
                A-Hosseini

دیدگاه

عکسها رو تو سرور ECA گزاشتم
                  برای من هنوز پلود سنتر سایت کار نمیکنه! یعنی شما این مشکل رو ندارید؟

دیدگاه

دوستان
                    توصیه می کنید که بصورت pwm شارژ بشه یا مستقیم
                    من مستقیم شارژ کردن نتیجه زیاد جالب نبود
                    باطری :سری 2 تا 3.7 2000 میلی امپر
                    با lm317 و مقاومت 10 اهمی و adc میکرو
                    نهایتا بعد 5 ساعت شارژ به امپر 12. رسید و دیگه کمتر نشد
                    اما نتیجه کل زیاد جالب نبود
                    نظرتون با مدار پایین چیه
                    http://www.opend.co.za/hardware/nimh1/nimh1.htm
                    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

شما برای شارژ باطری دو روش دارید :
                      1 . سرعت کم
                      2 . سرعت بالا

در روش اول با جریانی معادل یک دهم جریان باطری( من خودم از همین روش استفاده میکنم که باعث طولانی شدن عمر باطر هم میشه ) و روش دوم با جریان یک سوم

برای این که جریان رو محدود کنید میتونید از یک LM317 استفاده کنید .
                      مثلا من برای یک باطری 12 ولت 1.3 آمپر مدار زیر رو استفاده کردم :

پایه منفی مستقیم به باطری متصل میشه و پایه مثبت به ورودی 317 و V-bat هم به مثبت باطری.
                      http://www.national.com/ds/LM/LM117.pdf
                      برای بدست آوردن مقدار مقاومت R18 هم میتونید از تقسیم 1.25 بر مقدار مقاومت جریان خروجی رو بدست بیارید . باطری من 1.3 آمپر بود و جریانی که برای اون انتخاب کردم 125 میلی آمپر که تقریبا رنج خوبیه . در ضمن بهتره این مقاومت رو 1/2 وات انتخاب کنید یکم گرم میشه .
                      تا اینجا برای شارژ باطری بود .

استفاده از رله ( توی مدار من رله استفاده شده ) . البته اگر از رله نخواستید استفاده کنید از مدار زیر هم میشه کمک گرفت :

سلام دوستان من یک چیزهایی رو متوجه نشدم یعنی اول مدار اولی بعد بهش مدار دومی و در انتها مدار سومی به هم سری بشن؟؟؟؟
                      یا مدار اولی و سومی کافیه؟ و در مدار سومی + و - باطری به کجا وصل میشه و کلا این مدار برای شارژ چه نوع باتری و چند ولت و چند آمپره؟ L-BAT,M-BAT.H-BAT,VH-BAT یعنی چی؟ و چه تغییراتی لازمه که این مدار برای شارژ 2 عدد باتری 1.2v 2200 MAH NI-MH استفاده شه؟
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

مدار اول و دوم سری
                        و با مدار سوم موازی کن
                        مدار سوم فقط نشانگر هست

دیدگاه

سلام و با تشکر چطوری مدار اول ودوم رو سری کنم؟
                          1-CHARGE-LINE به کجا وصل میشه؟
                          2- انتهای R22 به کجا وصل میشه؟
                          3-CHARGHE-OFF به کجا وصل میشه؟
                          4- باتری در اینجا کجا قرار میگیره؟
                          5- نحوه عملکرد مدار دوم رو برام توضیح میدید
                          6- آیا این مدار برای شارژ 2 عدد باتری 1.2v 2200 MAH NI-MH به طور موازی میشه استفاده شه ؟ تغییرات لازم داره یا نه؟

با تشکر
                          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

عزیزم مدار به وضوح ساده است
                            شما در مدار اول جایی که نوشته شده vbat و وصل کن به sharge line در مدار دوم و این شد سری مدار اول به دوم
                            انتهای r22 هم به باطری وصلش کن و سره زمین هم که مشترکه
                            و CHARGHE-OFF رو می تونی به میکرو یا یک کلید وصل کنی (با وصل کردن به خط +)
                            و در مدار دوم فقط کارش مثله یک کلید میمونه یا یک رله
                            اره میشه برای شارژ استفاده کنی
                            ولی توصیه می کنم شما از بازار یک شارژر اماده بگیر یا حداکثر یک کیت مدار شارژ

دیدگاه

اقا من یک مدار شارژر دیدم که واسه سلول خورشیدی استفاده میشه . توی یک tiny13 بود و یک رله و یک دیود با یک led واسه نشون دادن شارژ . دوستان کسی سورس اونو نداره . خیلی ساده و مختصر بود . من یکی دارم خرابه . پیداش نمیکنم بخرم . اگه کسی سورس اونو داره یک لطفی بکنه که امانت بوده و حسابی شرمنده شدم پیش صاحبش :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

سلام .
                                دوستان من یه مداری دارم که باید توسط اداپتور 24 ساعته تو برق باشه .و وقتی برق قطع میشه تغذیشو از باتری تامین کنه .بنابراین ولتاژ اداپتور 24 ساعته دو سر باتری هست .باتری که میخام استفاده کنم از این قلمی های شارژی هست که6 -7 میخام بذارم (بدلیل محدودیت جا نمیتونم از باتری چراغ اظطراری استفاده کنم)

ولتاژ اداپتور 9 هست...... اگر 6 تا باتری استفاده کنم میشه 7.2 ولت .
                                حالا من نیازبه باتری دارم که اگر 24 ساعته ولتاژ دو سر اون باشه .خراب نشه .((چون حداقل یکسال باید ولتاژ ثابت رو باتری باشه ))جریان باتری هم نباید کمتر از 1 امپر باشه .ایا این باتریها جواب کارمو میده ؟؟

بلاشک باتری های تلفن خونتون رو دید که 24 ساعته تو شارژ..

در کل شما چه نوع باتری رو پیشنهاد میکنید.؟

http://www.up.98ia.com/images/ql15jgb3zh93pxrf2xe.jpg
                                یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X