اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار رگوله با خروجی 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار رگوله با خروجی 5 آمپر

ای ول دایی
    فردا ببینم چی میشه
    اگه شد که شارژر رو از برنامه حذف کنم خوبه
    واسه منبع مشکلی نیست از دوستم گرفتم
    فقط پایه های دیود رو مشخص کن برام
    مرسی دایی
    از سمت چپ به راست
    شب خوش

دیدگاه

اگه منبعت می تونست 27 ولت هم بده می تونستی شارژر رو حذف کنی. اما حالا دیگه چاره ای نداری و باید شارژر داشته باشی. البته تو گفتی شارژرت 13.6 ولت میده که این اشتباهه و باید 27.2 ولت بده.
      پایه وسط دیود میشه کاتد(همونکه توی شماتیک خطه) دوپایه کناری دیود هم به وصل میشه و آند میشه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

آقا من گیج شدم بخدا
        لری توضیح بده

دیود که 3 تا پایه بیشتر نداره
        بدنه اش هم لاکیه
        پایه وسط به محل اتصال مصرف کننده و باتری
        پایه های کناری به زمین
        پس برق تغذیه به کجاش وصل بشه ؟
        با منطق من که همچین چیزی جور نمیشه
        آقا لطفا شماتیک رو با عکس خود دیود بزار

دیدگاه

خوب یه جا یه اشتباه کوچیک داری! پایه های کناری به زمین وصل نمیشوند(اگه منظور شماتیک اخری هست) به تغذیه شارژر 12.6 که در شکل مشخص هست وصل میشوند

دیدگاه

آره همون آخری
            فکر کنم توی اون مدار هم که خودم ساختم و جواب نگرفتم مشکلش همین بوده
            آخه من 2 تا کناری رو به زمین وصل کردم
            پس اینجوری شده :
            پایه چپ و راست به منبع 12.6 ولتی
            پایه وسط به محل اتصال 12/24 و مصرف کننده
            یا :
            پایه راست منبع 12.6
            پایه چپ از 12/24
            و پایه وسط به مصرف کننده
            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mozafar_sam
              پس اینجوری شده :
              پایه چپ و راست به منبع 12.6 ولتی
              پایه وسط به محل اتصال 12/24 و مصرف کننده
              یا :
              پایه راست منبع 12.6
              پایه چپ از 12/24
              و پایه وسط به مصرف کننده
              آقا سلام
              الان یه تستی کردم

اگه به روش اولی که گفتم بزاریم برق برمیگرده به سمت باتری البته توی این تست من مبدل رو نزاشتم و فقط از 1 باتری بخاطر 12 ولت بودنش استفاده کردم حالا نمیدونم توی اون مبدله دیود هست که برق از منبع واردش نشه یا ....
              به هر حال
              اما مثل نمونه دوم تست کردم اینجوری شد که یکی از پایه های کناری به منبع و یکی دیگه از کناری ها به باتری و وسطی به مصرف کننده
              برق از منبع به مصرف کننده میرفت چون ولتاژ منبع بیشتر از باتری بود
              منبع رو قطع کردم و آمپر متر رو که قبل با باتری سری کرده بودم جریان از باتری کشیده شد
              فکر کنم اینطوری بهتر باشه
              در اصل توی این دیود 2 تا دیود برعکس هم هست که روی خودشم اینجور هک شده
              مثل دیود معمولی دیگه
              حالا نظر شما چیه ؟ از کدوم استفاده کنم

دیدگاه

همون روش اول درسته
                ببین در واقع داخل این پکیج دو تا دیود هست که کاتدشون مشترک شده و ما با این جور بستن(یکی کردن پایه های کناری)داریم دیود ها رو موازی میکنیم که جریان بیشتری رو بتونن بدون داغ کردن عبور بدن
                این توضیح شمالی بود :biggrin:

دیدگاه

مرسی علی جان
                  دو نمونه رو تست کردم مشکلی نداشت
                  البته یه نمونه هم ابتکاری تست کردم
                  یعنی دیود رو بیخیال شدیم
                  منفی تبدیل و منفی تغذیه رو به هم
                  مثبت تغذیه به مثبت تبدیل
                  یعنی با هم موازی کردم
                  ولی در اینصورت هم چون ولتاژ تغیه بیشتر بود از تغذیه به مصرف کننده میرسید و از باتریها هیچ استفاده ای نشد
                  چون هم توی تغذیه و هم توی تبدیل حتما از همین دیود ها یا دیود معمولی استفاده شده
                  یه چیزه دیگه هم بود (یک تجربه)
                  در حالت عادی و بی باری که تبدیل به باتریهاست حدود 40 میلی آمپر برق میشه !
                  اما موقعی که موازی کردم با منبع فقط 10 میلی آمپر از باتری میکشید

دیدگاه

اگه دیود نباشه جریان برگشتی ایجاد میشه و ... کلا کار درستی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                      اگه دیود نباشه جریان برگشتی ایجاد میشه و ... کلا کار درستی نیست
                      ای ول
                      سلام
                      منتظر همین بودم
                      اگه اینجوره دیود جلوی جریان برگشتی از باتری رو به طرف منبغ میگیره
                      اما نباید یه دیود دیگه باشه که جلوی جریان برگشتی از منبع به طرف تبدیل و باتری رو بگیره ؟
                      چون دایی گفت و توی نقشه دیود سر راه منبع قرار میگیره !

من نظرم اینه یه یک طرف دیود منبع باشه و یک طرف دیگه تبدیل و وسط هم که مصرف کننده که نه از منبع به باتری و نه از باتری به منبع جریان برگشتی نداشته باشیم

دیدگاه

سلام
                        دایی کجایی ؟ بیا یه نظری بده
                        مرسی
                        یه سوال دیگه هم دارم
                        ظاهرا این دیود ها افت ولتاژشون بستگی به مدل داره نه ؟ یا همشون همون 0.04 افت میکنن ؟
                        اگه میدونین دیودی هست که کمتر افت داشته باشه رو معرفی کنین
                        تو دیتاشیت که داشتم میخوندم یه چیزی دیدم به اسم Vf
                        آیا Vf همون افت ولتاژه ؟؟

دیدگاه

سلام دایی جان
                          چیزایی که تجربی بدست میاری بهتر از چیزایی که شنیداری کسب می کنی.
                          داخل تمام منابع دیود هست و بعضی هاشون اصلا جریان برگشتی ندارن. پس اصلا دیود نیاز نیست.
                          اما بعضی هاشون قاطی می کنند. درواقع سیستم فیدبکشون به اشتباه می افته و ممکنه نوسان کنه و بسوزه.
                          وقتی تست کردی دیدی دیود نیست پس مشکلی نداره و کار کن باهاش.
                          دقیقا Vfآ‌ همون افت ولتاژ دیوده اما با جریان تغییر می کنه. دیودهای شاتکی کمترین افت ولتاژ رو دارن. هرچی آمپر دیود بالاتر باشه توی جریان کمتر افت کمتری داره.
                          پس داخل دیتاشیت باید منحنی Vf نسبت به If رو ببینی و توی جریانی که دیود داره می کشه افت ولتاژ رو تعیین کنی.
                          اما تابحال دیودی ساخته نشده که فقط 0.04 افت ولتاژ داشته باشه!!!
                          بخاطر همین بود که من اول توصیه کردم دیود رو قبل از مبدل 24 به 12 بزاری. چون اگه به این مبدل حتی 23 ولت هم بدی باز بهت 12 ولت فیکس میده.
                          به هرحال خودت داری تست می کنی و آزمایش بهترین راه جواب گرفتنه.

دیدگاه

سلام دایی
                            مرسی
                            آره تست کردم اما توی هیچ کدومشون جریان برنمیگشت
                            نزارم بهتره یا بزارم ؟
                            تبدیل دقیقا 12 به ما میده وقتی که بار روش میاد اگه دیود بزارم میاد زیر 12
                            اما سر راه تغیه میتونم بزارم چون میتونم ولتاز رو بالاتر ببرم با پتانسومترش
                            فقط 1 اشتباهی که عرض کردم قبلا : این تغذیه من تا 13.8 میره با پتانسیومتر ! اون روز گفتم تا 12.8 خلاصه ببخشید
                            راهی نیست که تبدیل رو بالاتر از 12 ببریم خروجیش رو ؟
                            بازش کردم چیزی نداشت
                            2 تا سلف - مقاومت - ترانزیستور - خازن - خیلی ساده
                            2 تا to-220 هم به بدنه چسبیده بود احتمالا یکیش دیود و یکیش ماسفت هست
                            همش 8 در 12 سانته ! دنیا و چین دایی جان
                            اگه میدونستم اینقد شما رو زحمت نمیدادم و هزینه نمیکردم
                            البته چون کار و ولتاژ حساسی بود اینو خریدم

دیدگاه

صددرصد نزاری بهتره. چون توی سیتم هایی که با باطری کار می کنن هر نوع تلفات توان باعث کم شدن عمر باطری میشه.
                              اگه هم خیلی ناراحتی که چرا دیودت بیکار موند فقط سر راه تغذیه 12.5 ولتت بگذار (همون شماتیک آخری که گذاشتم)
                              به اون مبدل هم دست نزن و خرابش نکن. چشم بادمی ها خوششون نمیاد به برداشون دست بزنی.

دیدگاه

راستی دایی
                                بعد از این یه چیزه دیگه هم میخام درست کنم (واسه مشتری) ما که شرمنده شدیم
                                اما فکر کنم اگه پاشی بیای اینجا برام درستش کنی اعصابت کمتر از دست من خراب میشه تا بخوای مدار بدی و منم نصفه کاره ولش کنم
                                اما قول میدم اینو خودم بسازم وفکر نکنم مدار خاصی بخواد با رگولاتور و دیود راه میفته :agree:
                                10 تا دابلی کیتور داریم (رایت سی دی و دی وی دی)
                                هر کدومش 10 تا رایتر داره
                                میخام باتری خشک 120 آمپری بگیرم و مثل دی وی آره واسش بک اپ بزارم
                                اگه برق بره فکرشو کن هر دی وی دی خام ایکس باکس 800 تومنه
                                توی هر دابلی کیتور میشه 10 تا 800 تومن = 8000 تومن ! 10 تا دابلی میشه 80000 تومن
                                اینجا هم قربونش برم که تابستون نوسان برق تا دلت بخواد داریم
                                5 ولت رایتر ها حدود 600 میلی آمپر و 12 ولتش حدود 1200 میلی آمپر مصرف میکنه
                                تا اینجا داشته باش بعدا سر فرصت در موردش بحث میکنیم واسه توان باتریها
                                مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X